Deathshadow
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 216
johnny 19818 Respect man!!!
Ενταξει...δεν εχω λογια!!!!:shtup:johnny19818 είπε:Ε,άντε να ανεβάσω κι εγώ τη δική μου.
Προβολή συνημμένου 95254
Μια χαρά σε βλέπω. Μπράβο. Έχεις και το Everdrive ή τα μάτια μου κάνουν πουλάκια?geoanas είπε:Full Respect για τις συλλογές σας !
Να 'μαι κι εγώ...
Προβολή συνημμένου 96665Προβολή συνημμένου 96666Προβολή συνημμένου 96667Προβολή συνημμένου 96668
Και εχεις και ενα 68 in 1...Ωραιος George!!!johnny19818 είπε:Μια χαρά σε βλέπω. Μπράβο. Έχεις και το Everdrive ή τα μάτια μου κάνουν πουλάκια?
Ωραιος Γιωργη!!!!!geoanas είπε:
Ότι έχεις ρε συ Σταύρο. Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος την έχει πιο μεγάλη...Αναμένουμε.stayros είπε:Ωραιος Γιωργη!!!!!
Τωρα εγω -μετα απ' οτι εχω δει σε αυτο το thread - τι να παρουσιασω? recry:
Αστο καλυτερα..."][/url]
Ομολογω οτι αυτο -αν δεν γνωριζει καποιος για τι μιλαμε - γινεται ευκολα παρεξηγησιμο.... :supergrin:johnny19818 είπε:Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος την έχει πιο μεγάλη...
Λοιπον...οριστε και η δικη μου ταπεινη συλλογη,johnny19818 είπε:Ότι έχεις ρε συ Σταύρο.Αναμένουμε.
Εε όποιος δε γνωρίζει για τι μιλάμε ας διαβάσει τα προηγούμενα ποστ, τι να πω !stayros είπε:Ομολογω οτι αυτο -αν δεν γνωριζει καποιος για τι μιλαμε - γινεται ευκολα παρεξηγησιμο.... :supergrin:
Λοιπον...οριστε και η δικη μου ταπεινη συλλογη,
1 Game Gear σκετο/ξερο ανευ αξεσουαρ κλπ...
και 8 παιχνιδακια ανευ κουτιων και οδηγιων
με τα 4 απο αυτα να εχουν μονο την θηκη τους.
Αυτα τα ολιγα...
Τις δυο φωτο απο το κολαζ τις εχετε ξαναδει εδω κι εδω.
Ειναι περιπου σαν το Τetris,καλουτσικο ειναι.johnny19818 είπε:Το Klax είναι από τα λίγα παιχνίδια που δεν έχω παίξει στο GG. Καλό είναι?
Ναι,οκ...λειτουργει μια χαρα.johnny19818 είπε::thanx2: Σταύρο. Το μηχανάκι λειτουργεί έτσι? Θυμάμαι είχες θέμα με την οθόνη.