Gameboy βίντεο παρουσίαση


1@mib[/USER] Το Mortal Kombat 3 στο Game Gear ήταν άθλιο. Και στο Game Boy χάλια ήταν αλλά στο GG παίρνει βραβείο αθλιότητας...

 
mib είπε:
Απο τα παιχνίδια που έγραψες το 98% το έχω δει απο κοντά τότε και το 70% τα έχω τερματίσει όταν είχα το game boy όταν το αντάλαξα με το game gear.Οπότε έχω καλή άποψη, και απο τα παιχνίδια που αναφέρεις τα 10 περίπου είναι ΑΑΑ τα υπόλοιπα είναι ΑΑ .

To ότι είχες πολλους να ανταλάσεις παιχνίδια δεν έχει να κάνει με τις ποιότητες των τοπ 20-30 ΑΑΑ παιχνιδιών μιας κονσόλας. Μπορεί να είναι όμως παράγοντας επιλογής, που εγώ δεν υπολόγησα. Στην Θεσσαλόνίκη τότε και μαγαζιά υπήρχαν για μεταχειρισμένα GG παιχνίδια και είχα κανα 2 φίλους με GG και αντάλλαζα, άρα δεν ήταν πρόβλημα που δεν το είχαν πολλοι.

Να διευκρινήσω και πάλι ότι τα AAA παιχνίδια του GB είναι περισσότερα στο GB , παρέληψες πολλα όπως είπες (πχ ZELDA, probotector,κα).

ΥΓ. Τα choplifter, micro machines και Nba jam υπήρχαν και στο GameGear και ήταν και καλύτερα!
Φιλος μη μπερδευεις τα πραγματα που ειδες να γραφω εγω πως το γεγονος οτι ειχα παρα πολλα ατομα να ανταλασω παιχνιδια εχει καμια σχεση με την ποιοτητα των παιχνιδων καθε κονσολας.Το εγραψα για να δεις πως ηταν παραγοντας επιλογης οπως εγραψες και συ πολυ σωστα πως ειναι κατι που δεν το υπολογισες γιατι αν δεν εμενες στην πολη και εμενες σε χωριο οπως εγω που δεν ειχαμε καν ιδεα πως υπαρχουν μαγαζια με μεταχειρισμενα παιχνιδια η μαγαζια που νοικιαζες παιχνιδια και βασιζοσουν μονο στους δυο φιλους που ειχαν GG ζησε μαι μου να φας τριφυλλι οσον αφορα τα παιχνιδια που θα επαιζες.
Τωρα οσο για τα παιχνιδια που αναφερα πως 10 ειναι τα ΑΑΑ οπως ειπες μαλον δουλευομαστε μεταξυ μας.Δηλαδη δεν ειναι ΑΑΑ τα δυο Castlevania ονομα βαρυ και ασηκωτο και παιχνιδαρες και τα δυο την στιγμη που σε ολοκληρη την ιστορια της sega καμια κονσολα της δεν ειδε καν ουτε ενα castlevania και ευτυχως που εμφανιστηκε η SIMS και εβγαλε την αντιγραφαρα των castlevania αλλα εξαιρετικο απο ολες της αποψεις Μaster of Drakness ως παρηγορια στον αρωστο.Μηπως δεν ειναι ΑΑΑ το Gargoyle's Quest που ητυαν Must have για καθε κατοχο GB.Mηπως δεν ηταν ΑΑΑ τα παιχνιδια σταθμος super mario land,super mario land 2 six golden coins και Wario Land: Super Mario Land 3.Μηπως δεν ηταν ΑΑΑ τα Pokemon Red/Blue που ολοι ξερουμε τον πανικο που δημιουργειται με καθε νεο Pokemon παιχνιδι και τα εκατομμυρια πωλησεων τους μεχρι και σημερα.Μηπως δεν ηταν ΑΑΑ η συνεχεια του αρχικου Μetroid το Metroi 2 Return of Samus της θρυλικης αυτης σειρας.Μηπως δεν ηταν ΑΑΑ τα 2 kirby's dream land η μηπως δεν ηταν ΑΑΑ ολα τα Mega Man αυτες οι φοβερες παιχνιδαρες η μηπως δεν ηταν ΑΑΑ τα Donkey kong land και τα φοβερα και τρομερα Ducktales.Μηπως δεν ηταν ΑΑΑ το Tetris ενα απο τα κορυφαια παιχνιδια ολων των εποχων και μια απο της κορυφαιες εκδοσεις αυτη του GB Η μηπως δεν ηταν ΑΑΑ το δευτερο παιχνιδι Κid Icarus μετα την NES εκδοση το Kid Icarus: Of Myths And Monsters.Η μηπως δεν ειναι ΑΑΑ το εξαιρετικο The Legend Of Zelda: Linkʼs Awakening που φυσικα και δεν ξεχασα να γραψω οπως εγραψες απλα δεν ειδες καλα την λιστα μου.

Οχι 10 μονο δεν ειναι αλλα πανω απο 20 ΑΑΑ παιχνιδια σε εγραψα που δεν αμφισβητουνται με τιποτα.Δηλαδη αν δεν ειναι αυτα ΑΑΑ πιο ειναι το μετριοτατο Deep Duck Trouble starring Donald Duck η μηπως ειναι ΑΑΑ το επισης μετριοτατο Ax battle: A legend o golden axe μονο και μονο επειδη εχει το ονομα Golden axe.Mαλον θα ειναι ΑΑΑ το super monaco GP που μονο super δεν ειναι η το Tempo Jr γελαει ο κοσμος δηλαδη.Για ολα τα παιχνιδια που εγραψες εχω και γω αποψη γιατι και εχω παιξει και της φολες super monaco gp,tempo gr,Ax battle και ολα τα υπολοιπα τα εχω τερματισει (εκτος απο τα sonic που τα συχενομαι) αν και οχι ολα την εποχη που βγηκαν που να τα εβρισκα αλωστε εκεινα τα χρονια οταν απο τα 100 παιδια πχ αντε 1 να ειχε GG.

ΑΑΑ ειχε και το GB ΑΑΑ ειχε και το GG απλα τα ΑΑΑ του GB ηταν παρα πολυ περισσοτερα απλα ειναι τα πραγματα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Δηλαδη δεν ειναι ΑΑΑ τα δυο Castlevania ονομα βαρυ και ασηκωτο και παιχνιδαρες και τα δυο την στιγμη που σε ολοκληρη την ιστορια της sega καμια κονσολα της δεν ειδε καν ουτε ενα castlevania
Ξεχνάς το

Castlevania: Bloodlines στο Mega drive που για πολλους θεωρείται και καλύτερο απο το super castlevania!

(

)
Σχετικά με τα ποκεμον σορρυ αλλά όσο εσυ σιχαίνεσαι τα SONIC άλλο τόσο σιχαίνομαι τα ποκεμον.

Σχετικά με το Metroid 2 ok αλλά το metroid 1 δεν νομίζω να ήταν ΑΑΑ.

...

Τελικά συμφωνούμε στην τελευταία σου πρόταση , αλλά με μια υποσημείωση , ότι οι ΑΑΑ του Game Gear ήταν ανώτεροι απο τους ΑΑΑ του GameBoy.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mib είπε:
Ξεχνάς το

Castlevania: Bloodlines στο Mega drive που για πολλους θεωρείται και καλύτερο απο το super castlevania!

Σχετικά με τα ποκεμον σορρυ αλλά όσο εσυ σιχαίνεσαι τα SONIC άλλο τόσο σιχαίνομαι τα ποκεμον.

Σχετικά με το Metroid 2 ok αλλά το metroid 1 δεν νομίζω να ήταν ΑΑΑ.

...

Τελικά συμφωνούμε στην τελευταία σου πρόταση , αλλά με μια υποσημείωση , ότι οι ΑΑΑ του Game Gear ήταν ανώτεροι απο τους ΑΑΑ του GameBoy.
Σωστος,πολυ σωστος πανω στον ειρμο μου ξεχασα τελειως το Bloodlines και μαλιστα ξεχασα και το symphony of the night στο saturn αλλα γενικα μπερδευτηκα γιατι ηθελα να γραψω μεχρι την master system εποχη δεν ειχε castlevania και οχι γενικα.Οσο για Super castlevania IV που αναφερες και τα δυο ειναι παιχνιδαρες αλλα το Super castlevania IV εχει καλητερο χειρισμο,καλητερη μουσικη,καλητερα γραφικα και εφε χαρις το mode 7 και γενικοτερα η ατμοσφαιρα του ειναι πιο σκοτεινη οπως και η παλετα χρωματων του και θυμιζει πιο πολυ σε ατμοσφαιρα τα παλια κλασσικα castlevania του ΝΕS σε αντιθεση με το Bloodlines που εχει μια πιο ρομαντικη και πιο φωτεινη ατμοσφαιρα :p Τελως παντων δεν χρειαζεται να το αναλυσω περισσοτερο δεν ειναι το θεμα μας αυτο και τα δυο ειναι πολυ καλα παιχνιδια.
Καλα κανεις και σιχαινεσαι τα pokemon οπως εγω τον sonic αλλα περα απο την σιχαμαρα μας και οι δυο αυτες σειρες ειναι ΑΑΑ ;)

Οσο για το metroid φυσικα και ηταν ΑΑΑ το πρωτο metroid γιατι ειναι παιχνιδαρα αλλα δεν μπορω να καταλαβω που κολαει αυτο την στιγμη που το metroid κυκλοφορησε στο NES και μεις μιλαμε για GB και GG.

Δεν νομιζω να συμφωνουμε στην τελευταια μου προταση γιατι πολυ απλα το μαυρο δεν μπορει να γινει ασπρο.Οταν το ενα φορητο εχει παιχνιδαρες και ολα τα μεγαλα ονοματα απο ολες της μεγαλες third party εταιριες της εποχης τοτε φυσικα και μπορουμε να πουμε πως ειναι ΑΑΑ τα παιχνιδια αυτα σε αντιθεση με το αλλο φορητο που ναι μεν εχει και αυτο παιχνιδαρες αλλα δεν ειναι τα μεγαλα και τρανταχτα ονομα των μεγαλων third party γιατι δεν υπαρχει capcom δεν υπαρχει square δεν υπαρχει enix δεν υπαρχει konami η καλητερα υπαρχει με ενα μολις παιχνιδι και γενικα δεν υπαρχουν οι περισσοτεροι μεγαλοι Third party.Παιχνιδαρες και το GG δεν διαφωνει κανεις αλλα σε καμια περιπτωση περισσοτερα απο του GB.
 
τελικά καταφέρατε να αναβιώσετε ένα μεγάλο VS εκείνες της εποχής. το θα λέγατε να το συζητούσαμε και σε μια live κουβεντούλα? προσωπικά επειδή είχα και τα δύο χώρις να έχουμε λεφτά σαν οικογένεια και με απίστευτες ιστορίες για το πως τις απέκτησα τις κονσόλες στο σπίτι δεν άνοιγα πότε το gb ενώ όταν ήμουν εκτός σπιτιού πάντα είχα μαζί το gb. και στα δύο πολλες ώρες συνολικά αγαπημένο όμως πιο πολύ το gg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή ιδέα αλλά πως θα γίνει εφικτό αυτό? Mέσω skype ας πούμε;
 
Έχω skype είμαι μέσα, φάση θα έχει και σίγουρα θα ξυπνήσει πολλές ρετρό αναμνήσεις.
 
ωραία θα βρούμε κοινό ελεύθερο χρόνο και θα το κανονίσουμε. στο κανάλι μπαίνω συχνά για live οπότε στείλε μου στο Facebook retropolis greece τα user names σας για να επικοινωνήσουμε
 
'Exεις pm για να μην κάνουμε χάλια το thread.
 
έστειλα κι εγώ PM με τις ώρες που είμαι διαθέσιμος.

όσο για το θέμα μας

metalcandyman είπε:
Δεν νομιζω να συμφωνουμε στην τελευταια μου προταση γιατι πολυ απλα το μαυρο δεν μπορει να γινει ασπρο.
ΟΚ λοιπον να συμφωνήσω τώρα. Δέχομαι ότι οι ΑΑΑ του gameBoy είναι περισσότεροι απο του Game gear, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει παιχνίδι σαν το streets of rage 2 και wonderboy dragons trap παράδειγμα και την αίσθηση εντυπωσιασμού που αποκομίζεις απο αυτό σε έγχρωμη αυτοφωτιζόμενη οθόνη !

Και μιας που αναφέρθηκα για το wonder boy dragons trap ας παραθέσω το link του remake του επικού παιχνιδιού του GAME GEAR

http://www.thedragonstrap.com/
 
Ωραίο το review. Και εγώ δυστηχός δεν είχα την χαρά να έχω Gameboy (ή οποιαδήπτε φορητή κονσόλα) όταν ήμουν παιδί (είχα παίξει βέβαια και Gameboy & Game Gear που το είχαν φιλαράκια, αλλά για πολύ λίγο), ΑΛΛΑ....αυτό δεν με σταμάταγε στις διακοπές μου στην Εύβοια να πάρω μαζί μου την AMIGA 500 τότε και να απολαμβάνω άπειρα παιχνίδια. Ήταν και για τους γονείς μου ένα θετικό να την πάρω μαζί μου μιας και αυτή θα με κράταγε σπίτι ποιο πολύ απο το να πηγαίνω στα Ουφάδικα της περιοχής όλη μέρα. Αχχχ, ωραίες εποχές.
 
mib είπε:
ΟΚ λοιπον να συμφωνήσω τώρα. Δέχομαι ότι οι ΑΑΑ του gameBoy είναι περισσότεροι απο του Game gear, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει παιχνίδι σαν το streets of rage 2 και wonderboy dragons trap παράδειγμα και την αίσθηση εντυπωσιασμού που αποκομίζεις απο αυτό σε έγχρωμη αυτοφωτιζόμενη οθόνη !

Και μιας που αναφέρθηκα για το wonder boy dragons trap ας παραθέσω το link του remake του επικού παιχνιδιού του GAME GEAR

http://www.thedragonstrap.com/
Δυο φιλοι ο βασιλης και ο γιωργος συζητουν:

χρη: Που εισαι ρε βασιλαρα δε σε ειδα προχθες στα ηλεκτρονικα και παραξενευτηκα λεω που να πηγε αυτος ρε.

βασ: Που να ειμαι ρε γιωργαρα πηγα το πρωι αλαξα κυλονδροπιστονο στην παπια εβαλα και μια καινουργια sebring γιατι η αλλη ειχε τρυπησει και την εκανα με την γκομενα στην θαλασσα το βραδυ γυρισα μονο.

χρη:Καλα εκανες ρε απλα παραξενευτηκα που δεν σε ειδα στα ηλεκτρονικα.Δε σε ειπα αγορασα GG ρε να ρε αυτο με την εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη.

Βασ: Kαι γω φιλαρακι αγορασα τα δυο castlevania για το GB και εχω παθει πλακα δεν φτανουν τα 3 που γουσταρουμε στο NES εχουμε και τα 2 τωρα sto GB να καουμε τελειως μιλαμε για πολυ παιχνιδαρες.

χρη: Και γω φιλε εχω παθει πλακα με αυτη την εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη που εχει το GG δε φτανει που παιζω κατω απο την κουβερτα αλλα δεν χρειαζεται να αναψω και το φως ρε συ οταν βγαζω τα ρουχα μου για να βαλω πυτζαμες αυτη η εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη καλητερη και απο λαμπα ειναι.

Βασ: Ασε,ασε εχω λιωσει πολυ ασχημα δεν φτανουν τα castlevania αλλα με εφερε και η θεια μου ξερεις αυτη η ανυπαντρη με τα πολλα φραγκα ρε την συνεχεια του πρωτου metroid του NES ονομαζεται metroid 2 return of samus και ειναι φοβερο παιχνιδι μιλαμε και μολι το τερματισω θα παρω απο τον κωστα τα super mario land 2 six golden coins και Wario Land: Super Mario Land 3 γιατι εγω εχω το πρωτο super mario land τι παιχνιδαρες και αυτες ρε φιλος.

χρη: Ποιον κωστα ρε;;;

βασ: Tον κωστα ρε που ο παππους του εχει το περιπτερο απεναντι απο το δημοτικο ρε και πηγαιναμε με ψευτικα λεφτα απο την monopoly και τα φακελακια απο το περιπτερο και αγοραζαμε ρε.Μια φορα του εδωσα πεντοχιλιαρο και με γυρισε και ρεστα χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

χρη: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βασ: Aσε που θα ρθουν και κατι ξαδερφια μου τωρα το καλοκαιρι που εχουν ενα σωρο παιχνιδια για το GB και ολα παιχνιδαρες μιλαμε θα ξεσκιστω να παιζω ολο το καλοκαιρι με ολη αυτη την τεραστια συλογη που εχει το GB.

xρη: Και γω ρε φιλε καθε μερα εντυπωσιαζομαι ολο και πιο πολυ απο την εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη του GG αφου μιλαμε εχει εντυπωσιαστη και η μανα μου και καθε βραδυ περνει το GG οταν παει να κλεισει της κοτες και χρησιμοποιη για φακο αυτη την απιστευτη εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη.

βασ: Γιατι ρε κλεινετε της κοτες καθε βραδυ;

χρη: Aσε ρε 3 φορες μας της εφαγε το κουναβι η καλητερα της εκοψε το κεφαλι και της ρουφηξε το αιμα και απο τοτε της κλεινουμε καθε βραδυ και επειδη η μανα μου ολο χανει τον μικρο φακο που εχει χρησιμοποιη το GG Που ειναι και μεγαλο και εχει και αυτη την φοβερη εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη οποτε κανει την δουλεια μια χαρα.Θα ρθεις βασιλαρα το βραδυ στα ηλεκτρονικα και μετα για καμια τσαρκα;

βασ: Nαι ρε φιλε φυσικα αλλα λαου λαου γιατι πρεπει να κανω οικονομια να μασω κανα φραγκο γιατι εχω ενα παρω ενα σωρο παινχιδαρες με πρωτο και καλητερο το The Legend Of Zelda: Linkʼs Awakening.Μιλαμε το ειδα σε ενα περιοδικο και επαθα πλακα θα σαλταρω απο την αναμονη μεχρι να το πιασω στα χερια μου.

χρη: Ασε,ασε και γω μια απο τα ιδια φιλε δεν χορταινω να βλεπω αυτη την φανταστικη εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη του GG αφου μπορω να καθομαι μονο να την κοιταω χωρις να παιζω καποιο παιχνιδι τοση μεγαλη εντυπωση με εχει κανει.

βασ: Tους θυμασαι ρε τους διδυμους απο την γερμανια που ερχονται καθε καλοκαιρι να δουνε τον παππου και την γιαγια τους;αυτη και αν εχουν παιχνιδια για το GB και πιστευω θα κανουμε καλες τραμπες οταν ερθουν ε ρε τι εχει να γινει.

χρη: Nαι ρε φιλε τους θυμαμαι και γω μια απο τα ιδια το καλοκαιρι θα περασω.Μπορει σε ακτινα 100 χιλιομετρων να μην εχει κανεις GG αλλα θυμασαι ρε τον γιο του κυρ χρηστου αυτουνου ρε που εχουν τα κατσικια και λιγα προβατα;ε λοιπον αυτος εχει GG ρε και μαλιστα εχει και 2 παιχνιδια 3 εχω γω οποτε μια χαρα θα γινει η δουλεια.

βασ: Ρε αυτος ειναι 3 ωρες δρομος με το αυτοκινητο μεχρι να πας εκει που μενει στο σπιτι δηλαδη που εχουν διπλα στο μαντρι πως θα πας εκει;

χρη: Oταν ρε θα κατεβουν να δωσουν το γαλα και να ψωνισουν θα παιξουμε τοτε ρε ωση ωρα μπορουμε απλα πρεπει να κατεβασει και τον μετασχηματιστη να το βαλουμε στην πριζα να παρω και γω τον δεικο μου γιατι βρωμα η δουλεια με της μπαταριες γιατι αυτη η απιστευτη αυτοφωτιζομενη οθονη ρουφαει πολυ μπαταρια ρε φιλε.

βασ: Aντε λοιπον να ρθει το καλοκαιρι να γουσταρουμε γιατι με ολη αυτη την τεραστια και φοβερη συλογη που εχει το GB οι 24 ωρες που εχει η μερα θα ειναι πολυ λιγες για να προλαβω να τα παιξω ολα και αυτα που εχω εγω και ολα αυτα που θα παιξω απο αυτους που σε ειπα πιο πριν αλλα και ολοι οι φιλοι και γνωστοι GB εχουν οποτε σιγουρα θα παρουν και αυτοι τιποτα νεα παιχνιδια.

χρη: Σιγα ρε μπορει να εχει δεκαδες παιχνιδαρες το GB αλλα την απιστευτη εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη του GG και παιχνιδαρες οπως τα streets of rage 2 και wonder boy dragons trap δεν εχει.

βασ: Και νομιζεις αλαζω της δεκαδες αυτες παιχνιδαρες που εχει το GB για τα δυο αυτα παιχνιδια ρε φιλος.Εξαλου τι να τα κανω ρε οταν εχω και της δυο αυτες παιχνιδαρες σε καλητερες εκδοσεις αφου το Wonder Boy dragons trap το εχω στο master system και το street of rage 2 το εχω στο Mega Drive χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα.

χρη: E ναι ομως δεν εχεις αυτη την φοβερη τρομερη και απιστευτη εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη...............

βασ: XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!

THE END

ΥΓ: Εχω βαλει link απο το νεοτερο βιντεο με τα 11 λεπτα gameplay απο το Remake του Wonder Boy III The dragon's trap στο θεμα που ειχα ανοιξη καποτε με review γιαυτη την παιχνιδαρα.http://www.retromaniax.gr/vb/forum/g...-s-trap-review

Το remake ομως να πω την αληθεια δεν με πολυγεμιζει το ματι αντιθετα περιμενω πως και πως το Monster World που ειναι σαν διαδοχος των wonder boy in monster land και wonder boy in monster world και μαλιστα με την συμετοχη του δημιουργου της σειρας Ryuichi Nishizawa και μουσικα κομματια απο τον Shinichi Sakamoto .http://www.retromaniax.gr/vb/forum/g...%86%CE%AE-2015
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυο φιλοι ο βασιλης και ο γιωργος συζητουν:

χρη: Που εισαι ρε βασιλαρα δε σε ειδα προχθες στα ηλεκτρονικα και παραξενευτηκα λεω που να πηγε αυτος ρε.

βασ: Που να ειμαι ρε γιωργαρα πηγα το πρωι αλαξα κυλονδροπιστονο στην παπια εβαλα και μια καινουργια sebring γιατι η αλλη ειχε τρυπησει και την εκανα με την γκομενα στην θαλασσα το βραδυ γυρισα μονο.

χρη:Καλα εκανες ρε απλα παραξενευτηκα που δεν σε ειδα στα ηλεκτρονικα.Δε σε ειπα αγορασα GB ρε να ρε αυτο που κρατάει η μπαταρία του ώρες και μπορώ να παίζω σε όλα τα πεζούλια του χωριού.

Βασ: Kαι γω φιλαρακι αγορασα τα δυο GG Shinobi για το GG και εχω παθει πλακα δεν φτανουν τα 2 που γουσταρουμε στο Arcade εχουμε και τα 2 τωρα sto GG να καουμε τελειως μιλαμε για πολυ παιχνιδαρες.

χρη: Και γω φιλε εχω παθει πλακα με αυτο που κρατάει η μπαταρία του ώρες και μπορώ να παίζω σε όλα τα πεζούλια του χωριού και κανω και οικονομίες στην μπαταρία και δεν μολύνω και το περιβάλλον. Γιατί η δασκάλα μας είπε ότι οι μπαταρίες καταστρέφουν το περιβάλλον αν δεν ανακυκλοθούν, και εδώ δεν έχουμε ανακύκλωση.

Βασ: Ασε,ασε εχω λιωσει πολυ ασχημα δεν φτανουν τα castlevania αλλα με εφερε και η θεια μου ξερεις αυτη η ανυπαντρη με τα πολλα φραγκα ρε την συνεχεια του Shining Force του Mega drive ονομαζεται Shining Force: The Sword of Hajya και ειναι φοβερο παιχνιδι μιλαμε και μολι το τερματισω θα παρω απο τον κωστα τα Sonic the Hedgehog 2, Sonic Chaos, Sonic Triple Trouble γιατι εγω εχω το πρωτο Sonic the Hedgehog τι παιχνιδαρες και αυτες ρε φιλος.

χρη: Ποιον κωστα ρε;;;

βασ: Tον κωστα ρε που ο παππους του εχει το περιπτερο απεναντι απο το δημοτικο ρε και πηγαιναμε με ψευτικα λεφτα απο την monopoly και τα φακελακια απο το περιπτερο και αγοραζαμε ρε.Μια φορα του εδωσα πεντοχιλιαρο και με γυρισε και ρεστα χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

χρη: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βασ: Aσε που θα ρθουν και κατι ξαδερφια μου από Αμερική που έχουν το χρήμα και δεν κάνουν οικονομία στις μπαταρίες και έχουν τα φράγκα να πάρουν μόνο το καλύτερο , όπως λέει ο πατέρας τους ο καπιτάλας, ο οποίος όταν του έδειξαν τι ήθελαν για δώρο στη γιορτή τους ντράπηκε να πάρει στα παιδιά του ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ handheld . τωρα το καλοκαιρι που εχουν ενα σωρο παιχνιδια για το GG και ολα παιχνιδαρες μιλαμε θα ξεσκιστω να παιζω ολο το καλοκαιρι με ολη αυτη την τεραστια συλογη που εχει το GG.

xρη: Και γω ρε φιλε καθε μερα εντυπωσιαζομαι από το πόσο πολύ με πάνε οι μπαταρίες. Μάλιστα, για να παίζω και το βράδυ πήρα και ένα ματζαφλάρι που την μεγαλώνει και την φωτίζει τόσο πολύ που είναι σαν φακός! αφου μιλαμε εχει εντυπωσιαστη και η μανα μου και καθε βραδυ περνει το GG οταν παει να κλεισει της κοτες και χρησιμοποιη για φακο αυτη την απιστευτη εγχρωμη αυτοφωτιζομενη οθονη.

βασ: Γιατι ρε κλεινετε της κοτες καθε βραδυ;

χρη: Aσε ρε 3 φορες μας της εφαγε το κουναβι η καλητερα της εκοψε το κεφαλι και της ρουφηξε το αιμα και απο τοτε της κλεινουμε καθε βραδυ και επειδη η μανα μου ολο χανει τον μικρο φακο που εχει χρησιμοποιη το μανταφλάρι που φωτίζει την οθόνη του GΒ Που ειναι και μεγαλο και εχει και φοβερή αυτονομία, οποτε κανει την δουλεια μια χαρα.Θα ρθεις βασιλαρα το βραδυ στα ηλεκτρονικα και μετα για καμια τσαρκα;

βασ: Nαι ρε φιλε φυσικα αλλα λαου λαου γιατι πρεπει να κανω οικονομια να μασω κανα φραγκο γιατι εχω ενα παρω ενα σωρο παινχιδαρες με πρωτο και καλητερο το wonder boy dragons trap .Μιλαμε το ειδα σε ενα περιοδικο και επαθα πλακα θα σαλταρω απο την αναμονη μεχρι να το πιασω στα χερια μου.

χρη: Ασε,ασε και γω μια απο τα ιδια φιλε δεν χορταινω να βλεπω τις 4 αποχρώσεις του γκρι της οθόνης του, για να προετημαστώ για τις 50 όταν πάω στην πόλη. Και φυσικά να χέρομαι την φύση περισσότερο αφού ξέρω ότι το αποτύπομά πάνω στην γή είναι πολύ μικρό παίζοντας GB που οι μπαταρίες του δεν τελιώνουν. αφου μπορω να καθομαι μονο να κοιταω το Τετρις χωρις να το παιζω ετσι απλά για να δω πόσο πολύ κρατάνε οι μπαταρίες. τοση μεγαλη εντυπωση με εχει κανει.

βασ: Tους θυμασαι ρε τους διδυμους απο την γερμανια που ερχονται καθε καλοκαιρι να δουνε τον παππου και την γιαγια τους;αυτη και αν εχουν παιχνιδια για το GG και πιστευω θα κανουμε καλες τραμπες οταν ερθουν ε ρε τι εχει να γινει. Eιμαι και τυχερός γιατί έχουν και GG και GB, αλλά τελικά το GG φέρνουν στην Ελλάδα, γιατί όταν με ρωτήσαν πιο να φέρουν είπα το GG για να αλλάζουμε κασσετες, μιας που στο χωριό είμαι ο μόνος με GG αλλά ο μόνος που απολαμβάνω κάτι διαφορετικό από όλους σας. GB σε όποιος σπίτι πήγαινα έπαιζα και δεν νιώθω ότι το χρειάζομαι αφού αυτά που ήθελα να δώ τα είδα.

χρη: Nαι ρε φιλε τους θυμαμαι και γω μια απο τα ιδια το καλοκαιρι θα περασω.Μπορει σε ακτινα 100 χιλιομετρων να εχει 100 GB αλλα θυμασαι ρε τον γιο του κυρ χρηστου αυτουνου ρε που εχουν τα κατσικια και λιγα προβατα;ε λοιπον αυτος εχει GB ρε και μαλιστα εχει και 2 παιχνιδια που δεν έχω δει , γιατί στα 100 χιλιόμετρα που ψάχνω , όλοι τα ίδια παιρνούν 10-20 παιχνίδια συναντώ, εχω γω οποτε μια χαρα θα γινει η δουλεια. Θα δούμε και κάτι διαφορετικό.

βασ: Ρε αυτος ειναι 3 ωρες δρομος με το αυτοκινητο μεχρι να πας εκει που μενει στο σπιτι δηλαδη που εχουν διπλα στο μαντρι πως θα πας εκει;

χρη: Oταν ρε θα κατεβουν να δωσουν το γαλα και να ψωνισουν θα παιξουμε τοτε ρε ωση ωρα μπορουμε απλα πρεπει να φέρω το μαντζαφλάρι για να φωτίζει η οθόνη , γιατί θα φτάσω εκεί απόγευμα και δεν θα βλέπουμε την τύφλα μας , γιατί καλή η οικονομία της μπαταρίας και το αποτύπωμα στην φύση αλλά απογευμα δεν παίζεται. Ωχ και πως το λέω στη μάνα μου που θα ψάχνει το μαντζαφλάρι για να φωτίζει στο άρμεγμα….

βασ: Aντε λοιπον να ρθει το καλοκαιρι να γουσταρουμε γιατι με ολη αυτη την τεραστια και φοβερη συλογη που εχει το GΓ οι 24 ωρες που εχει η μερα ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ θα ειναι πολυ λιγες για να προλαβω να τα παιξω ολα και αυτα που εχω εγω και ολα αυτα που θα παιξω απο αυτους που σε ειπα πιο πριν , αλλά καμιά μέρα αν θα ήθελα να νιώσω σαν τον σκύλο μου τον φλόκι, θα παίξω και λίγο από το GB από του γείτονα μου του τάκη που μένει απέναντι. Γιατί η κυρία στο σχολείο μας είπε ότι τα σκυλιά βλέπουν ασπρόμαυρα, και είπε φανταστείτε πως θα ήταν οι άνθρωποι να είχαν σαν τα μάτια των σκυλων! Και είπα να το συνδυάσω παίζοντας GB.

χρη: Σιγα ρε μπορει να εχει δεκαδες παιχνιδαρες το GG αλλα την απιστευτη αυτονομία του GB και παιχνιδαρες οπως τα Mario και kirby δεν εχει.

βασ: Και νομιζεις αλαζω της δεκαδες αυτες παιχνιδαρες που εχει το GG για τα δυο αυτα παιχνιδια ρε φιλος.Εξαλου τι να τα κανω ρε οταν εχω και της δυο αυτες παιχνιδαρες σε καλητερες εκδοσεις αφου το kirby το εχω στο NES εγχρωμο και το mario το εχω στο SNES χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα.

χρη: E ναι ομως δεν εχεις αυτη την φοβερη τρομερη δυνατότητα να τα δεις όπως ο σκύλος...............

βασ: XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!

THE END
 
Ωραιος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γουσταρω που εκατσες και το εφτιαξες απο την δικη σου πλευρα χαχαχαχαχαχαχαχα :thumbup:

Εκανες ομως ενα λαθος που δεν κολαει.Επιτηδες εβαλα τα street of rage 2 wonder boy ΙΙΙ στο τελος της συζητησεις των δυο φιλων γιατι αυτα τα παραδειγματα που εδωσες πως δυο παιχνιδια σαν και αυτα δεν εχει το GB ενας που ειχε master system και mega drive οπως εγω δεν ειχε λογο να παρει GG για να τα παιξει γιατι πολυ απλα τα παιχνιδια και ειναι ολοιδια αλλα στης home Κονσολες οι εκδοσεις ειναι καλητερες οπτικα ειδικα το street of rage 2.Σε αντιθεση με αυτα που εγραψες εσυ που καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο αλλο το kirby στο GB αλλο στο NES και αλλο τα super mario bros 1,2,3 και super mario world και αλλο τα super mario land 1,2,3 στο GB αν ηθελες να τα παιξεις αυτα επρεπε οπωσδηποτε να παρεις GB.Περι ανακυκλωσης που αναφερες ανακυκλωση δεν με νοιαζη τωρα που λεει ο λογος τοτε θα με ενοιαζε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Ε ρε αυτη η εγχρωμη και αυτοφωτιζομενη οθονη του GG τι μας κανει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :p :p:p
 
metalcandyman είπε:
Ωραιος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γουσταρω που εκατσες και το εφτιαξες απο την δικη σου πλευρα χαχαχαχαχαχαχαχα :thumbup:
Εκανες ομως ενα λαθος που δεν κολαει.Επιτηδες εβαλα τα street of rage 2 wonder boy ΙΙΙ στο τελος της συζητησεις των δυο φιλων γιατι αυτα τα παραδειγματα που εδωσες πως δυο παιχνιδια σαν και αυτα δεν εχει το GB ενας που ειχε master system και mega drive οπως εγω δεν ειχε λογο να παρει GG για να τα παιξει γιατι πολυ απλα τα παιχνιδια και ειναι ολοιδια αλλα στης home Κονσολες οι εκδοσεις ειναι καλητερες οπτικα ειδικα το street of rage 2.Σε αντιθεση με αυτα που εγραψες εσυ που καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο αλλο το kirby στο GB αλλο στο NES και αλλο τα super mario bros 1,2,3 και super mario world και αλλο τα super mario land 1,2,3 στο GB αν ηθελες να τα παιξεις αυτα επρεπε οπωσδηποτε να παρεις GB.Περι ανακυκλωσης που αναφερες ανακυκλωση δεν με νοιαζη τωρα που λεει ο λογος τοτε θα με ενοιαζε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Ε ρε αυτη η εγχρωμη και αυτοφωτιζομενη οθονη του GG τι μας κανει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :p :p:p
E τι να κάνω , που είναι τόσο σάπιο το GB που δεν μπορεί να σηκώσει ένα σοβαρό παιχνίδι απο το σάπιο NES

Φαντάσου! οπότε βγάζαν ξεχωριστα games για την κάθε σαπίλα τους. :D
 
Kambia είπε:
O χρη ποιος είναι? :p :p :p :D :D
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXA πολυ σωστη παρατηρηση απλα το αρχικο ονομα που θα εβαζα ηταν χρηστος και με κολησε φαινεται χαχαχαχαχαχαχαχα :p :p:p
 
Κλαίω με το ματζαφλάρι που φωτίζει για τις κότες!!! :D :biglaugh:
 
Respect και στους δυο σας!!! :bow:
 
Πίσω
Μπλουζα