[Hasbro] Sindy

spirtouli ριξε μια ματια εδω ,πιστευω οτι θα μπορεσεις να βρεις τη χρονολογια που κυκλοφορησε η δικη σου Σιντυ

ΥΓ: στον πατο του κουτιου γραφει "giochi preziosi" οχι "giozzi"
 
Κοίταξα σε αυτό τον κατάλογο και δεν την βρήκα. Την giochi preziosi την σκότωσα αλύπητα. #) #)'Ισως να ήταν καμία εκδοχή που κυκλοφόρησε μόνο Ευρώπη. :eek:
 
δυστυχως σπιρτουλη δεν ξερω κατι αλλο για να σε βοηθησω :(

η giochi preziosi ειναι ιταλικη εταιρια παιχνιδιων
 
Δυστυχώς ο κατάλογος αυτός δεν έχει τις giochi preziosi sindys. Οι κούκλες αυτές κυκλοφόρησαν τo 1997, πριν αναλάβει η vivid imaginations.
 
Ευχαριστώ για την απάντηση mytinyworld. :)
 
Αγόρασα αυτή τη Sun & Beach Sindy γιατί μου άρεσε το μαγιώ της. Μου θύμισε τις σταρ του Χόλυγουντ στη δεκαετία του 50. Στο κουτί όμως η φωτογραφία είχε άλλη Σίντυ. :xm:

P4300120.jpg

P4300121.jpg

P4300124.jpg
 
με γεια το νεο σου αποκτημα σπιρτουλη!!!!!!!

πολυ ομορφο και ταιριαστο το μαγιο της Σιντυ :)

στο κουτι η φωτογραφια ειναι διαφορετικη απ το περιεχομενο επειδη ειναι αλλιωτικα τα μαλλια της και το μαγιο ;ηταν εντελως κλειστο το κουτι;δε φαινοταν καθολου η Σιντυ;Αυτο που γραφει το κουτι "διατιθεται σε πολλα και διαφορετικα..." τι λεει παρακατω; μηπως εκει οφειλεται η διαφορα του κουτιου με την κουκλα;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
katerinak σ' ευχαριστώ και επίσης συγχαρητήρια για το νέο σου τίτλο στο retromaniax. Το κουτί ήταν εντελώς κλειστό και η Σίντυ δεμένη χειροπόδαρα. :D Στο κουτί έχει διαφορετικό πρόσωπ, νομίζω ότι απεικονίζεται Σίντυ πρώτης γενιάς στο κουτί και η κούκλα έχει το πρόσωπο της δεύτερης γενιάς. Το " διατίθεται σε πολλά και διαφορετικά χρώματα" αναφέρεται στο μαγιώ.
 
spirtoulis είπε:
katerinak σ' ευχαριστώ και επίσης συγχαρητήρια για το νέο σου τίτλο στο retromaniax. Το κουτί ήταν εντελώς κλειστό και η Σίντυ δεμένη χειροπόδαρα. :D Στο κουτί έχει διαφορετικό πρόσωπ, νομίζω ότι απεικονίζεται Σίντυ πρώτης γενιάς στο κουτί και η κούκλα έχει το πρόσωπο της δεύτερης γενιάς. Το " διατίθεται σε πολλά και διαφορετικά χρώματα" αναφέρεται στο μαγιώ.
σ ευχαριστω σπιρτουλη για την απαντηση :)

αφου ειναι ετσι αυτο σημαινει οτι οποιος εδεσε τη Σιντυ χειροποδαρα,την εβαλε σε λαθος κουτι..

νομιζω οτι εχει ξαναγινει συζητηση και σε αλλο θρεντ σχετικα με τα κουτια που εχουν διαφορετικο περιεχομενο
 
Οι giochi preziosi sindys που διατέθηκαν από την hasbro hellas από το 1996 και μετά στην Ελληνική αγορά, είχαν στο κουτί φωτογραφία της Tanya, της ιταλικής κούκλας μόδας που κυκλοφορούσε στην Ιταλία από την εταιρία ceppirati που εκείνη την εποχή αγοράστηκε από την giochi preziosi. Μάλιστα, για μια περίοδο, έβαζαν μέσα στο κουτί και την ίδια την Tanya, αλλά την πουλούσαν ως Sindy. Οταν αργότερα άλλαξαν το πρόσωπο (μόνο) της Sindy, δεν έκαναν καινούριες φωτογραφίσεις και συνέχισαν να βάζουν τις φωτογραφίες της Tanya στα κουτιά. Οι εκδόσεις (δηλαδή οι ονομασίες και τα ρούχα) ήταν οι ίδιες, αλλά άλλαξαν το πρόσωπο και της έδωσαν αυτό που έχει η κούκλα της spirtoulis. Το πρόσωπο αυτό όμως δεν το χρησιμοποίησε η vivid imaginations που συνέχισε να έχει την Sindy μετά το 1997. Ολο αυτό το μπέρδεμα με τις σιντοτάνυες γινόταν μόνο στην Ελλάδα και αυτές τις sindy τις λέμε greek sindys. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό υπήρξε το μεγαλύτερο ατόπημα στην ιστορία της sindy, απορώ πως άφησαν να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να διαθέσουν ως sindy μια κούκλα που ήδη κυκλοφορούσε με ένα άλλο όνομα και μετά να της δώσουν και μια καινούρια φάτσα!

Για την ιστορία, μετά από αυτό το μπέρδεμα, άλλαξαν πρόσωπο και στην Tanya. H Αναστασία μας έχει δείξει πως εξελίχθηκε η ιταλική κούκλα μόδας.

ΥΓ: Οποιος κατάλαβε τι είπα, κερδίζει μια σιντοτάνυα! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δηλαδή στο κουτί φαίνεται η Σιντυτάνια, αλλά στο κουτί είναι Σίντυ κούκλα. Το πρόσωπο της κούκλας με κίτρινο μαγιώ που έχω , έχει ξαναχρησιμοποιηθεί?
 
mytinyworld είπε:
Οι giochi preziosi sindys που διατέθηκαν από την hasbro hellas από το 1996 και μετά στην Ελληνική αγορά, είχαν στο κουτί φωτογραφία της Tanya, της ιταλικής κούκλας μόδας που κυκλοφορούσε στην Ιταλία από την εταιρία ceppirati που εκείνη την εποχή αγοράστηκε από την giochi preziosi. Μάλιστα, για μια περίοδο, έβαζαν μέσα στο κουτί και την ίδια την Tanya, αλλά την πουλούσαν ως Sindy. Οταν αργότερα άλλαξαν το πρόσωπο (μόνο) της Sindy, δεν έκαναν καινούριες φωτογραφίσεις και συνέχισαν να βάζουν τις φωτογραφίες της Tanya στα κουτιά. Οι εκδόσεις (δηλαδή οι ονομασίες και τα ρούχα) ήταν οι ίδιες, αλλά άλλαξαν το πρόσωπο και της έδωσαν αυτό που έχει η κούκλα της spirtoulis. Το πρόσωπο αυτό όμως δεν το χρησιμοποίησε η vivid imaginations που συνέχισε να έχει την Sindy μετά το 1997. Ολο αυτό το μπέρδεμα με τις σιντοτάνυες γινόταν μόνο στην Ελλάδα και αυτές τις sindy τις λέμε greek sindys. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό υπήρξε το μεγαλύτερο ατόπημα στην ιστορία της sindy, απορώ πως άφησαν να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να διαθέσουν ως sindy μια κούκλα που ήδη κυκλοφορούσε με ένα άλλο όνομα και μετά να της δώσουν και μια καινούρια φάτσα! Για την ιστορία, μετά από αυτό το μπέρδεμα, άλλαξαν πρόσωπο και στην Tanya. H Αναστασία μας έχει δείξει πως εξελίχθηκε η ιταλική κούκλα μόδας.

ΥΓ: Οποιος κατάλαβε τι είπα, κερδίζει μια σιντοτάνυα! :p
ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου mytinyworld:) ευχαριστουμε πολυ!!

καποιος πιστευε οτι αγοραζε μια Σιντυ και ξαφνικα μολις ανοιγε το κουτι εβρισκε μια αλλη αγνωστη κουκλα :eek: περιεργο μου φαινεται που δεν τους εκαναν παραπονα για παραπλανηση.Μαλλον οι κουκλες Tanya θα ειχαν πιο χαμηλη τιμη απ τις αληθινες Σιντυ και γι αυτο στην Ελλαδα εκαναν αυτη την παρατυπια..
 
Mytiny για να ειμαι ειλικρινης, ποτέ δεν κατάλαβα αυτο το μπλέξιμο... :p Καθε φορά λέω ΝΑΙ ΝΑΙ ότι το έχω καταλάβει, αλλά δεν νομίζω να το εχω κατανοησει πραγματικά..!! Μονο την κεντρική ιδέα νομίζω ότι ξέρω, ότι δηλαδή η Σιντυ στην Ελλάδα ήταν διαφορετικη απο του εξωτερικού, επειδή κλέψαμε την Τανια απο την Ιταλία και την πουλήσαμε σαν Σιντυ Hasbro..!! Απορώ πως δεν μας έκανε μηνυση η Hasbro..!!! Mήπως κρύβεται από πίσω πάλι καμιά El Greco.... λέω εγώ τώρααααα.... :p
 
spirtouli με γεια σου η κουκλιτσα σου!! η mytinyworld εχει κανει διατριβη πανω στη sindy κ ξερει νομιζω τα παντα αν οχι τα παντα (χαχα χιουμορακι..!)ναι εχει ξαναχρησιμοποιηθει το προσωπακι εχω κ γω 2-3 τετοιες sindy, δεν τις εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη να τις μετρησω... παντως καποια στιγμη που θα βρεις χρονο, ειδικα οσον αφορα στη sindy, κατσε κ διαβασε με υπομονη ολο το θεμα sindy by hasbro θα σε βοηθησει παρα πολυ να καταλαβεις τι εχει γινει με την κουκλιτσα. εγω κρατησα κ σημειωσεις γιατι μπερδευομουν συνεχεια!!
 
Makisime, και που καταφέραμε να βγάλουμε και κεντρική ιδέα με όλο αυτό το μπλέξιμο, πάλι καλά!! :burn:Μόνο που αποκλείεται να κλέψαμε αυτή τη φορά, γιατί όλα αυτά τα έκανε η Hasbro Hellas, η οποία είναι θυγατρική της Hasbro, οπότε αποκλείεται να παίζει τέτοιο θέμα. Το μεγάλο το μπλέξιμο έγινε μόνο μία χρονιά, το 1997. Η Hasbro είχε υπογράψει για μια δεκαετία (1987-1997). Ολα αυτά λοιπόν έγιναν την τελευταία χρονιά και πριν αρχίσει η διάθεση της κούκλας από την vivid imaginations.

Οπως λέει και η Lne, το πρόσωπο αυτό χρησιμοποιήθηκε για πολλές sindy. Αν δεν κάνω λάθος, ξαναεκδόθηκαν οι περισσότερες εκδόσεις της Τάνυα, αλλά πιθανόν να έγιναν και καινούριες. Οπως για παράδειγμα εκείνη με το σκυλάκι που στείλαμε και στην Αγγλία και... δεν υπήρχε μέσα σκυλάκι :bow: . Ακόμα γελάνε οι Αγγλοι με αυτό :points: :worship: . Οπως επίσης, άγγλος συλλέκτης είχε σχολιάσει μια φορά τον τίτλο "Working Girl" που είχαμε δώσει σε μια Sindy που φορούσε ταγεράκι και είχε κινητό και υποτίθεται ότι ήταν εργαζόμενη κοπέλα σε γραφείο. Μόνο που το "Working Girl" για τους άγγλους, δεν είναι ακριβώς... εργαζόμενο κορίτσι. Η καλύτερα, σίγουρα όχι εργαζόμενο σε γραφείο! :sealed: :clap:

Το σίγουρο είναι ότι γράψαμε ιστορία! ::)
 
Επειδή είμαι αθώος πολύ...τι θα πει working girl???? Θα μας πεις που δεν ξέρουμε εμεις που ζουμε στον κοσμο της αθωότητας??? χιχιχιχιχιχιχ #)

Παιδια καθε φορά που προσπαθουμε να ξεμπλέξουμε το θέμα....νιωθω ότι μπερδεύομαι όλο και περισσότερο.... χχαχαχαχ :cool:
 
Απιστευτο!!!! :D :D:D

Δηλαδη παλι ρομπα ξεκουμπωτη γιναμε... Αλλα δεν φταιμε εμεις, η φαλλοκρατικη κοινωνια φταιει που ηθελε τις γυναικες στο σπιτι να σιδερωνουν καλτσες και η Σιντυ επειδη ηταν η καημενη Εργαζομενο Κοριτσι αμεσως να την συνδεσουν οτι η μονη εργασια που θα μπορουσε να κανει ηταν ας πουμε λιγοτερο γραφειου και περισσοτερο εκτος γραφειου.

Για αυτο η δολια αλλαξε 100 φορες μουρη, με τι μουτρα να βγει στην κοινωνια που της εριχνε τσαμπα λασπη...

:( :xm:

Τι τραβανε κι αυτες οι σιντυ... :D
 
Καλά τι γέλιο έριξα με το working girl!!!! Απληροφόρητοι ή αθώοι???? :D :D:D

Λοιπόν βρήκα στην τύχη στο flickr μία απίστευτη φωτό που έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!! Την XXXL κλώνο της Sindy!!! Την λένε Ciotka Kena που όπως διάβασα σημαίνει η θεία του Ken και προέρχεται από την Πολωνία. Εχει πληθωρικό μπούστο ''ψωμάκια'' και ''σαμπρελίτσα'' γύρω από τη μέση και φιγουράρει μέσα σε έναν κορσέ. Δημιουργήθηκε το 1994 από τον ιδιόρρυθμο καλλιτέχνη Zbigniew Libera σαν απάντηση στην σκελετωμένη Barbie. Ενα άρθρο έλεγε πως κυκλοφόρησαν μόνο 24.

Η φωτό δεν είναι δική μου προέρχεται από το




CIOTKA KENA.jpg

Την έχετε ξαναδεί???? Mytiny τα φώτα σου!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα