Maddog
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 153
Εγώ είμαι απόλυτα ευτυχισμένος με τον X2 6400+ που έχω. Ας λένε ότι θέλουν τα benchmarks για τους νέους τετραπύρηνους, σε real life εφαρμογές ακόμα μετράνε αρκετά τα GHz και ελάχιστα προγράμματα βρίσκεις που να αξιοποιούν πάνω από 2 πυρήνες.
Πιστεύω ότι για τα λίγα λεφτά που κόστισε, έπιασε τόπο και με το παραπάνω.
Οπότε σε αυτά τα δύο σημεία θα με βρείτε απόλυτα σύμφωνο με τον spyros_s.
Και θεωρώ σημαντικό και το γεγονός ότι όλοι οι επεξεργαστές της AMD τα τελευταία 2+ χρόνια μπαίνουν στο ίδιο socket. Είχα πριν έναν 4600+ socket AM2 και το μόνο που χρειάστηκε για να βάλω τον 6400+ ήταν ένα BIOS update. Στο ίδιο διάστημα η Intel πρέπει να έχει αλλάξει τουλάχιστον 3 sockets.
Και μια λίγο άσχετη ερώτηση: έχουν οι Intel energy saving feature σαν το Cool 'n Quiet της AMD; Αν ναι, πως αποδίδει;
Πιστεύω ότι για τα λίγα λεφτά που κόστισε, έπιασε τόπο και με το παραπάνω.
Οπότε σε αυτά τα δύο σημεία θα με βρείτε απόλυτα σύμφωνο με τον spyros_s.
Και θεωρώ σημαντικό και το γεγονός ότι όλοι οι επεξεργαστές της AMD τα τελευταία 2+ χρόνια μπαίνουν στο ίδιο socket. Είχα πριν έναν 4600+ socket AM2 και το μόνο που χρειάστηκε για να βάλω τον 6400+ ήταν ένα BIOS update. Στο ίδιο διάστημα η Intel πρέπει να έχει αλλάξει τουλάχιστον 3 sockets.
Και μια λίγο άσχετη ερώτηση: έχουν οι Intel energy saving feature σαν το Cool 'n Quiet της AMD; Αν ναι, πως αποδίδει;