loner είπε:
Το σιγουρο ειναι οτι παλι θα διχασουν, ασχετα με τα 10αρακια που θα του δωσουν στο Hamster. Ο Περβανιδης μαλιστα ειπε οτι ειναι ενα καινουριο Painkiller.... Τοσο καλα....
Εχω παρατηρησει πως τις μεγαλες μπαντες τις σπρωχνουν αρκετα, ασχετως του τι βγαζουν και ιδιαιτερα τις μπαντες που προκειται να ερθουν για συναυλια, οποτε μην διερωταστε για ποιο λογο, θα διαβασετε πολυ καλες κριτικες. Oσον αφορα τωρα τους Priest, τον καινουριο δισκο δεν τον εχω ακουσει ολοκληρο, αλλα απο τα λιγα τραγουδια που εχω ακουσει, θα ελεγα πως προκειται για κατι εντελως διαφορετικο απο αυτα που μας εχουν συνηθισει στο παρελθον. Δεν ειμαι κατα των πειραματισμων γενικα, αρκει αυτο που παιζεις, να ειναι στα μετρα σου. Πιστευω πως αυτο που επιχειρησαν να κανουν οι Priest, μπορει σαν αποτελεσμα να μην ειναι ασχημο, απλα δεν τους παει. Οπως και να το κανουμε, οταν μια μπαντα εχει βγαλει στο παρελθον ''Sin after Sin","Stained Class", "British Steel","Screaming for Vengeance", "Deffenders of the faith", "Painkiller" κτλ, σιγουρα σε ξινιζει λιγακι να ακους κατι το τοσο διαφορετικο. Οπως και να το κανουμε βεβαια, τα χρονια εχουν περασει και μερικοι απο αυτους τους δισκους ηχουν πλεον αρκετα παλαιομοδιτικοι και σαν πειραματισμος, το ''Nostradamus" δεν φαινεται ασχημο, απλα ισως να χρειαστει και αρκετες ακροασεις, προκειμενου το αυτι να το ενταξει αρμονικα. Οχι οτι θα μας χαλαγε βεβαια να ξαναβγαζανε κανα
''Point of entry''...
Ασχετο. Χτες πηγα στο Fashion Bar στην ιερα οδο. Δεν ειχα ξαναπαει αν και ηξερα πως υπαρχει μια discotheque στην ιερα οδο και ηθελα να παω. Πολυ ωραιο το μαγαζακι και ειδικα τωρα που ειναι και καλοκαιρι, εχει και ανοιχτο χωρο, αλλα δυστυχως ειναι αυτο που περιμενα. Ημουν σιγουρος πως στο συγκεκριμενο χωρο οι περισσοτεροι θα ειναι πανω απο 35, ατομα δηλαδη τα οποια ειχαν πετυχει εστω και στα τελη, εκεινες τις "χρυσες" εποχες. Περαν αυτου, το νεανικο κοινο που ακουει σημερα disco, ειναι εξαιρετικα περιορισμενο, οποτε εκ των πραγματων ειναι λιγο δυσκολο να πετυχει καποιος νεολαια. Αν και στο Βινυλιο και την Μπουμ Μπουμ δεν ειναι ετσι, εχω παρατηρησει πως εκει υπαρχει νεολαια. Οπως και να το κανουμε, αλλη φαση να προσεγγιζεις πιτσιρικες (=20χρονες, γιατι και εγω τοσο ειμαι) στην discotheque, υπο τους ηχους του Cheri Cheri Lady και αλλη φαση στο κατα τη γνωμη μου αψυχο κλιμα του club, οπου γινεται ενας χαμος, με μουσικη σε παρα πολυ μεγαλη ενταση, που εμποδιζει την ομιλια και ειναι ο ενας πανω στον αλλο...
Θα μου πειτε σημεια των καιρων, οι εποχες αλλαζουν...