Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
PS4 has today launched in 16 more countries: Czech Republic, Hungary, Slovakia, Turkey, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman, South Africa, Bolivia, Nicaragua, Paraguay, Uruguay and Venezuela.
Log in εκανα με καινουριο λογαριασμο για να παρω τις 14 μερες plus.Βεβαια ειναι λιγο μπερδεμα με τα accounts αλλα λογικα μπορεις να μπεις μεσω psn.Το Vita δεν το εχω συνδεσει ακομα γιατι ειμαι ψοφιος αλλα πρεπει για να δω αν λειτουργει και σαν χειριστηριο.Για τη φωτο σου ζηταει μονο facebook account.Μολις πατας για να βαλεις φωτο σου λεει Log in with Facebook account.Δεν εχει καποια αλλη επιλογη.Το update του PS4(384mb αν θυμαμαι καλα)κατεβηκε τσακ μπαμ αν και εχω λιγο χαλια γραμμη.Aardvark είπε:Για πες,log in με τι εκανες με τον παλιο λογαριασμο η ηθελε καινουργιο,τους friends απο την list μεταφερονται και στο ps4,ειναι ενας ενιαιος λογαριασμος δηλαδη και στα τρια μασινια της Σονυ ,(psvita,ps3,ps4).
Aληθευει επισης οτι σου ζηταει το πραγματικο ονομα αντι για νικ και link με facebook account αναγκαστικα για την φωτο.
Τα updates Κατεβηκαν γρηγορα;; ποση ωρα πηρε;;
Ωπ...βρεθηκε και ο δευτερος!!!!kajwbtfe είπε:Μολις εφτασε!!!
Ναι ειναι διαφορετικο.Ειχα προπαραγγειλει στις 15 Αυγουστου μια προσφορα στα 344 απο γνωστα πολυκαταστηματα η οποια ειναι χωρις παιχνιδι.stayros είπε:Ωπ...βρεθηκε και ο δευτερος!!!!![]()
Νext one please....![]()
Kαλοριζικο και καλοπαιχτο!!!
Βλεπω οτι ειναι διαφορετικη εκδοση απ' οτι του Αρντυ - χωρις game - Η' κανω λαθος? :xm:
Ότι πρέπει για τώρα με το ψοφόκρυο. Όχι σαν αυτούς με τα τζάκια που μας έχουν φλομώσει στην κάπνα. Θέρμανση next gen, όχι λίθινης εποχής!Aardvark είπε:Ζεσταινεται λιγο παραπανω η κονσολα η μου φαινεται,χμμμμ.
5 χρονια σαν χτες ,ελπιζω του χρονου να εχουμε αναλογο Next gen δωρακι απο τον Αη Βασιλη,lol.