Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σωστά !Το 4 είναι από "Το μωρό της Ρόζμαρι".
Ολόσωστη Laura !Εσπαζα το κεφάλι μου χθες για το 1! Μου ήταν τόσο γνωστό. Ήμουν σίγουρη ότι το είχα δει και γραμμένο.
Το θυμήθηκα σήμερα. (Ένας ύπνος καθαρίζει τα τσιπάκια του εγκεφάλου και ενεργοποιεί την φαιά ουσία).
Η Μύγα λοιπόν. Σαν ατάκα δεν το θυμάμαι, αλλά ήταν πρακτική το 80 να βάζουν την ατάκα της ταινίας στο πόστερ.
Ρίο δες και την εικόνα μπορείς να βρεις άλλες ταινίες ;Ολόσωστη Laura !
The Wicker Man , The Rocky Horror Picture Show, IT, Saw, Halloween, Cristine , The Amityville Horror...αυτά μπόρεσα να εντοπίσω..Ρίο δες και την εικόνα μπορείς να βρεις άλλες ταινίες ;
Νομίζω ότι υπάρχει το μαγαζάκι του τρόμου, η μύγα (και εκεί), το arachnophobia (στα δέντρα), και νομίζω ότι το ποδηλατάκι με το μπλε κάθισμα κάτω δεξιά στην εικόνα, είναι το ποδηλατάκι του Ντάνυ στην Λάμψη. Αυτό το ποδηλατάκι που έκανε βόλτες στους έρημους διαδρόμους του ξενοδοχείου και έβλεπε τις δίδυμες να τον φωνάζουν "come and play with us Danny...forever...and ever..." Μπρρρ μακράν η πιο ανατριχιαστική σκηνή θρίλερ.Ρίο δες και την εικόνα μπορείς να βρεις άλλες ταινίες ;
Πρέπει να ναι και η ανναμπελΝομίζω ότι υπάρχει το μαγαζάκι του τρόμου, η μύγα (και εκεί), το arachnophobia (στα δέντρα), και νομίζω ότι το ποδηλατάκι με το μπλε κάθισμα κάτω δεξιά στην εικόνα, είναι το ποδηλατάκι του Ντάνυ στην Λάμψη. Αυτό το ποδηλατάκι που έκανε βόλτες στους έρημους διαδρόμους του ξενοδοχείου και έβλεπε τις δίδυμες να τον φωνάζουν "come and play with us Danny...forever...and ever..." Μπρρρ μακράν η πιο ανατριχιαστική σκηνή θρίλερ.
Ε,ναι..ΝΑΙ!!!.Ναι βρε laura.Εσπαζα το κεφάλι μου χθες για το 1! Μου ήταν τόσο γνωστό. Ήμουν σίγουρη ότι το είχα δει και γραμμένο.
Το θυμήθηκα σήμερα. (Ένας ύπνος καθαρίζει τα τσιπάκια του εγκεφάλου και ενεργοποιεί την φαιά ουσία).
Η Μύγα λοιπόν. Σαν ατάκα δεν το θυμάμαι, αλλά ήταν πρακτική το 80 να βάζουν την ατάκα της ταινίας στο πόστερ.
Προβολή συνημμένου 233167