spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 212
http://news247.gr/eidiseis/psixagogi...=24MediaWidget
Είδα αυτό το άρθρο ότι θα συνεχιστεί ο Kabamaru.
Είδα αυτό το άρθρο ότι θα συνεχιστεί ο Kabamaru.
Τζοννυ τελικα ειδες τιποτα;;johnny19818 είπε:Εντάξει, με πείσατε .
Ε χμμ, τελικά όχι δεν είναι τίποτα...ακόμα!Ajax87 είπε:Τζοννυ τελικα ειδες τιποτα;;
Δεν εχω καποια μορφη ξενομανιας η γιαπωνεζολαγνιας, αλλα απολαυσα την αυθεντικη Ιαπωνικη εκδοση πολυ περισσοτερο. Συμφωνοι, η κλασικη κατεστραμενη μεταγλωτιση ειναι αυτη που μας γαλουχησε, αλλα στη πραγματικοτητα ειναι οντως μια πολυ καλη σειρα, και σε παρα πολλα σημεια λογω της κακιστης μεταγλωτισης δεν βγαινει κανενα απολυτως νοημα.Ajax87 είπε:Καλη φαση ,αλλα και νεο ανιμε να βγει δεν λεει και τιποτα αφου για εμας η Ελληνικη μεταγλωτιση ειναι ολα τα λεφτα!Οσες φορες προσπαθησα να δω το πρωτοτυπο με τις Ιαπωνεζικες φωνες δεν μου εκανε καμια αισθηση!
ΚΑΤΑΡΑ!!!
Τι να σου πω ρε Getta, εγω εχω ταυτισει την σειρα με την Ελληνικη μεταγλωτιση. Δυσκολα να την δω αλλιωςGetta Robo είπε:Δεν εχω καποια μορφη ξενομανιας η γιαπωνεζολαγνιας, αλλα απολαυσα την αυθεντικη Ιαπωνικη εκδοση πολυ περισσοτερο. Συμφωνοι, η κλασικη κατεστραμενη μεταγλωτιση ειναι αυτη που μας γαλουχησε, αλλα στη πραγματικοτητα ειναι οντως μια πολυ καλη σειρα, και σε παρα πολλα σημεια λογω της κακιστης μεταγλωτισης δεν βγαινει κανενα απολυτως νοημα.
Η μεταγλωτισμενη σειρα του Καμπαμαρου ειχε ολοκληρωθει κανονικα στις κασετες. Μεχρι και το σατυρικο επεισοδιο μεταγλωστιστηκε και ειδαμε κανονικα. Μηπως δεν ειχες δει την τελευταια κασετα;αριαδνη είπε:Παιδια μετα απο 32 χρονια το παιδικο επανερχεται με το πολυποθητο τελος που δεν ειδαμε ποτε
Ξέρατε οτι Κάμπα-μάρου σε μετάφραση στα Ελληνικά σημαίνει Ιπποποταμόστομος;(στόμα-ιπποπόταμος) Εξού και στα όνειρα που βλέπει η Μάι τον βλέπει με τέτοιο στόμα.(φουσκωμένο στόμα σαν του ιπποπόταμου η να τρώει ιπποπόταμο)Ήταν ένα απο τα πιο αγαπημένα μου anime όταν ήμουν μικρός και παραμένει ακόμη και σήμερα. Είναι ένα απο τα λίγα anime που προτιμώ να βλέπω στα ελληνικά, καθώς αν και η μετάφραση ήταν άθλια, δεν ξέρω απλά δημιουργεί την σωστή ατμόσφαιρα("ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑ").
Όποιος δεν γνωρίζει τον Kabamaru(υπάρχει τέτοιος) μπορεί να μάθει περισότερα απο αυτό το site:http://www.geocities.com/kabamaru123.
Πρόσφατα μάλιστα ξανάδα όλη τη σειρά(ήταν 24 επισόδεια) και ξαναπορώθηκα, [edit] copyrights [edit]
Μέχρι τότε... "στον διάβολο, καταραμένε Maejima, καταραμένοι Onyoku".