Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
angel_grig είπε:Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!Αυριο θα εχετε πολλες φωτογραφιες και μια αναλυτικη παρουσιαση!Stay tuned!
Το είδα. Συγχαρητήρια!Wally είπε:Ευγε! Ευγε! Ευγε!
Θα ενημερωσω και τον κ Γεωργοπαπαδακο. Νομιζω θα χαρει
Εκείνη την εποχή, τα Ελληνικά, δεν ήταν ακόμα περασμένα στο "τσιπάκι" της κάρτας γραφικών. Έπρεπε να τρέξεις software από το Dos. Στο Apple mode δεν έχω ιδέα, αλλά κάτι παραπλήσιο πιστεύω θα ήταν και εκεί.Aardvark είπε:Εγω θελω να μαθω που ειναι η Ελληνικη γραμματοσειρα,απιστευτο παντως να το βλεπεις να ξαναζωντανευει!
Nαι!Μπορουσε να λειτουργησει και ως apple ΙΙ και ως ΙΒΜ! Παγκοσμια πρωτια απο οσο γνωριζω!D@redevil είπε:Θέλω να κάνω μια ερώτηση! Προτού απαντήσετε, ξεκινήστε με την παραδοχή, ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε - το έμαθα εδώ.
Μπορούσε να λειτουργήσει και σαν apple machine, και σαν pc?
Μπράβο & πάλι, Angel! Εξαιρετικός!
Η Ελληνικη γραμματοσειρα βγαινει πατωντας Alt + Ctrl +F2 ειτε σε apple mode ειτε σε ΙΒΜ.MεAlt + Ctrl +F1 επιστρεφουμε παλι στα αγγλικαAardvark είπε:Εγω θελω να μαθω που ειναι η Ελληνικη γραμματοσειρα,απιστευτο παντως να το βλεπεις να ξαναζωντανευει!
Σοβαρά; Το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε "hardware" τις Ελληνικές γραμματοσειρές; Μπράαβο! Δεν ήταν και πολύ συνηθισμένο τότε... Οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαμε το grkeyb στο autoexec... πολύ αργότερα πήρα μία κάρτα Tseng Labs ET4000 η οποία τα είχε ενσωματωμένα, και ησύχασα!angel_grig είπε:Nαι!Μπορουσε να λειτουργησει και ως apple ΙΙ και ως ΙΒΜ! Παγκοσμια πρωτια απο οσο γνωριζω!
Η Ελληνικη γραμματοσειρα βγαινει πατωντας Alt + Ctrl +F2 ειτε σε apple mode ειτε σε ΙΒΜ.MεAlt + Ctrl +F1 επιστρεφουμε παλι στα αγγλικα
Πω πω.... Είχαμε τέτοιο μηχάνημα & ούτε καν το γνώριζα? Ντροπή μου.angel_grig είπε:Nαι!Μπορουσε να λειτουργησει και ως apple ΙΙ και ως ΙΒΜ! Παγκοσμια πρωτια απο οσο γνωριζω!
Ωχ!Νεα βομβα απο τον Wally!Mε επιασες αδιαβαστο! :sealed:Wally είπε:Πρεπει ισως να ξεκινησουμε και μια ψακτικη και για την Ελληνικη εταιρεια Digitell που εν ετει 1984 εβγαζε συμβατους με AppleII υπολογιστες με διπλά 6502 CPU καθως και modems.