Iron Maiden θα πάμε 2 Αυγούστου έτσι;

Με τι θα πάτε ρε παιδιά και με τι θα γυρίσετε; Για την ακρίβεια ψήνομαι πολύ να έρθω αλλά έχω ακούσει για κάτι καραφλές ώρες επιστροφής μετά από συναυλίες.
 
καπου ακουσα οτι φετος στο terravibe εχουν φτιαξει και παρκινγκ ισχυει?
 
Υπάρχει αλλά άκουσα το εξής κουλό: Πρέπει λέει να πάρεις 3(τρία) εισητήρια VIP για να παρκάρεις εκεί το αυτοκίνητό σου. Αχ Ελλάδα !!!! :cry:

Οπως και να'χει εγώ θα παω με τη μπέμπα μου οπότε θα παρκάρω άνετα...
 
Πριν 10 μέρες είχα πάει Manu Chao, πήγαμε με λεωφορείο και δεν πρόσεξα αν υπήρχε πάρκινγκ. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε πάντως γινόταν χαμός!!Είχε άπειρα αμάξια παρκαρισμένα επάνω στο δρόμο. Κάποιοι έκαναν και ώρα μέχρι να φτάσουν στο δικό τους. Είχε τόση κίνηση που για να βγούμε από την Μαλακάσα κάναμε πάνω από μία ώρα. Η επιστροφή θέλει υπομονή..
 
Εγώ θα κατέβω με αυτοκίνητο με γυναίκα και αδερφό...και έχω και τρία εισιτήρια διακεκριμένης θέσης άρα......έχω και parking. Πάντως το 2005 είχα παρκάρει εκεί στο δρομάκι κάπου...
 
Υπόψην ότι πλέον όταν έχει συναυλίες στο Terra Vibe, επάνω στην Εθνική οδό και στο ρεύμα προς Λαμία βάζουν κώνους στη δεξιά πλευρά του δρόμου για να μην παρκάρει κόσμος. Πίσω από το συναυλιακό χώρο υπάρχει δάσος μέσα από το οποίο περνάει χωματόδρομος που ξεκινάει από την είσοδο του Terra vibe (δίπλα από το σημείο που σε ψαχουλεύουν :D ) και καταληγει σε κατοικημένη περιοχή όπου παρκάρει κανείς άνετα, αρκεί να έχει πάει σχετικά νωρίς και να έχει την υπομονή/διαθεση μετά τη συναυλία να διανύσει περίπου 700 μέτρα μεχρι το αμάξι του αν και είναι κατηφόρα, απλά σκεφτείτε ότι όλοι σέρνουν τα πόδια τους οπότε έχει αρκετό... κουρνιαχτό. Πιστευω ότι τέτοια συγκροτήματα είναι αμαρτία να φιλοξενούνται σε τέτοια μέρη. Χάθηκε ολόκληρο Καραισκάκη; Με τους Def leppard είμασταν βασιλιάδες...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rygar είπε:
Χάθηκε ολόκληρο Καραισκάκη; Με τους Def leppard είμασταν βασιλιάδες...
Έχεις δίκιο φίλε Rygar ακόμα και στο γήπεδο μπάσκετ στο ελληνικό πρόπερσι ήταν πολύ καλά αν εξαιρέσεις κάποια προβλήματα ήχου.
 
εεε η didi music στο tera vibe τις κανει τις πιο πολλες συναυλιες της......οσο για maiden θα πηγαινα αλλα απο το setlist τα μονα που δεν εχω ξανακουσει ειναι το rime kai moonchild . εχω παει σε ολες τους και παντα ειναι top!!!!
 
We shall go on to the end.

We shall fight in France.

We shall fight on the seas and oceans.

We shall fight with brave confidence and

great strength in the air.

We shall defend our island whatever the

cost may be.

We shall on the beaches.

We shall fight on the landing grounds.

We shall fight in the fields and in the streets.

We shall fight in the hills.

We shall never surrender!!!

Και μετά το απόλυτο χάος... :headbang:
 
Θα ειμαι εκει (λογω playlist και σκηνικων φυσικα!)
 
Επειδή τους έχω δει ίσως και 7 φορές (έχω χάσει το μέτρημα), επειδή το Terravibe είναι μακριά και το πήγαινε-έλα με τόσο κόσμο απίστευτα κουραστικό, επειδή εκτός του Rime όλα τα άλλα τα έχω ακούσει να τα παίζουν ζωντανά ξανά και ξανά, επειδή μάλλον θα κάνει αφόρητη ζέστη...

ΘΑ ΠΑΩ!!

Ας όψεται φίλος εκ Μαλακάσας που θα μου δώσει μισοτιμής ticket. Aν μου δώσει περισσότερα θα τα εισιτήρια μοιράσω μάλλον στο GRM. Επειδή όμως είμαι κατάκοπος παππούλης, δέχομαι προσφορές για όποιον θέλει να με πάει / γυρίσει με τ' αμάξι του.
 
Αν και θα ξενιτευτούμε στην Μαλακάσσα, θα πάω γιατί δεν έχω χάσει συναυλία τους στην Ελλάδα και γιατί απλά είναι οι Maiden. Με το φετινό τους setlist θα είναι από τις καλύτερες συναυλίες.

Up the irons!
 
Μήπως να βρεθούμε για κανένα απογευματινό φραπεδάκι πριν την Lauren?
 
Αν δεν ήταν τόσο μακριά η μαλακάσα με τα πόδια θα ερχόμουν και εγώ. Τωρα παίζει να υπάρχει και κανένα πούλμαν η κάτι τέτοιο;
 
Παίζει πούλμαν σίγουρα Μαριε, αλλά μάλλον θα πρέπει να το ρωτήσεις στο DIDIMUSIC...
 
Μην ξεχνάμε, συμπληρώνονται και 20 χρόνια από την πρώτη συναυλία τους στη Ν.Φ. - Σεπτέμβρης 1988. Επομένως η φετινή έχει επετειακό χαρακτήρα. Για άλλη μια φορά λοιπόν UP THE IRONS!!!!!!!!!
 
Το πρόγραμμα φέτος καλοκαίρι είχε cavalera(rules)/judas, ήχοι του δάσους (http://www.eliafestival.gr/) και τέλος maiden! Aν και έχω σταματήσει να ακούω maiden θα πάω γιατί είναι retro maiden! :D
 
Πίσω
Μπλουζα