Εργάστηκα στην Gigatronics από τον Σεπτέμβριο του 1982 ως τις αρχές Ιανουαρίου του 1985. Είχε μεταφερθεί η έδρα της από τον Πειραιά στις Τζιτζιφιές,στον όροφο ενός κτιρίου επί της παραλιακής,κοντά στην Θησέως και στον Ιππόδρομο. Πριν είχα εργαστεί από τον Μάρτιο του 1981 ως τον Αύγουστο του 1982 στο computer service bereau Formore,στον Πειραιά,που ήταν η μητρική της Gigatronics. H Formore στεγαζόταν μαζί με την Gigatronics,σε γειτονικούς ορόφους,σε ένα κτίριο της οδού Φίλωνος,μεταξύ Μπουμπουλίνας και 2ας Μεραρχίας. Και στις δύο εταιρείες εργάστηκα σαν προγραμματιστής,στην μεν Formore σαν προγραμματιστής εφαρμογών(application programmer) σε γλώσσα Databus του μίνι-υπολογιστή Datapoint,με λειτουργικό σύστημα DOS, στην δε Gigatronics σαν προγραμματιστής συστημάτων(systems programmer) στην assembly του μικροεπεξαργαστή MC68000 της Motorola,με χαρτί και μολύβι κυρίως.
Την Formore την είχαν ο Γιάννης Γαρύφαλλος,ο Γιάννης Γεωργακόπουλος, ο Γιάννης Κοκκινόβραχος και ο Σπύρος Δικαιόπουλος. Στον αποκάτω όροφο που στεγαζόταν η Gigatronics γνώρισα τον Παναγιώτη Κωσταράκη,τον Αντώνη Μηλάτο και τον Γιώργο τον Χρόνη. Η Gigatronics,τον καιρό που την γνώρισα στον Πειραιά το 1981, είχε κατασκευάσει hardware και software μίνι-υπολογιστή,τον οποίο πουλούσε με γλώσσα BASIC και λειτουργικό δικά του.
Στις Τζιτζιφιές η Gigatronics πήγε το 1982. Εκεί την ακολούθησα. Ήμασταν μαζί με όλους τους προαναφερθέντες(εκτός του Παναγιώτη Κωσταράκη που εγκατέλειψε την εταιρεία αφήνοντας μόνο του τον Γιώργο τον Χρόνη στο hardware) και ήλθαν και άλλοι. Θυμάμαι τον Αλέξανδρο Τομαρά,τον Νίκο Μανιώτη,τον Νίκο Χανιώτη,τον Παναγιώτη Τζελαή,τον Σταύρο Κουμπιά,τον Σωτήρη Λεβέντη,τον Χρήστο Κράβαρη,τον Κώστα Αργείτη και άλλους.
Στην Gigatronics προσπάθησα να εργαστώ για την κατασκευή νέου interpreter BASIC βασισμένου στον μικροεπεξεργαστή Motorola 68000. Μέχρι τότε τα συστήματα της Gigatronics(interpreter BASIC,λειτουργικό σύστημα και βάση δεδομένων) ήταν γραμμένα στην γλώσσα του 8-bit μικροεπεξεργαστη 6502. Ο 68000 ήταν 16-bit και αυτό θα ήταν καλό για την εταιρεία. 'Ομως η προσπάθειά μου(την έκανα μόνος μου) δεν είχε αποτέλεσμα. Από ότι ξέρω η Gigatronics προχώρησε με τον 16-bit νέο 6502,που ήταν και συμβατός με τα προαναφερθέντα συστήματα.
Όσον αφορά τον ΚΑΤ, το 1988 επισκέφθηκα ξανά την Gigatronics και αγόρασα με 180.000 δραχμές τον ΚΑΤ. Όποιος τον θέλει τον έχω στην διάθεσή του,μαζί με μερικές δισκέττες που έχω κρατήσει. Στην ίδια επίσκεψη προμηθεύτηκα και το manual της Gigatronics SUPER BASIC,γραμμένο από ό,τι θυμάμαι από τον Νίκο Μανιώτη(τουλάχιστον η πρώτη του έκδοση,πριν φύγω από την εταιρεία),που και αυτό είναι στην διάθεση όποιου το ζητήσει.