Gaming News [PC]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Btw, επειδή τυχαίνει να παίζω το Trine αυτές τις μέρες, είναι πραγματικά πανέμρφο και σε όσους άρεσαν τα Lost Vikings θα το λατρέψουν...

Το μόνο κακό είναι πως ίσως σε κάποιους φανεί λιγάκι ακριβούτσικο (30? προς το παρόν) για downloadable παιχνίδι... (άσχετο αν εγώ το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο από τις "υπερπαραγωγές"...)

Resident Evil 5 3D Tech Demo

για οποιον θελει να κανει ενα τεστ στο pc του για το RE 5.

Fans that pick up the PC version will be the first to experience stereoscopic 3D out of screen effects as their living rooms are transformed into the world of Kijuju. Infected Majini coming at players from every angle, dust flying in and out of screen and the scariest bosses to date are taken up a notch . Resident Evil 5 PC is a whole new level of fear players will never forget. The game also supports Stereoscopic 3D in all of its cut scenes – an industry first.
download link

http://downloads.gamezone.com/demos/d27972.htm

@Olorin

Oντως το Trine ειναι πανεμορφο παιχνιδι, μαλλον και το καλυτερο που επαιξα φετος στο PC

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Olorin είπε:
Btw, επειδή τυχαίνει να παίζω το Trine αυτές τις μέρες, είναι πραγματικά πανέμρφο και σε όσους άρεσαν τα Lost Vikings θα το λατρέψουν...
Το μόνο κακό είναι πως ίσως σε κάποιους φανεί λιγάκι ακριβούτσικο (30? προς το παρόν) για downloadable παιχνίδι... (άσχετο αν εγώ το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο από τις "υπερπαραγωγές"...)
Εχω το εξης προβληματακι. To Trine μπαινει στην αρχικη οθονη, ακουω την υπεροχη μουσικη αλλα δεν κουνιεται επ ουδενι ο κερσορας...με αλλα λογια δεν μπορω να το ξεκινησω...

Wally είπε:
Εχω το εξης προβληματακι. To Trine μπαινει στην αρχικη οθονη, ακουω την υπεροχη μουσικη αλλα δεν κουνιεται επ ουδενι ο κερσορας...με αλλα λογια δεν μπορω να το ξεκινησω...
Ενα παρομιο προβληματακι ειχε και ενας φιλος μου και του διορθωθηκε μολις περασε τα physx

Εγω απλα βρηκα το dll και το εριξα στο System32. Υπαρχει PhysX για ΑΤΙ?

Wally είπε:
Εγω απλα βρηκα το dll και το εριξα στο System32. Υπαρχει PhysX για ΑΤΙ?
Εννοεις για να τρεχει PhysX η Gpu και οχι η Cpu ???

Αν και

ATI Runs PhysX With Modified Drivers
June 26, 2008

Haifa (Israel) - This one did not take long: We already knew that Nvidia is working on a CUDA version for x86 CPUs, but said it would leave a modification for ATI GPUs to others. Eran Badit of ngohq.com told us that he has done it already and was able to get the Nvidia PhysX layer to run on ATI Radeon cards.

After playing with Nvidiaʼs CUDA SDK and PhysX SDK, Eran apparently got the PhysX layer to play along with Radeon cards. He mentioned that enabling PhysX support on Radeon cards is not particularly difficult, leading us to believe that physics on graphics cards may not so much be a technology problem but a game of politics.

Eran said that he will be offering the ATI PhysX-enabling utility on ngohq.com as soon as he gets his hands on more hardware to check the application on more than one graphics card. We are told that he is testing hardware already, which means that the software should be available "soon".

On his first run, Eran got a 22,606 CPU score in 3D Mark Vantage, enhancing the overall score to P4262. A comparable system without PhysX-support will cross the finish line at about P3800.

We are told that there is currently no relationship between ngohq.com and AMDʼs PR team, which means that Eran does not have access to Radeon 4850 or 4870 cards. Check the http://www.ngohq.com website for the software to become available this weekend.
μεχρι στιγμης τιποτα...

Βεβαια υπαρχει και η λυση ,αν ψηνεσαι για PhysX

Συνδυασμός GPU ATI για γραφικά και Nvidia για PhysX

http://www.pcw.gr/StepByStep/Nvidia_graphics_card_PhysX_GPU_ATI_accelerator/269.html

( μια <<σPhysX-τή>> λυση, θα ηταν η silent Asus 8600gt που ειχε -πριν κανενα μηνα -το stock τoυ Πλαισιου για 10Ε ,που δεν θα ηταν ασχημα για Physx μονο)

Τελικά μπορούμε να το παίξουμε σε ΑΤΙ ή όχι;

...μα είναι δυνατόν, το σωτήρειον έτος 2009 και να έχουμε ασυμβατότητες; Γυρίσαμε στο '95 με 3DFX και τα ρέστα;;; :(

Μονοπωλιον δηλαδις? :)

Ας το ελεγαν οι Χριστιανοι..."Sponsored by Nvidia"

Που ειναι οι GPL μαρτυρες του φορουμ να ψεξουν την αδικια? :D

Gryzor είπε:
Τελικά μπορούμε να το παίξουμε σε ΑΤΙ ή όχι;
...μα είναι δυνατόν, το σωτήρειον έτος 2009 και να έχουμε ασυμβατότητες; Γυρίσαμε στο '95 με 3DFX ;;; :(
Καμια ασυμβατοτητα

θα το τρεχετε το PsysX στην Cpu σας (πως λεγαμε τοτε με software renderer -κατ αναλογια με '95 - προς το παρον PhysX

<> δεν εχεi...)

System RequirementsOS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7

Processor: 2.0 GHz CPU (Dual-core recommended)

Memory: 512 MB (XP), 1 GB (Vista)

Graphics: Radeon X800 or GeForce 6800 or better

DirectX®: 9.0c

Hard Drive: 600 MB

Sound: DirectX compatible soundcard (not required)

Wrapper: κοινώς, emulation. Κοινώς, ασυμβατότητα.

Και πώς θα το τρέξω το ρημάδι, έστω και στην cpu? Στο "θα" μείναμε; Άρα καραμπινάτη ασυμβατότητα;;;

Παίζει με τους physx drivers της Ageia (πριν τη βγάλει από τη μέση η NVidia).

softpedia

Δέν βρήκα προηγούμενη αναφορά, οπότε here it goes...Για όποιον έπαιζε το Ports Of Call στην Amiga ίσως θα χαρεί με την κυκλοφορία του Ports Of Call Deluxe για το PC. Στην ουσία το παιχνίδι είναι το ίδιο, με την διαφορά του καλύτερου ήχου, και φυσικά την προσθήκη του 3D. To πήρα χαμπάρι μόλις χτές και ομολογώ πώς με γύρισε πίσω !! Χωρίς να είμαι σίγουρος, πρέπει να χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών του Ship Simulator, αλλά η βασική game engine είναι ακριβώς σάν του Ports Of Call (Bank, Mortgage, Shipyard, ο χάρτης, ακόμα και τα παράνομα φορτία...) Στην τελευταία έκδοση (1.34) έχουν προστεθεί καιρικά εφφέ, κύκλος μέρας-νύχτας, και πάρα πολλά μοντέλα πλοίων όλων των κατηγοριών.

Ports Of Call - Amiga

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KSyFSEU9JZM]YouTube - Amiga - Ports of Call

Ports Of Call Deluxe - PC

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=i56eQdDcfRU]YouTube - Ports Of Call 2008 Deluxe 1.31 Simulator Update

Ανακοινώθηκε η παραγωγή του Star Wars: Force Unleashed για το PC (επιτέλους!). Η έκδοση θα ονομάζεται Ultimate Sith Edition και θα περιλαμβάνει 3 έξτρα επίπεδα παιχνιδιού DLC από τα οποία το ένα θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το συγκεκριμένο πακέτο.

Επειδή το παιχνίδι το έχω για xbox360, να πω ότι είναι καταπληκτικό και αξίζει να το έχετε στην συλλογή σας. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγει φέτος, λογικά το φθινόπωρο.

Μιχάλης

Crysis 2 gameplay video

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JzhUXFXqx8o&feature=related]YouTube - New Crysis 2 gameplay video

Σεπτεμβρη μας ερχεται το Left 4 Dead 2 για PC, και βγαινει expansion για το πρωτο L4D δωρεαν.

bill_infected_stomp.jpg

Δεν αντεξα και πηρα το l4d στο PC, το παιχνιδι ειναι "καψιμο" ,ατελειωτα Zombies,η Valve εχει κανει πολυ καλη δουλεια στο online.To παιχνιδι βασισμενο πανω στην engine του Half Life 2 αν και ειναι παλια engine τα γραφικα του ειναι πανεμορφα.To καλο ειναι οτι δεν εχει τρελες απαιτησεις το παιχνιδι και ετσι μπορεις ανετα να το παιξεις και σε απλο υπολογιστη.

56438_1.jpg

Eχει τρεις τυπους online Campaign,Survival,και versus oπου εδω παιζεις και το ρολο του Zombie.

Η valve εβγαλε και ενα tool για να φτιαξεις maps, οποιο μπορεις να τους ανεβασεις στους Servers οπως καταλαβαινετε εχει γεμισει με maps.

To παιχνιδι εχει παρα πολλους φανς,μεσω ορο απο οσες φορες μπηκα στο online ειναι 12000 με 14000 χρηστες που παιζουν το game.

Με λιγα λογια ειναι σαν παιζεις ενα Resident Evil FPS online.

Δειτε τι γραφει εδω στον τοιχο σε οfficial map "ολα αρχισαν με την γριπη των χοιρον" :)

pigflu-pic1_1094.jpg

Υ.Γ. Ολα τα screenshots ειναι απο το πρωτο Left 4 Dead.

michpan είπε:
Ανακοινώθηκε η παραγωγή του Star Wars: Force Unleashed για το PC (επιτέλους!). Η έκδοση θα ονομάζεται Ultimate Sith Edition και θα περιλαμβάνει 3 έξτρα επίπεδα παιχνιδιού DLC από τα οποία το ένα θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το συγκεκριμένο πακέτο.
Επειδή το παιχνίδι το έχω για xbox360, να πω ότι είναι καταπληκτικό και αξίζει να το έχετε στην συλλογή σας. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγει φέτος, λογικά το φθινόπωρο.

Μιχάλης
Μιλάμε για το Force Unleashed που lagαρει σε ολες της κονσόλες εκτος του ps2?

και πολύ λογικά γιατί εγινε developed για ps2 και μετα emulation ported στις αλλες κονσόλες εξου και τα αθλια γραφικά.

Προσωπικά, στο xbox360 που το έχω το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, ούτε άθλια γραφικά ούτε τίποτα και το gameplay άψογο (και δεν είμαι και κανένας φανατικός του star wars να φανταστείς!). Δεν παρατήρησα lag, το παιχνίδι είναι γρήγορο παρ'όλο που μερικές φορές έχει πάρα πολύ δράση!

Μιχάλης

Εχεις διαφορετικο παιχνιδι τοτε, σε 3 360 το εχω δει και στα 3 κανει σπασιματα και τα γραφικα θυμιζουν πολυ εντονα ps2 και οχι παιχνιδι του 2009

Εγω παλι θεωρω οτι εχει κατα περιπτωση εξαιρετικα γραφικα και το παραπονο μου στη 360 εκδοση (που ειναι με διαφορα η κορυφαια) ειναι το screen tearing που εμφανιζεται σε ορισμενες περιπτωσεις.

Πίσω
Μπλουζα