spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 212
Το είδα όλο το Σαββατοκύριακο και το ερωτεύτηκα.
ε, μα αυτό παθαινεις μαζι του :flower:spirtoulis είπε:Το είδα όλο το Σαββατοκύριακο και το ερωτεύτηκα.
johnny19818 είπε:Ε λοιπόν, πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν έβλεπα αυτό το παιδικό. Όχι απλά δεν το έβλεπα, δεν γνώριζα καν την ύπαρξή του. Μου τον ανέφεραν και κάποιοι συμφοιτητές μου πριν καμιά 10ριά χρόνια και τους κοίταζα και δεν καταλάβαινα τι λέγανε.
Καλά δεν το συζητώ, δεν ξέρω αν υπάρχει και δημοσκόπηση στο ρετρομάνιαξ για το πoιο είναι το πιο αγαπημένο σας ανιμέ ζευγάρι, θα ψήφιζα Καπαμαρού και Μάη(δεν ξέρω πως γράφετε). Επίσης θα ήθελα να τρώω και εγώ 15 πιάτα μακαρονάδα και να μην παχαίνω.αριαδνη είπε:ε, μα αυτό παθαινεις μαζι του :flower:
Καταραμένε Μαϊτζίμα!johnny19818 είπε:Ε λοιπόν, πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν έβλεπα αυτό το παιδικό. Όχι απλά δεν το έβλεπα, δεν γνώριζα καν την ύπαρξή του. Μου τον ανέφεραν και κάποιοι συμφοιτητές μου πριν καμιά 10ριά χρόνια και τους κοίταζα και δεν καταλάβαινα τι λέγανε.
Ajax87 είπε:Πες μου οτι κανεις πλακα;; Δεν μπορει να ειναι αληθεια!!!
Διαολε!!!!
Kambia είπε:Καταραμένε Μαϊτζίμα! Ξεκινάς να το βλέπεις τώρα παρέα με ένα καζάνι Μακαρονάαααδααααααααααααα
τζονι εδώ τον εδειχνε καποτε τοπικο καναλι και πολλα 22χρονα παιδια τον ξερουν σημερα και το θεωρουν κορυφαιο τα αλλα μας παιδικα δεν τα αγαπουν τοσο αλλα για τον Καπαμαρου κάνουν εξαιρεσηjohnny19818 είπε:Εντάξει, με πείσατε .
Αν έκανες το superhuman kung-fu που κάνει ο Kabamaru θα τα έκαιγες γρήγορα και τα 15 πιάτααριαδνη είπε:Επίσης θα ήθελα να τρώω και εγώ 15 πιάτα μακαρονάδα και να μην παχαίνω
Εννοείς σαν αυτά που πηδάει από δέντρο σε δέντρο;Εγώ αν ανέβαινω σε κλαρί δέντρου το πιθανότερο είναι να σπάσει.Imgema είπε:Αν έκανες το superhuman kung-fu που κάνει ο Kabamaru θα τα έκαιγες γρήγορα και τα 15 πιάτα
Αν είναι της ίδιας συνομωταξίας με Dragon ball κτλ. δεν τα έχω δει. Υπάγονται στην κατηγορία Αnime Manga σωστά;viking4a είπε:Johnny, αν εχεις δει ποτέ το Plawless Sanshiro JUMARU, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ιδιος σχεδιασμος και στυλ, ιδια μεταγλωτιση, ιδιες γκριματσες...Οποτε αν σου αρεσε εκεινο, θα σου αρεσει και το Καμπαμαρου..