Wally είπε:
Χωρις να θελω να γινω κακιασμενος,νομιζω οτι το Ν64 ειναι η χειροτερα γερασμενη mainstream κονσολα ever!Ποιος την παλευει να παιξει ξανα Castlevania64? Dr.Mario 64? Daikatana64? Hey You, Pikachu!?
Καλά ξεφύγαμε του θέματος αλλά διάλεξες και εσύ τα χειρότερα. Τόσα καλά παιχνίδια έχει, αυτά βρήκες;
Πάντως μια και το ανέφερες ακόμα παίζω Blast Corps άνετα. Παρόμοιο παιχνίδι δεν έχει ξαναβγεί από τότε. Και μιας και τώρα παίζω σε "εμουλάτορα" έχει φύγει και το ενοχλητικό "λασποβίζιον" του Ν64.
@ Nikol@r@s: Φίλε μου, δεν γνωρίζω πόσους "φανατικούς" έχει η Nintendo στην Ελλάδα. Πάντως σίγουρα δεν έγινε ποτέ "μανία" (εκτός από την εποχή του GB) γιατί την είχε φτυσμένη την Ελληνική αγορά. Ήρθε τόσο αργά επίσημα στην Ελλάδα που ήταν λογικό. Το NES το αγόραζες "εισαγωγής" γιατί επίσημη αντιπροσωπεία δεν υπήρχε.
Πάντως αν και δεν υπήρξα ποτέ φαν της Nintendo είχα όλες τις κονσόλες τις από την εποχή του NES και πριν από αυτό τα Game & Watch και ακόμα πιο πριν ένα light gun παιχνίδι με στόχο. Άρα έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία της στο χώρο του gaming και φυσικά μου άρεσαν πολλά παιχνίδια της.
Ε λοιπόν αυτό το GC ήταν απογοητευτικό κατ' εμέ (πάντα με λαμπρές εξαιρέσεις βεβαίως). Δεν είναι τυχαίο ότι τελείωσε τρίτο και καταϊδρωμένο στο προηγούμενο console race. Κάτι η επιλογή του μέσου (mini DVD
, κάτι το hardware, κάτι το design (σαν παιχνίδι Φίσερ Πράις έμοιαζε), κάτι το χειριστήριο (που είναι τα υπόλοιπα κουμπιά
αλλά κυρίως η έλλειψη ΑΑΑ τίτλων το έκαναν μια κονσόλα που γρήγορα θα ξεχαστεί.