pooky(1)
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 255
Wally είπε:slideshow FTW!! (PowerpointComputer)
Είσαι αδιόρθωτος!!!!!!!!!!!!
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!
Wally είπε:slideshow FTW!! (PowerpointComputer)
Όντως, πρόκειται για τη μοναδική ευκαιρία που σου δίνει η (κάθε) εταιρία να συμμετέχεις στο beta testing της.Wally είπε:το "console buying at launch" ειναι παντα super-φαση!!(ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!)
Αν και δεν εχω προλαβει να κανω κανενα γερο crash-test εχω παρει μια ιδεα, απο αποψη ζεστης αν βαλεις το χερι σου διπλα στον αερα που βγαζει το μηχανημα ειναι καυτος (οποτε μαλλον ζεσταινεται αρκετα).Τωρα απο αποψη θορυβου ενα ελαφρο βουητο το ακους αν υπαρχει απολυτη ησυχια ισως αν ζοριστει το μηχανημα μετα απο καποιες ωρες και δουλευει στο φουλ ο ανεμιστηρας να ειναι αλλιως (παντως απο ενα dvd-rec με σκληρο που εχω κανει λιγοτερο).Απο αποψη κατασκευης ειναι αψογο αν και θα δειξει ο χρονος.pooky είπε:AARDVARK με την πρώτη ευκαιρία δώσε πληροφορίες για το αν ζεσταίνεται, αν ακούγεται (θόρυβος και λοιπά) και για την ποιότητα κατασκευής (οι κύριοι με το 360 να μην τολμήσουν εδώ να βγάλουν άχνα παρακαλώ).
Χωρίς πλάκα από ότι μαθαίνω έχει το ωραιότερο Oblivion μακράν από όλα τα μηχανήματα μέχρι στιγμής και κάπου καίγομαι......
SONY FTW!!!!!!!!!!!