Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 15.143
Φίλε Βαγγέλη, καταρχήν σε ευχαριστώ.Τι ωραίο φίλε αυτό το πρόγραμμα και τα γραφικά 2D είναι γλυκα. Εντυπωσιακές οι δυνατότητες της Hobby Basic όσο εξελίσσεται!
Το να φτιάχνει η Hobby Basic μόνη της τυχαίους κόσμους είναι συναρπαστικό!
Πες με φαντασμένο αλλά... Το να αρχίζει και να ενεργεί και να δημιουργεί διαφορετικούς κόσμους μόνη της η Hobby Basic μου μοιάζει σαν να έχει εξελίξει η ΗΒ μια βασική ΑΙ νοημοσύνη
Από την πρώτη στιγμή που έπιασα υπολογιστή στα χέρια μου, είχα πάντα ένα όνειρο: να φτιάξω τη δική μου BASIC.
Δεν είναι ο πρώτος BASIC διερμηνευτής που γράφω, αλλά είναι ο πρώτος που έγραψα σε assembly.
Η Hobby BASIC, για να ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι μια πλήρης γλώσσα προγραμματισμού, ούτε ποτέ σκόπευα να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας toy διερμηνευτής που στοχεύει αποκλειστικά την κονσόλα και έχει κάποιες ξεχωριστές δυνατότητες που δύσκολα βρίσκεις αλλού.
Αυτό που με χαροποιεί πιο πολύ είναι ότι μπορώ να γράφω τα παζλ και τα παιχνίδια που βλέπεις μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Νομίζω, δεν θα μπορούσα να το πετύχω αυτό τόσο γρήγορα και εύκολα με άλλες γλώσσες, όπως C, Java, ή ακόμα και assembly, όσο καλά κι αν τις ξέρω.
Έφτιαξα τη Hobby BASIC ακριβώς για αυτόν τον λόγο: για να μπορώ να δημιουργώ γρήγορα, εύκολα και με χαρά!
Έτσι έτσι, τα καλύτερα έρχονταιΔεν σε προλαβαίνουμε...