Iron Maiden

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας AEON
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
nicko-mcbrain-iron-maiden.jpg

Iron Maiden: Αποχωρεί μετά από 42 χρόνια ο ντράμερ Nicko McBrain

Να διευκρινίσω, αποχωρεί από τις συναυλίες, όχι από τη μπάντα. Θα το διαβάσετε στο wiki. Οκ είναι σεβαστό, ο ανθρωπος είναι 72 χρονών και τα τραγούδια της μπάντας σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολα να τα παίζει σε καθημερινή βάση ένας ανθρωπος αυτής της ηλικίας που έχει λιώσει ενα τσουβάλι μπαγκέτες στη μεχρι τώρα καριέρα του.

Μπορεί να μην συνδυάστηκε το όνομα του με το συγκρότημα, όπως τα ονόματα των γνωστών τραγουδιστών που πέρασαν από το συγκρότημα. Παρόλα αυτά, χωρίς αυτόν, δεν θα υπήρχε κανείς από τους επόμενους και ενδεχομένως δεν θα υπήρχε το συγκρότημα.

Ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο και ξεκίνησαν όλα....

Iron-Maiden-1.jpg

Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα στις 23 Μαΐου 2026

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Iron-Maiden-1.jpg

Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα στις 23 Μαΐου 2026

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Μετά το απόλυτο φιάσκο του 2022 στο ΟΑΚΑ (άθλια ηχητική, είχαν βάλει παντού ψυγεία μπύρας και δεν έβλεπες τη σκηνή..., άσχετος κόσμος που παρέπεμπε σε εφηβοσελέμπριτις που δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με το συγκρότημα κλπ, κλπ) δεν είχα όρεξη να ξαναπατήσω το πόδι μου στους MAIDEN. Ειδικά από τη στιγμή που ήμουν παρών στη μεγαλειώδη συναυλία τους το 2018 στο TERRA VIBE.
Έλα μου όμως που όταν είδα την αφίσα ξύπνησε ξανά μέσα μου ο μαθητής του Γυμνασίου των 80s!
Θα δω τις τιμές και αν με παίρνει θα αγοράσω VIP εισιτήριο γιατί μόνο έτσι θα αποφύγω τις παραπάνω αηδίες των διοργανωτών.
Θα αναφέρω και μια διαπίστωση μου. Έχω ανακαλύψει ότι περισσότερο απολαμβάνω τα ελληνικά tribute συγκροτήματα που παίζουν στο ΚΥΤΤΑΡΟ παρά τις ορίτζιναλ μπάντες!

Οι tribute μπάντες όταν είναι σοβαρές και καλοστημένες (και όχι ευκαιριακές, του στυλ: βρεθήκαμε 5 φίλοι που μας αρέσουν οι "τάδε" και φτιάξαμε tribute μπάντα...) όντως μπορεί να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης.
Πρώτα από όλα, βάλε μέσα τον παράγοντα "η original μπάντα δεν υπάρχει πλέον"...
Και μετά, είναι η αμεσότητα, η επαφή, το πιο ανθρώπινο περιβάλλον (άλλο ΚΥΤΑΡΡΟ, άλλο ΟΑΚΑ)... ο απείρως καλύτερος ήχος.... [τουλάχιστον σε ότι έχω βιώσει προσωπικά τα τελευταία 15-20 χρόνια].

Έτσι, δεδομένου και ότι δεν πρόκεται να δούμε ποτέ μας συναυλία των Beatles, πρέπει να ομολογήσω ότι όσες φορές και αν δω τους The Beatles Live Tribute Band δεν τους χορταίνω.
Και μετά τους Beatles, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξαναδούμε και Pink Floyd, αλλά δεν πολυαγχώνομαι, να 'ναι καλά οι Λunatics. Επαγγελματίες και πορωμένοι όσο πρέπει, για να αποδώσουν ΣΩΣΤΑ τέτοιες συνθέσεις.

Συμφωνώ απόλυτα.
Πλέον η ποιότητα του ήχου που έχουν οι tribute είναι πάρα πολύ καλή και απολαμβάνεις με τη μπύρα σου τη μυσταγωγία!
Καμιά φορά πετυχαίνεις και την @Bajar !

Απόσπασμα: 13/9/1988 ΟΙ IRON MAIDEN ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Πίσω
Μπλουζα