Η απουσια των εξιδικευμενων εντυπων του ευρυτερου χωρου, ειναι μια πονεμενη και λυπηρη, αλλα οχι εξωπραγματικη ιστορια. Θυμαμαι με ζεστασια τις μερες που περιμενα με ανυπομονεσια να διαβασω ειδησεις για μελλοντικα και εξωτικα παιχνιδια, και πληροφοριες πανω σε αυτα οπου κυκλοφορουσαν στην αγορα, αλλα δεν μου λειπουν ουτε οι βαλτοι στο χωρο απο τις εταιριες και τις αντιπροσωπειες, ουτε και ποσα αλλα πραγματα.
Οπως και να το κανουμε, οσο καλη θεληση και να υπαρχει, 7? για ενα μηνιαιο εντυπο ειναι πολλα. Παρα πολλα. Μιλαμε καταστασεις ημερησιου μισθου για πολλους ανθρωπους!
Και να υπαρξει ενα αφοσιωμενο εντυπο.. για ποιους ομως; Οι συγχρονοι "παιχνιδαδες" ασχολουντε με τιτλους call of battlefield, lol, wow, omg, angry birds και την λοιποι λαιλαπα. Δεν ειναι παιχνιδαδες εν ολιγης. Ποσοι ειμαστε οπου θα μπορουσαμε να στηριξουμε μια προσπαθεια απο παιχνιδαδες για παιχνιδαδες; Εδω το τελευταιο εντυπο οπου επεζησε, το games, ειχε ξεπεσει ακομα περισσοτερο, με περιεχομενο κοντινοτερο σε κιτρινο τυπο, αλλα και παλι δεν τα καταφερε.
Πολυ φοβαμαι πως μια κινηση στο χωρο θα ηταν πολυ κοντα στην αυτοκτονια.. Εξαιρεσεις φυσικα και μπορουν να υπαρξουν, δεν ειμαι σιγουρος ομως αν θα ηταν εφικτο σε τακτικη βαση.
Θα ηθελα επισης να κανω μια ερωτηση στους φιλους του περιοδικου gamepro. Το αγοραζα απο το πρωτο τευχος, το σταματησα περιπου στο 2000 και ειχα παρει αλλα και διαβασει διαφορα τευχη μεχρι και το θανατο του. Απορια μου λοιπον προς τους αναγνωστες οπου το στηριξαν, αλλα και αναπολουν τη νεοτερη ιστορια του, τι στο καλο σας αρεσε και σας λειπει;
Μιλαμε για μια συντακτη ομαδα επι το πλειστον ξερολες, παρουσιαζονταν ως σωτηρες-φωστηρες με επαφες στο χωρο απο την παρθενογεννηση του, και με γραπτο λογο σε ψευδοδιανοουμενο υφος διχως πολλες φορες να βγαινει και νοημα.
Δεν κρυβω οτι εχω για διαφορους λογους, εμπαθεια στο συνολο ολων αυτων, αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως εν ετη 2015 συνεχιζει κοσμος και κοσμακης να πιστευει πως ηταν σοβαροι ανθρωποι ολοι αυτοι, και οτι καλυτερο παρουσιασαμε ως εθνος στον ευρυτερο χωρο.