H ομορφότερη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια του Κινηματογράφου

H ομορφότερη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια του Κινηματογράφου

  • Αλίκη Βουγιουκλάκη      

    Ψηφοφορίες: 4 13,3%
  • Τζένη Καρέζη

    Ψηφοφορίες: 4 13,3%
  • Ζωή Λάσκαρη

    Ψηφοφορίες: 7 23,3%
  • Μάρθα Καραγιάννη

    Ψηφοφορίες: 1 3,3%
  • Άννα Φόνσου        

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Μαίρη Χρονοπούλου

    Ψηφοφορίες: 1 3,3%
  • Έλενα Ναθαναήλ

    Ψηφοφορίες: 5 16,7%
  • Ξένια Καλογεροπούλου

    Ψηφοφορίες: 2 6,7%
  • Νόρα Βαλσάμη

    Ψηφοφορίες: 5 16,7%
  • Μπέτυ Λιβανού

    Ψηφοφορίες: 1 3,3%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    30
RIO είπε:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Από έναν " Νορικό "...
:thumbup: Πραγματικά πιστεύω ότι είναι από τις ομορφότερες Ελληνίδες που υπήρξαν ποτέ κι αν ήμουν άντρας θα την είχα ερωτευτεί σίγουρα :)
 
Νομίζω ότι η Βαλσάμη ήταν σαν άγγελος στα νιάτα της (ψήφισα Νόρα Βαλσάμη). Δεύτερη θα έβαζα την Λιβανού. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μπορούσαμε να δούμε το φύλο των ψηφοφόρων ανάλογα με την ψήφο τους (τι ψηφίζουν οι άντρες και τι οι γυναίκες).
 
Προσωπικά έχω ψηφίσει τη Λάσκαρη. Από τις υπόλοιπες, όλες έχουν κάτι ενδιαφέρον να επιδείξουν, είτε ως προς τα φυσικά τους χαρακτηριστικά είτε ως προσωπικότητες συνολικά.

Οι μοναδικές της λίστας που με αφήνουν παγερά αδιάφορο ως γυναίκες, όμως, είναι η Φόνσου και η Ναθαναήλ. Ποτέ τους δεν μου έδωσαν την αίσθηση ότι διαθέτουν τη παραμικρή χάρη. Πολύ κρύες.
 
Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα ψηφίσει τη Νόρα Βαλσάμη χωρίς να κάνω σχόλιο. Ήρθε η ώρα και του σχολίου λοιπόν. Θεωρώ τη Νόρα πολύ γλυκιά ξανθούλα και πολύ σέξυ σε σχέση με τις υπόλοιπες κυρίες που μου έβγαζαν κάτι πιο σοβαρό έως και απόμακρο (π.χ. Βουγιουκλάκη). Νόρα Βαλσάμη λοιπόν χωρίς άλλη σκέψη.
 
Έλενα Ναθαναήλ. Χαρακτηριστική ελληνική ομορφιά, ωραίο σώμα , χάρι και σοβαρότητα. Από τις υπόλοιπες Ζωή Λάσκαρη και Νόρα Βαλσάμη...
 
η τζενη δευτερη καλο αυτο, ειχε σπανιο προσωπο και σπάνια ομορφιά
 
Πρώτη η Νόρα Βαλσάμη και ακολουθεί δεύτερη η Τζένη Καρέζη με τριτη την πανέμορφη στην εποχή της Ζωίτσα Λάσκαρη!!!
 
Αλλη μια καλλιτεχνις που ξεκινησε μπεμπεκα και μαλιστα εκανε οντισιον το 1966 για την ταινια Τζενη Τζενη που γυριστηκε το 1965!
 
bambinella 100 είπε:
Αλλη μια καλλιτεχνις που ξεκινησε μπεμπεκα....
Μια απο τα ιδια και για τη Μαρθα. Καθολου πρωτοτυπες.

Υπαρχει αραγε καμια που να ξεκινησε φυσιολογικα στα 22 - 23;
 
Θεωρώ τη Ζωή Λάσκαρη την επιτομή της ομορφιάς. Πρόσωπο, σώμα τα πάντα. Αν μπορούσα να επιλέξω δύο, η δεύτερη θα ήταν η Νόρα Βαλσάμη. Ξανθιά κι αυτή αλλά με τελείως διαφορετική ομορφιά.. Τρυφερή, γλυκιά. Άλλο πράγμα.
 
Απο αυτές που αναφέρει η ψηφοφορία επέλεξα σαν ομορφότερη Ελληνίδα ηθοποιό την Ξένια Καλογεροπούλου.

42-39.jpg

Πηγή εικόνας: Πατήστε πάνω στο όνομα της ηθοποιού. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εξεπλάγην με τα κριτήρια ομορφιάς πολλών...Όταν μιλάμε για αντικειμενικά ομορφες, εννοούμε συνολικά. Μπετυ Λιβάνου, Έλενα Ναθαναηλ και Ζωή Λάσκαρη διέθεταν πρόσωπο αψεγάδιαστο, σώμα, ύψος, τα πάντα.Κουκλαρες. Τώρα η Φόνσου και η Χρονοπούλου ήταν ασχημουλες. Στη θέση τους, αν μιλάμε για πρωταγωνίστριες, θα μπορούσαν να είναι Διαλυνά, Σταθοπούλου, Παπανικα και Σαπουντζακη (αν και λίγο κοντή). Η Καρέζη είχε ωραίο πρόσωπο, αν και λιγο καμπουριαστη. Η Καλογεροπούλου ταπεινό χαμομηλακι, η Καραγιάννη σέξυ, η Βαλσάμη συμπαθητική και η Βουγιουκλάκη ψευτικη κ φτιαχτή. Βέβαια, υποκειμενικά μπορεί να αρέσει και η Γιουλάκη.Γουστα είναι αυτά...
 
Ε νομίζω ότι η Λάσκαρη είχε το πακέτο. Κλασσική ελληνική ομορφιά από τις παραπάνω νομίζω ότι είχε η Καραγιάννη λόγω σωματότυπου. Ψηφίζω Λάσκαρη και μετά με απόσταση την Καρέζη λόγω βλέμματος και χιούμορ αλλά αρκεί να μην ακούγεται η αντιπαθητική της φωνή.
 
Επειδή πλέον κοιτάζω πολλά βιντεακια να περάσει ή ώρα για ποια Ελληνίδα ηθοποιό νομίζετε οι ξένοι Ιταλοί, Αμερικανοι, Σερβοι, Γαλλοι γράφουν πως ηταν μεγάλη καλλονή με κλάση και πώς δεν έχει σχέση με τα σημερινά πρότυπα γυναικών, οι ξένοι έτσι από ένα βίντεο; Μαντευετε;
 
Άρα μιλάμε για την Μελίνα Μερκούρη;
 
Πίσω
Μπλουζα