Εσπαζα το κεφάλι μου χθες για το 1! Μου ήταν τόσο γνωστό. Ήμουν σίγουρη ότι το είχα δει και γραμμένο.
Το θυμήθηκα σήμερα. (Ένας ύπνος καθαρίζει τα τσιπάκια του εγκεφάλου και ενεργοποιεί την φαιά ουσία).
Η Μύγα λοιπόν. Σαν ατάκα δεν το θυμάμαι, αλλά ήταν πρακτική το 80 να βάζουν την ατάκα της ταινίας στο πόστερ.
Προβολή συνημμένου 233167
Ε,ναι..ΝΑΙ!!!.Ναι βρε laura.
Την ταινία αυτήν,την είχε δείξει ιδιωτικό κανάλι ή το '90 ή το '91. Εγώ δεν την είδα, είχα διαβάσει την υπόθεση και δεν μου έκανε "κλικ". Αν και λατρεύω ταινίες τρόμου με ζώα, τα θέλω όμως όταν γίνεται μαζική επίθεση εναντίον του ανθρώπου. Μύγες,μέλισσες,μυρμήγκια,κροταλίες,γυμνοσάλιαγκες κλπ,κλπ,κλπ, να επιτίθενται κατά εκατοντάδες ή χιλιάδες!
Την "Μύγα" την έγραψε σε βίντεο μια σειρά μου και μου την έδωσε να την δω!
Πω,πω,πω!..Αυτό ήταν! Δανείστηκα το βίντεο ενός γείτονα μου και έχοντας δύο βίντεο, αντέγραψα την ταινία σε δική μου βιντεοκασέτα!
Πω..Τι ταινιάρα! Τι τέλος ήταν αυτό!.. Την "έλιωσα" την βιντεοκασέτα μου. Και συνήθως την έβλεπα από την μέση και μετά.
Δεν ξέρω πόσες φορές την είχα δει. Αν και έχω καμιά 25αριά χρόνια να την δω,θυμήθηκα την ατάκα! Πρέπει να το λέει η Τζίνα σε κάποιον ή κάποια! Μπορεί σε εκείνον τον γλοιώδη μουσάτο!
Τι τέλος ήταν αυτό ρε φίλε RIO. Αξέχαστο! Τι μουσικάρα είχε! Έχει χαραχτεί στη μνήμη μου! Ηχητικό αν έβαζες από το τέλος της ταινίας θα το έβρισκα αμέσως. Την ατάκα δεν μπορούσα να την θυμηθώ! Τι "στεναχώρια" ήταν αυτή στο τέλος! Μία αυτή και μία όταν ο Άνακιν τα έκανε όλα "θάλασσα" και έφερε το Σκοτάδι στον Γαλαξία!..Κρίμα,κρίμα,κρίμα.. Μπράβο στον Κρόνεμπεργκ για την υπέροχη ταινία που μας πρόσφερε!