Kλείνει η "Ραδιοτηλεόραση"';

Αν γίνουν όλα αυτά τότε πραγματικά δεν θα αξίζει να πληρώνουμε την ΕΡΤ.
 
ραδιοτηλεοραση???

εδω θελουν να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τον Hellasat!
 
Με κάθε επιφύλαξη διάβασα αυτό:

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=80002&catID=7

"Η Ραδιοτηλεόραση καταργείται, αφού δεν υπάρχει λόγος να συντηρείται μία τόσο ακριβή υπηρεσία. Το ίδιο θα συμβεί και με την Ορχήστρα της ΕΡΤ, η οποία, ίσως ενσωματωθεί σε κάποιο άλλο φορέα, όπως η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών."

Σε αυτό έχω αντίρρηση καθώς και στην κατάργηση των ψηφιακών, στα οποία ανακάλυψα και είδα ταινίες που όλοι οι άλλοι (ακόμη και η επίγεια ;) ΕΡΤ) αγνούν και όχι μόνο γι' αυτό.

Φαντάζομαι ότι όλα αυτά αργούν να γινουν; (κι ισως αλλάξει κάτι ως τότε).
 
Αντίο Ραδιοτηλεόραση....

Είναι επίσημο!

Το ιστορικό περιοδικό της Ραδιοτηλεόρασης κλείνει τα στόρια του.

Η εισήγηση είναι τελεσίδικη και θα ανακοινωθεί σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Μόσιαλο ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα δημόσια ΜΜΕ:

"Σταματά η έκδοση της «Ραδιοτηλεόρασης», με το προσωπικό να εντάσσεται στα πολυμέσα, τα οποία θα ενισχυθούν με ανθρώπινο δυναμικό και πόρους."

Ως άλλη Κασσάνδρα δυστυχώς επαληθεύτηκα.

Από την αρχή του καλοκαιριού μέσα από τα πόστς μου ανέφερα το αναπόφευκτο (εδώ και εδώ) και ποιος ανακίνησε το θέμα (το συγκεκριμένο ποστ modαρίστηκε ως περιττή πληροφορία, πράγμα σεβαστό αφού έτσι θεωρήθηκε από τη συγκεκριμένη moderator)

Η συνέντευξη του τελευταίου διευθυντή της Ραδιοτηλεόρασης από την ομάδα του Retromaniax πλέον είναι ιστορική και θα είναι στολίδι για τις επόμενες γενεές που δεν πρόλαβαν το περιοδικό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Retrospectiva το ποστ σου σωστά modarιστηκε καθότι δεν υπήρχε μέχρι σήμερα επίσημη ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να αφήνουμε την κάθε "Κασσάνδρα" να λέει ότι θέλει κάθε φορά! Θα το διαλύσουμε στο τέλος.

Πλέον μπορείτε να συζητήσετε πάνω σε όσα επισήμως ανακοινώθηκαν.

Παρακαλώ μην το συνεχίσουμε....
 
Kambia είπε:
Retrospectiva το ποστ σου σωστά modarιστηκε καθότι δεν υπήρχε μέχρι σήμερα επίσημη ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να αφήνουμε την κάθε "Κασσάνδρα" να λέει ότι θέλει κάθε φορά! Θα το διαλύσουμε στο τέλος. Πλέον μπορείτε να συζητήσετε πάνω σε όσα επισήμως ανακοινώθηκαν.

Παρακαλώ μην το συνεχίσουμε....
Kambia με όλο το σεβασμό, το ποστ που modαρίστηκε δεν είχε να κάνει με το κλείσιμο του περιοδικού, αλλά με το ποιος από το ΔΣ της ΕΡΤ έκανε εισήγηση να κλείσει το περιοδικό.

Αυτά που έγραψα ήταν αυτούσια παραθέματα από ρεπορτάζ τα οποία έχουν γραφτεί σε όλες τις στήλες εφημερίδων και ιστότοπους για την τηλεόραση από εγκεκριμένους δημοσιογράφους και δεν περιείχαν κανένα ίχνος αυθάδειας ή φαντασίας.

Άλλο να γενικολογείς και να υποθέτεις και άλλο να παραθέτεις κάτι που έχει γίνει.

Για το μυθολογικό του θέματος η Κάσσανδρα είχε την ικανότητα να δει αυτό που θα συμβεί. αλλά κανείς δεν την πίστευε.

Και δεν συνεχίζω το θέμα, απλά απαντώ σε αυτά που εσύ έγραψες για να μην δίνεται λάθος εντύπωση στους υπόλοιπους συμφορουμίτες περί των posts που έχω αναρτήσει.

Άν έχεις κάποια αντίρρηση σε αυτά που γράφω, μπορείς να μου στείλεις pm.

Θα παρακαλέσω να μην σβήσεις την απάντησή μου.

Ευχαριστώ.
 
Retrospectiva είπε:
Θα παρακαλέσω να μην σβήσεις την απάντησή μου.

Ευχαριστώ.
Δεν έχω κόμπλεξ Retrospectiva για να σου σβήσω την απάντηση. Και ευχαριστώ για την υπόδειξη του πμ!!!
 
Ας μείνουμε στην ουσία
 
Πάντως παιδιά χωρίς να φανεί υπερβολικό, αν είχα τα χρήματα πιστέψτε με θα το αγόραζα το περιοδικό, έστω και αν δεν μου έμενε γρόσι στην τσέπη μου!
 
Το θεωρώ τραγικό αυτό που συμβαίνει,κανείς δεν μπορεί να χαρεί.Χωρίς να θέλω να θείξω πολιτικά ζητήματα πιστεύω ότι κακώς πράττουν.Όπως και με την ορχήστρα αν την καταργήσουν.

Το ραδιοτηλεόραση έχει μια τεράστια παράδοση,τι θα γίνει αυτό?Αν γίνει ότι με το ψηφιακό αρχείο της ερτ όπου πολλά έργα χαθήκανε,τότε μιλάμε για μια μέγιστη ασέβεια που ετοιμάζεται να γίνει,μήπως θα έπρεπε τα μέλη του retromaniax και sillogomania να φτιάξουμε μια ανοιχτή επιστολή που να τους πούμε τις ανησυχίες και τις απορίες μας?

Στην τελική αν πρέπει για την κρίση να πάψει να υπάρχει,δεν πρέπει να χαθούν ιστορικά δεδομένα και ντοκουμέντα που μπορεί να υπάρχουν εκεί που τώρα βγαίνει το περιοδικό.

Τι λέτε?
 
Συμφωνώ απολύτως nikodr. Φέρε την επιστολή και σου την υπογράφω πρώτος με όνομα και σφραγίδα. Αυτό που ετοιμάζονται να κάνουν δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη για να το χαρακτηρίσω. Και ο συνήθης ισχυρισμός "το κάνουμε για το συμμάζεμα της οικονομίας" κατα την γνώμη μου είναι τελείως αβάσιμος. Οι σπατάλες θα πρέπει επιτέλους να βρεθούν αλλού, και όχι σε ένα περιοδικό με τέτοια ιστορία στο χώρο!
 
Στην Ελλάδα του ΔΝΤ και των ραγιάδων η Ιστορία δεν έχει καμία θέση......
 
Οποιανού του περισσεύουν 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο ας τα δίνει για να μην κλείσει το περιοδικό. Δεν θα πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός το βίτσιο μερικών ανθρώπων.
 
85devotee είπε:
Οποιανού του περισσεύουν 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο ας τα δίνει για να μην κλείσει το περιοδικό. Δεν θα πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός το βίτσιο μερικών ανθρώπων.
Δεν νομίζω οτι είναι βίτσιο να απαιτείς αυτό που δικαιούσαι!
 
nick είπε:
Δεν νομίζω οτι είναι βίτσιο να απαιτείς αυτό που δικαιούσαι!
Aπό πότε η κυκλοφορία ενός συγκεκριμένου περιοδικού είναι δικαίωμα; Δόξα τω Θεό υπάρχουν και άλλα τηλεοπτικά περιοδικά. Γιατί κόλλησες με το κρατικό που το πληρώνει όλος ο λαός; Επειδή θες να βλέπεις σειρές του 70 σε dvd;
 
85devotee είπε:
Aπό πότε η κυκλοφορία ενός συγκεκριμένου περιοδικού είναι δικαίωμα; Δόξα τω Θεό υπάρχουν και άλλα τηλεοπτικά περιοδικά. Γιατί κόλλησες με το κρατικό που το πληρώνει όλος ο λαός; Επειδή θες να βλέπεις σειρές του 70 σε dvd;
κι εγώ που δεν υπήρξα ποτέ φαν της ραδιοτηλεόρασης και δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν έπρεπε να κλείσει ή όχι, ελπίζω να μην ξαναχαθούν ιστορικά αρχεία και ξαναζήσουμε να κλαίνε τις καταστροφές αρχειακού υλικού όπως των δεκαετιών '60-'70.

μακάρι να μπορούσαμε, εμείς εδώ τώρα, να κάναμε κάποιες ενέργειες για να δείξουμε στους ιθύνοντες ότι αυτή τη φορά υπάρχει τρόπος να τους ελέγξουμε και να μήν γίνουν πατατιές!
 
Πίσω
Μπλουζα