Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Όντως το GTO ήταν εξαιρετικό, αλλά εγώ προτιμάω (καθώς ακόμα το παίζω) το FTO LM με το logo της Castrol και σε μαύρο χρώμα.Arielis είπε:Εννοείται και τα θυμάμαι!Τα είχα στο Playstation και τα 2!
Το Gran Turismo με είχε ενθουσιάσει τότε με τον (τότε) ρεαλισμό του, την ποικιλία των μοντέλων (κυρίως των Ιαπωνικών, λογικό είναι) και το απίστευτο intro του
apositive είπε:Είναι πράγματι πολύ εθιστικά και τα δύο! Πριν μια εβδομάδα έβαλα για πλάκα το πρώτο GT στο Ps και κόλλησα! Το μόνο κακό ειναι ότι μου φαίνεται λίγο αργό πλέον...
Νομίζω ότι ήταν στα 2 megabytes.iliekater είπε:Απίστευτο παιχνίδι . Αυτό και το Metal Gear Solid είχαν αποδείξει πόσο πολύ μπορεί να απογειώσει κανείς ένα μηχάνημα χωρίς προσθέτει RAM , κάρτες , επεξεργαστές κτλ . Αλήθεια , πόση RAM είχε το PS1 ;Επίσης , αν εδιαφέρεται κανείς , έχω σε μνήμη για τον προσωμειωτή ePSXe αποθηκευμένο αρχείο με όλες τις άδειες , ένα σωρό αυτοκίνητα και μπόλικα λεφτά ! Το είχα παίξει πριν 3~4 χρόνια (το GT2) και έχω διατηρήσει το αρχείο .