Lne
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 7
mytinyworld είπε:Προφανώς Αναστασία μου, η giochi preziosi χρησιμοποιούσε ότι καλούπια είχε πρόχειρα.... Γι'αυτό σας λέω ότι από ένα σημείο και μετά η ιστορία της sindy καλύπτεται με ένα πέπλο μυστηρίου... Σαφώς και η δέυτερη Τάνυα με τις sindy που λέω ότι διαφέρουν από τις άλλες και γράφουν πίσω στο κεφάλι τους ceppiratti μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Και επειδή τις είχα στο κουτί, σας παραθέτω αμέσως ότι αποδείξεις πρόλαβα να καταγράψω, γιατί ομολογώ πως έκανα την χαζομάρα και δεν τις φωτογράφησα όλες τις sindy μου πριν τις βγάλω από τα κουτιά. Βέβαια τα κουτιά τα έχω κρατημένα αλλά είναι πλέον βάααααααααθος πατάρι....Προβολή συνημμένου 3652Προβολή συνημμένου 3653Προβολή συνημμένου 3654
κ να ρωτησω παλι κατι που ολο αποριες εχω???
κ αν πεσει στα χερια μας μια σιντοτανια χωρις κουτι τι κανουμε?? πως τις ξεχωριζουμε?
κυκλοφορησε στην ελλαδα η τανια?? ή η σιντι με τη μορφη της τανιας, κυκλοφορησε στην ελλαδα???
αυτες τις δυο γλυκιτατες φατσουλες τις πετυχα σε παζαρακια στην αθηνα κ ημουν μες την τρελη χαρα γιατι ειχα διαβασει τα ποστ της ιταλιδας τανια, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι, μηπως ειναι σιντι??πφφφ
υπαρχει κατι στο μακιγιαζ ή καπου αλλου που διαφερει?
κ οι 2 γραφουν στο κεφαλι ceppiratti κ στο σωμα made in china. η αριστερη εχει χαραμενο στο κεφαλι, αναμεσα στα μαλλια τον αριθμο 85 κ η δεξια το 74, αν αυτα τα στοιχεια λενε κατι..
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: