Ειμαι 25 και συλλεγω game gear απο τα 19, τοτε εμεινα σε δικο μου σπιτι και δουλευα,αρα μπορουσα να κανω αυτο που ηθελα καιρο, επισης τοτε ανακαλυψα το ebay και μετα γυρισα ολη την Αθηνα για να βρω οτιδηποτε ειχε μεινει στην αγορα και τα αγορασα ολα.
Ο τρόπος ο οποίος την παρουσιάζω είναι χιουμοριστικος, game gear απέκτησα το 97 αφου ανταλλαξα το gameboy μου και δίνοντας καποια χρηματα επιπλεον και ο λόγος που είμαι πραγματικά κολλημενος μόνο με Αυτό είναι ότι το έδωσα σε εξευτελιστικη τιμη (3000 δραχμές το 98-99) για να πάρω παιχνίδια για το ps1 μου, είναι κάτι που έχω μετανοιωσει πίκρα.Για Αυτό δεν δέχομαι να λες όσο μεγάλη συλλογή συνολικά σε κονσόλες και αν έχεις, ότι είναι άψυχη η συλλογή μου, συλλεγω μόνο game gear και έχω πουλήσει - χαρίσει όλες τις άλλες ( dreamcast+74 originals, lynx+12 games, nomad+ 34 games κα) γιατί δεν ένιωθα ευχαρίστηση που τις είχα. Το game gear για μένα είναι η καλύτερη handheld κονσόλα ever! Αν εισουν πιο παθιασμενος θα είχες περισσότερα, γι Αυτό μη το παίζεις έξυπνος και πιστός συλλέκτης εδώ που είναι το thread για το gamegear Αλλά στα Amiga η στα snes που μάλλον θα χεις περισσότερα.
Και Τέλος τι νόημα έχει να κανείς συλλογή και να μην παθιαζεσαι όταν την παρουσιάσεις; Θα μπορούσα να γράψω Εεεεμ παιδιά Εγώ έχω 10 κασέτες Αλλά δεν ξέρω ποιες είναι και... Εμ δεν τις έχω παίξει ποτέ γιατί λατρευω το ps3 μου...