KonstantineSt
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 3
ειμαι και εγω εδω ...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πως μου είχε ξεφύγει αυτό το θέμα;;QueenofHearts είπε:Ας σας δείξω κι εγώ τα G.I.Joe μου. Από πεποίθηση δεν τα έχω βγάλει με τα όπλα τους, τα οποία υπάρχουν, αλλά προτίμησα να τα βγάλω σε φάση μιούζικαλ . Εκτός από τους χαρακτήρες αυτούς είχαμε και το ελικόπτερο του κακούλη με την καμπαρτίνα και το 4x4 του Cobra. Κρίμα μόνο που έχει χαλάσει ο Κόμπρα γιατί είχε κάτι κουμπάκια πίσω που τα πάταγες και πέταγε κάτι ατάκες με την αστεία του φωνή. Πρέπει να τελείωσα τις μπαταρίες τόσο που τον πάταγα για να γελάω με τα χάλια του! Αυτός κι ο Σκέλετορ του He-man ήταν οι πιο αστείοι κακούληδες!
Πω...είχα κάμποσους από αυτούς...ωραίο θέμα, τώρα το πήρα και εγώ χαμπάρι....di vaio είπε:Να και η δική μου ομάδαΠροβολή συνημμένου 65077Προβολή συνημμένου 65078Προβολή συνημμένου 65079γεναίοι και καλοί στρατιώτες όλοι τους.Εδω και 20 χρονια περίπου όμως ζούν και εκπαιδέυονται για την στιγμή που θα κάνουν επιδρομή στο σπίτι του ξάδερφου μου και θα ξαναπάρουν πίσω τον κλεμένο οπλισμό τους.G.I. JOE!
Εχουμε και λεμε....filmmusic είπε:2η σειρά, 1ος αριστερά με το κόκκινο μαλλί
τελευταία σειρά ο καραφλός, 3ος από δεξιά
Προβολή συνημμένου 115427
stayros είπε:Εχουμε και λεμε....
2η σειρα,1ος αριστερα με κοκκινο μαλλι ειναι ο Outback
τελευταια σειρα ο καραφλος,30ς απο δεξια ειναι ο Τaurus
και το παληκαρι με τα μουσκουλα και το ασπρο μαλλι ειναι ο Road Pig
Ελπιζω να βοηθησα...
Με μπερδεψαν οι φαλακρες...filmmusic είπε:edit: τελικά δε φαίνεται να είναι ο Taurus!
Προβολή συνημμένου 115435
είναι αυτός δεξιά:
Προβολή συνημμένου 115436
stayros είπε:Τον Ryu τον εχω... ...Τον General Flagg δεν τον ειχα πετυχει ποτε...
Παει...τωρα τελειωσε.Karavasilator είπε:που να το ηξερα να το εβαζα στον διαγωνισμο μπας και τον κερδιζες;;
του χρονου τοτεstayros είπε:Παει...τωρα τελειωσε.
Αμα βλεπαμε και τι ειναι....Kambia είπε:[νεκρανάσταση mode on]
Το πέτυχα στο σπίτι μιας φίλης, κληρονομιά του αδερφού της στο γιο της.
Προβολή συνημμένου 129684Προβολή συνημμένου 129685