Όχι απλά καλό. Όλα τα λεφτά!sunset89 είπε:χαχα καλόό!
Kambia με όλο το σεβασμό, το ποστ που modαρίστηκε δεν είχε να κάνει με το κλείσιμο του περιοδικού, αλλά με το ποιος από το ΔΣ της ΕΡΤ έκανε εισήγηση να κλείσει το περιοδικό.Kambia είπε:Retrospectiva το ποστ σου σωστά modarιστηκε καθότι δεν υπήρχε μέχρι σήμερα επίσημη ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να αφήνουμε την κάθε "Κασσάνδρα" να λέει ότι θέλει κάθε φορά! Θα το διαλύσουμε στο τέλος. Πλέον μπορείτε να συζητήσετε πάνω σε όσα επισήμως ανακοινώθηκαν.
Παρακαλώ μην το συνεχίσουμε....
Δεν έχω κόμπλεξ Retrospectiva για να σου σβήσω την απάντηση. Και ευχαριστώ για την υπόδειξη του πμ!!!Retrospectiva είπε:Θα παρακαλέσω να μην σβήσεις την απάντησή μου.
Ευχαριστώ.
Δεν νομίζω οτι είναι βίτσιο να απαιτείς αυτό που δικαιούσαι!85devotee είπε:Οποιανού του περισσεύουν 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο ας τα δίνει για να μην κλείσει το περιοδικό. Δεν θα πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός το βίτσιο μερικών ανθρώπων.
Aπό πότε η κυκλοφορία ενός συγκεκριμένου περιοδικού είναι δικαίωμα; Δόξα τω Θεό υπάρχουν και άλλα τηλεοπτικά περιοδικά. Γιατί κόλλησες με το κρατικό που το πληρώνει όλος ο λαός; Επειδή θες να βλέπεις σειρές του 70 σε dvd;nick είπε:Δεν νομίζω οτι είναι βίτσιο να απαιτείς αυτό που δικαιούσαι!
κι εγώ που δεν υπήρξα ποτέ φαν της ραδιοτηλεόρασης και δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν έπρεπε να κλείσει ή όχι, ελπίζω να μην ξαναχαθούν ιστορικά αρχεία και ξαναζήσουμε να κλαίνε τις καταστροφές αρχειακού υλικού όπως των δεκαετιών '60-'70.85devotee είπε:Aπό πότε η κυκλοφορία ενός συγκεκριμένου περιοδικού είναι δικαίωμα; Δόξα τω Θεό υπάρχουν και άλλα τηλεοπτικά περιοδικά. Γιατί κόλλησες με το κρατικό που το πληρώνει όλος ο λαός; Επειδή θες να βλέπεις σειρές του 70 σε dvd;
Ναι ακριβώς αυτο εγώ θελω!85devotee είπε:Επειδή θες να βλέπεις σειρές του 70 σε dvd;
Συμφωνώ απολύτως με τον johnalepou .johnalepou είπε:Ναι ακριβώς αυτο εγώ θελω!
και στη σύνταξη της πρότασης να υποθέσω?nick είπε:Συμφωνώ απολύτως με τον johnalepou .