^^ Άστα - με καταστρέψατε!
Κατεβάζω τώρα ό,τι demo βρήκα του God Of War....
Στο δια ταύτα:
Το demo αποτελείται από 3 κεφάλαια. Βατό το επίπεδο της δυσκολίας - δε συνάντησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον χειρισμό... Τα combos για να βγάλεις από τη μέση τους "μεγάλους" αντιπάλους (και όχι τα κατσαριδάκια και τα λοιπά σαμιαμίδια που πετάγονται στο διάβα σου) μου θύμισαν πάρα πολύ Prince Of Persia στο PS2 (νομίζω το Two Thrones, αλλά δε θυμάμαι και δε γκουγκλάρω τώρα!
)
Τα γραφικά τα βρήκα αρκετά καλά και γενικά δόθηκε μια προσοχή στη λεπτομέρεια (αίματα, φωτισμοί / σκιάσεις, κτλ...). Από μουσική.... δε θυμάμαι! Αν είχε, πέρασε αδιάφορη (ίσως ήταν και για καλό αυτό, διότι δεν αποσπάσθηκε η προσοχή μου). Αν δεν είχε, ακόμα καλύτερα.
Η ελληνική φωνή της πώς-τη-λένε-Ερινύα στην αρχή δε μου έκατσε καλά - με την πάροδο του παιχνιδιού τη συνήθισα. Η φωνή του Κράτου, αντάξια του γομαριού που την "έχει" (ελληνική και αυτή). Στα συν ότι οι χαρακτήρες που ήταν φυλακισμένοι, μιλούσαν με άλλες φωνές (και όχι με του Κράτου ή της Ερινύας παραλλαγμένες... είχε καστ το παιχνίδι
). Στην αρχή, μου έκανε ένα περίεργο και δε μου έβγαλε μουσική στην εισαγωγή... Νόμιζα ότι ήταν άηχο, αλλά τελικά μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι, όλα καλά!
Για τα ελληνικά σας είπα με μπόλικο ενθουσιασμό - ας μην επαναλαμβάνομαι!
Το μόνο πράγμα που δε με άρεσε, είναι ότι δε μπορώ να ελέγξω τη γωνία της κάμερας, αλλά εξαρτώμαι από τον τρόπο που θα επιλέξει το παιχνίδι να την στήσει... Έπιανα τον εαυτό μου να σηκώνει μηχανικά το κεφάλι προσπαθώντας να δω τι βρίσκεται κάτω από ένα πεζούλι ή να κοιτάζω ψηλά για να σκοτώσω ένα περίεργο πράγμα στο τέλος του 3ου κεφαλαίου... Αυτό, με εκνεύρισε μπορώ να πω, αλλά μάλλον θα πρέπει να συνηθίσω ότι δεν υπάρχει το camera control ως standard σε όλα τα παιχνίδια.
Either way, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Όσοι πιστοί προσέλθετε!