He-Man vs Lion-O

He-Man vs Lion-O


  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    1
Ναι τα thundercats πρέπει να ήταν τα πρώτα κινούμενα σχέδια που περιείχαν βία στην κρατική τηλεόραση και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο

πρόγραμμα της τηλεόρασης το χαρακτήριζαν ως κινούμενα σχέδια για μεγάλους!
 
CAP είπε:
Ναι τα thundercats πρέπει να ήταν τα πρώτα κινούμενα σχέδια που περιείχαν βία στην κρατική τηλεόραση και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στοπρόγραμμα της τηλεόρασης το χαρακτήριζαν ως κινούμενα σχέδια για μεγάλους!
Βία; Μπααα... τουλάχιστον για τα δικά μας μάτια τότε...

Τα "Μάχη των πλανητών" (αν και είχε κομμένες σκηνές, και δεν ήταν το original Gatchaman) και ο "Βασιλιάς Αρθούρος" που ήταν προγενέστερα, πρέπει να είχαν περισσότερη βία νομίζω...
 
Tσου δεν ειχε βια ,αλλα ειχε τρομακτικες σκηνες για ανηλικους οπως τον Μαμρα,ισως καποια γονικη συναινεση να ειδε η ΕΡΤ οταν το αγορασε τοτε και να εκανε κατι τετοιο.
 
Aardvark είπε:
Tσου δεν ειχε βια ,αλλα ειχε τρομακτικες σκηνες για ανηλικους οπως τον Μαμρα,ισως καποια γονικη συναινεση να ειδε η ΕΡΤ οταν το αγορασε τοτε και να εκανε κατι τετοιο.
Πως έχουν αλλάξει οι εποχές, ο γιός μου που είναι 3 χρονών όχι μόνο δεν βρίσκει τον Μάμ-Ρα τρομαχτικό αλλά όταν μετά το μπάνιο είναι τυλιγμένος με την πετσέτα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια μου λεέι ότι είναι ο "Μάμ-Ρα, δι έβερ-λίβιν" :biglaugh::biglaugh:
 
Ετσι για να "μπριζωθουμε" λιγακι παραπανω... :D

 
Λόγω του ότι εμείς στο χωριό μου την περίοδο της κρατικής τηλεόρασης πιάναμε μόνο ΕΡΤ1 (οπότε η περίοδος που είχαμε μόνο 2 κανάλια ήταν για μας η περίοδος με το 1 κανάλι) δεν έβλεπα ποτέ Θαντερκατς (αργότερα που το είχε το σταρ είχα γεράσει αρκετά για να μου αρέσει) όμως έβλεπα συχνά βιντεοκασέτες με Χ-Μαν και διάφορες άλλες απομιμήσεις του, οπότε η επιλογή μου είναι δεδομένη...
 
Μεγαλώσαμε με ενδιαφέροντα αντρικά πρότυπα...έναν φουσκωτό με πλατινέ καρεδάκι,γούνινο bikini και S&M leather harness belt (με το X όταν μεταμορφώνεται) και μια κοκκινομάλλα-επίσης φουσκωτός με bikini-και βαμμένα μάτια.Ψηφίζω και τους δύο!
 
Aφου δεν υπαρχει επιλογη ''Και οι δυο" θα αναγκαστω να ψηφησω με μικρη διαφορα τον Lion-o....!

Eχω μια απορια,οποτε αν ξερει καποιος να μου τη λυσει γιατι εχω μπερδευτει. Η She-ra σε ποσα επεισοδια εμφανιζεται με τον He-man μονο στο secret of the sword? Και η δικη της σειρα Princess of power ειχε προβληθει καθολου απο την ελληνικη τηλεοραση γιατι δεν μπορω να το θυμηθω!!
 
Η She-Ra έχει δική της σειρά. Δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση αλλά είχαν κυκλοφορήσει VHS (τα οποία προβάλλονταν και από το Junior's TV μερικά χρόνια μετά).
 
She-ra την εβαζε αραια και που το 902 αλλα θα ορκιζομουν πως θυμαμαι επισοδεια και σε καναλι περαν του junior's tv / 06..
 
Lion-O Με κλειστά τα μάτια!!!!!! Ακόμη με δουλεύουν οι δικοί μου που έτρεχα σ' όλο το σπίτι φωνάζοντας Thunder Thunder Thunder Thundercaaaaaats HOOOOOOOO!!!!!!!:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Lion-O και απο μενα! :)
 
Επειδή η ψηφοφορία ανοίχτηκε στην κατηγορία των καρτούν, έτσι έχοντας υπόψη πάντοτε τα δύο καρτούν σαφέστατα και υπερψηφίζω τον Lion-O και τους Thundercats. Οι Thundercats ήταν πολύ καλογραμμένο καρτούν, και κυρίως, είχε αρχή-μέση-τέλος, και σύνδεση με προηγούμενα επεισόδια. Αλήθεια, τί συμβαίνει στο τέλος(!) στον He-Man?

Όσο για τους δύο χαρακτήρες, βρίσκω πως ο Lion-O είναι πιο "αυθεντικός". Εν αντιθέσι, ο He-Man μου θυμίζει ημίγυμνο Playmobil (βλ. κόμμωση) που έχει πάρει αναβολικά.
 
πολυ δυσκολη αποφαση!!!

Θα πω το Lion-O .
 
He-man άνετα.Απο μικρό παιδάκι έχω ψυχωση με το He-man and the masters of the universe.Τώρα είμαι 29 χρονών.Θύμαμαι οτι και εγώ κόλησα απο τις διαφημίσεις που γινοταν στα τεύχη του μικυ μαους,τα οποία τεύχη έχω ακόμη ακόμη.Απο τότε είναι μια απο τις αγαπημένες μου ασχολιες καθώς μαζεύω φιγούρες comics magazines κάθως και διάφορα αλλα πραγματα που εχουν σχέση με He-man.Τις παλιες φιγουρες τις έχω σχεδόν όλες.Μπορώ να πω όμως ότι και ο lion-o και οι thundercats μου αρέσουν αρκετά κυρίως λόγω του cartoon.Θα συμφωνήσω με τους προήγουμενους οτι σαν παραγωγή το thundercats ήταν ανώτερο απο He-man(α ρε filmation).Αμα κατσει κάποιος και δει το παλιο cartoon του He-man θα δεί οτι όλοι οι χαρακτήρες επαναλαμβάνουν τις ίδιες κινήσεις.Ο he-man όμως είχε καλύτερο toyline.Aγαπημένα cartoon και τα δυο.
 
εχεις σχεδον ολη την original σειρα??πρεπει να εχεις αρκετα τρελλη συλλογη θα ταν καλη φαση να ανεβαζες καμια φωτο!!!
 
Φίλε wheeled warrior με πολυ χαρά θα ανεβάσω photos.Θα ανεβάσω και photo απο διαφημίσεις των μίκυ μαους.

DSCF0168.jpg

'Ενα μέρος της συλλογής μου.Επειδή έχω βολέμενα πολλά πράγμα δεν μπορώ να τα δείξω όλα τώρα.Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω και άλλες φωτό καθώς και τις διαφημίσεις απο τα μίκυ μάους.

DSCF1316.jpg

DSCF0028.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιότατη. Αναμένουμε τις υπόλοιπες φωτογραφίες και τις διαφημίσεις από τα Μίκυ Μάους.

Αυτές οι φιγούρες θα ήταν ωραίο να φωτογραφηθούν μια μια και να ανεβούν στην ARK http://www.retrodb.gr/ark/ Αλλά μάλλον ζητάω πολλά ε? :)
 
καλη φαση φρεσκοαγορασμενα φαινονται!! μια χαρα συνεχισε!!! δεν τα εχεις στημενα καπου για display??
 
Δυστυχώς φίλε wheeled warrior δεν υπάρχει χώρος ούτε για δείγμα στο σπίτι μου.'Αμα έμενα μόνος μου σαφώς και θα τα είχα στήσει σε καμία βιτρίνα.Σταδιακά τα τελευταια 5 χρόνια τα έχω αγοράσει και συνεχίζω.Αν και τον τελευταίο ένα χρόνο δεν έχω αγοράσει τίποτα λόγω οικονομικών δυσχεριών.Φίλε cambia βασικά είναι κομματάκι δύσκολο να τις βγάζω όλες μια μια ξεχωριστά.'Εχω και οχήματα αρκέτα απο τα παλιά οπότε είναι μεγάλος ο αριθμός.Θα ανεβάσω όμως πιο κοντινές φωτό που θα δείχνουν μικρότερο αριθμό φιγούρων.
 
Πίσω
Μπλουζα