- Αντιδράσεις
- 1.838
Πολυ ωραια , το SHINOBI πανω δεξια "δεσποζει" . Αυτο και το "2" ειναι τα αγαπημενα μου GG games!retrosilektis είπε:να και η δικη μου συλλογη,αν και μικρη,αλλα το μηχανημα λειτουργει αψογα!!Προβολή συνημμένου 97321
Ωραίος φίλε! Για ένα περίεργο λόγο αν και δεν ήμουν ποτέ φαν των Power Rangers το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχα και παλιά και μου αρέσει πολύ σαν fighting. Έχει και ωραία γραφικά...retrosilektis είπε:να και η δικη μου συλλογη,αν και μικρη,αλλα το μηχανημα λειτουργει αψογα!!Προβολή συνημμένου 97321
Ωραιος!!!retrosilektis είπε:να και η δικη μου συλλογη,αν και μικρη,αλλα το μηχανημα λειτουργει αψογα!!Προβολή συνημμένου 97321
Να 'σαι καλα Γιαννη, σε ευχαριστω!!! :thanx2:Ajax87 είπε:Stayros, Geoanas συγχαρητηρια για τις συλλογες σας επισης!
Ποιο Sonic θέλεις να πάρεις και τι εννοείς κομπλέ; Θα έχεις συμπληρώσει τα 196 PAL παιχνίδια της κονσόλας;retrosilektis είπε:αλλο ενα sonic θελω να παρω και θα ειμαι κομπλε.θα ανεβασω και για game boy τι εχω καποια στιγμη.
E..Iαπωνες ειναι αυτοι ο,τι θελουν κανουν!johnny19818 είπε:Σ.σ. Πως σκέφτηκαν να βάλουν σε παιχνίδι τον Πόπαϋ να παίζει βόλλεϋ, ένας θεός το ξέρει...
Ετσι οπως τα λες ειναι. Σε ευχαριστω πολυ.angel_grig είπε:E..Iαπωνες ειναι αυτοι ο,τι θελουν κανουν! Με 'γεια τα νεα αποκτηματα!!
Ευχαριστώ Ajax! Μεγιές και συ jimn.Ajax87 είπε:Καλοριζικα και καλοπαιχτα Johnny!