Ενημέρωση
Πέρασα όλα τα καλώδια των χειριστηρίων και τα σύνδεσα στον ελεγκτή (επιτέλους !!!)
Έτσι, τις προάλλες που ήμουν έτοιμος να το δοκιμάσω, γίνεται κατά λάθος ένα βραχυκύκλωμα και ο υπολογιστής "τα έπαιξε".
Ωχ... σκεφτόμουν ότι θα δυσκολευτώ να τον άλλαξω, αλλά τελικά αποδείχθηκε "εύκολη" υπόθεση.
Μάλιστα τον καινούργιο υπολογιστή των έχω βάλει καλύτερα, με αντίστοιχο τρόπο όπως συνδέονται κανονικά στα κουτια τους...
Επιπλέον από την αρχή ήθελα να τον αλλάξω αυτόν τον υπολογιστή γιατί ήταν πολύ "μάπα". Ένας dell, που είχε αρκετά προβλήματα. Χώρια που το σύστημα ψύξης ήταν για τα "μπάζα", με αποτέλεσμα να υπερθερμένεται ακόμα και όταν προσπαθούσε να τρέξει το mame
Βέβαια θα έπρεπε να κάνω format στο δίσκο, αλλά λίγο το κακό, μιας και τα προγράμματα ήταν περασμένα σε ξεχωριστό partition του δίσκου.
Σήμερα πέρασα τα Windows XP σε ένα USB stick και πάνω που ήμουν έτοιμος να τα εγκαταστήσω, βάζω μπρος την τηλεόραση και... τίποτα! Κάηκε και αυτή
Τί γκαντεμιά είναι αυτή
Εν τω μεταξύ η τηλεόραση είναι δύσκολο να αλλάξει, γιατί θα πρέπει να αλλάξει και η οθόνη... Τέλος πάντων... Τί να κάνουμε...
Για την ώρα την έβγαλα για να την φτιάξω... Στο κάτω κάτω ηλεκτρονικός είμαι