stayros είπε:
Εχμμμ....θα πειτε οτι γκρινιαζω παλι....
.....αλλα σαν να αργησαν λιγουλακι οι φωτογραφιες!!!:what:
Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Και όταν είχα, τον αφιέρωνα σε άλλες κατασκευαστικές δραστηριότητες.
Ακόμη καλά καλά δεν έχω καθαρίσει το παλιό χρώμα με το τριβείο.... Την δερματίνη την έχω τόσο καιρό (μαζί με την κόλλα) και κάθονται σε ένα σημείο
Θέλω να το ξεκινήσω, αλλά όλο το αναβάλλω...
Η μηχανή είναι πάντως λειτουργική, αλλά δεν έχει περασμένα όλα τα παιχνίδια και τα video previews.... Δε θυμάμαι που τα έχω βάλλει.
Μάλιστα τα βίντεο τα είχα μετατρέψει από avi σε mp4 (αφήνοντας έναν υπολογιστή ολόκληρη μέρα) και τώρα τα ψάχνω.
Αν δε μπορώ να τα βρω, θα προσθέσω τη δυνατότητα στο frontend να επιλέγεις ως αναπαραγωγέα και τον windows media player που υποστηρίζει όλα τα formats (ενώ με την HTML5 υποστηρίζεται μόνο mp4, όπως είναι τώρα)
Σε ότι αφορά το software (και ό,τι άλλο) δουλεύω με πολύ αργούς ρυθμούς, αφού δεν υπάρχει και κανένα ενδιαφέρον από τρίτους... Για αυτό και σταμάτησα να υποστηρίζω άλλες εκδόσεις των windows ή του Linux. Μου αρκεί να δουλεύει για το setup που έχω στη δική μου μηχανή
Το ανέβασα ωστόσο στο internet μήπως και κάποιον τον ενδιαφέρει, με όποιους περιορισμούς και αν έχει, ή αν θέλει να το δει εντελώς προγραμματιστικά (αφού είναι ανοιχτού κώδικα)
Υ.Γ. Πρέπει να ανεβάσω και ένα επιπλέον προγραμματάκι που όλο το ξεχνάω και αφορά τον αυτοσχέδιο ελεγκτή (controller/interface) που έχω φτιάξει... Δηλαδή για το κύκλωμα που ελέγχει τη μηχανή (ξεκίνημα, πλήκτρα, joystics και κερματοδέκτη) και εξομοιώνει ένα PS/2 πληκτρολόγιο... Ήδη έχω ανεβάσει το σχηματικό διάγραμμα και τον κώδικα για τον μικροελεγκτή του κυκλώματος