thanksssssssssssssssFTL είπε:Δυστυχώς δεν είχα πάει, γμτοοοοοο
στους πρώτους κύκλους (δεν ξέρω πόσοι ήταν συνολικά). Αργότερα η μουσική άλλαξε, πιθανόν σε αυτό που αναφέρεσαι. Παντως όταν έπαιζε η μουσική, έβλεπες μια κιθάρα να κινείται σε ράγες τραίνου (κάπως έτσι). Αμυδρά το θυμάμαι αυτό, αλλά για τη μουσική είμαι σίγουρος.
Πολύ πιθανόν. Ο Λογαρίδης έχει γράψει και τη μουσική στους "Απέναντι", την ταινία με τον Άρη Ρέτσο και τη Μπέτυ Λιβανού, στις αρχές του 80. Έχει πολλά στοιχεία από ηλεκτρονικό ήχο, που ερχόταν τότε σαρωτικός ως μεταπάνκ (post punk) & νέο κύμα (new wave) -καθόλου περίεργο, μιας και ο Λογαρίδης είναι ίσως ο πιο αντιπροσωπευτικός (ίσως και ο μόνος) καλλιτέχνης του progressive ροκ στην Ελλάδα, και πάντα ψαχνότανε με νέους ήχους.saboter είπε:Η μουσική τίτλων στο Μουσικόραμα, πιθανότατα είναι σύνθεση του σημαντικού Έλληνα δημιουργού Σταύρου Λογαρίδη, που έγινε αρχικά γνωστός με τους Poll, στη συνέχεια με την καλύτερη κατά τη γνώμη μου progressive rock μπάντα Akritas, και πλέον συνεχίζει σόλο και δυναμικά ακόμη...
Την πληροφορία αυτή την "ψάχνω" για διασταύρωση καιρό τώρα, αλλά ως στιγμής δε βρήκα κάτι που να την επιβεβαιώνει...
ευχαριστουμεγιατι στην προηγουμενη επισκεψη του στο Ηρωδειο τον ειχαν δει μονο οι μαιντανοι
don dokken είπε:ειχαν δει μονο οι μαιντανοι, ........................
βλεπω το ριξατε στην ... νηστειαPaspartoo είπε:...
Εσεις τα μαρουλια...