Alastor είπε:
Ήταν ένα απο τα πιο αγαπημένα μου anime όταν ήμουν μικρός και παραμένει ακόμη και σήμερα. Είναι ένα απο τα λίγα anime που προτιμώ να βλέπω στα ελληνικά, καθώς αν και η μετάφραση ήταν άθλια, δεν ξέρω απλά δημιουργεί την σωστή ατμόσφαιρα("ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑ"). Όποιος δεν γνωρίζει τον Kabamaru(υπάρχει τέτοιος) μπορεί να μάθει περισότερα απο αυτό το site:http://www.geocities.com/kabamaru123.
Πρόσφατα μάλιστα ξανάδα όλη τη σειρά(ήταν 24 επισόδεια) και ξαναπορώθηκα, όποιος ενδιαφέρετε να την κατεβάσει υπάρχει διαθέσιμη απο βιντεοκασέτες(με αποδεκτή ποιότητα) αυτή στο δίκτυο ed2k και μάλιστα στα ελληνικά, όποιος ενδιαφέρετε ας κατεβάσει και ας τα διαμοιράσει.
Μέχρι τότε... "στον διάβολο, καταραμένε Maejima, καταραμένοι Onyoku".
[edit] copyrights [edit]
Πρόσφατα το είδα και εγώ και κόντεψα να πνιγώ από το γέλιο,αυτό και η Step jun στέλνουν κυριολεκτικά στον αγύριστο όλα τα καθυστερημένα παιδικά που αναγκάζονται να βλέπουν τα σημερινά παιδιά.
Και τώρα η σειρά της "δικιας" μου ερώτησης,θυμάται κανεις ένα εξωφρενικά καταθλιπτικό "ανιμε" που στα ελληνικά ονομαζόταν "Ο πριγκιπας και η πριγκιπισσα"?
Μιλαμε ηταν τοσο θλιβερο που μου εκανε παιδικο τραυμα αφου δεν πιστευω οτι μορει να το εχει δει καποιος και να μην εκλαψε.(Τη πρωχορημενα παιδια ημασταν ρε συς τοτε)Βασικα αυτο η Ναγιουτα και ο Αστερισμος της Ανδρομεδας ειναι ισως τα μονα κινουμενα σχεδια που με ταραξαν ψυχολογικα.
Τα θελω σαν τρελος ,τα εχει κανεις στα ελληνικα?(Μιλαμε για τρομερη μεταγλωτιση)
Η ποιο ισχνη μου αναμνηση ειναι η ιαπωνικη σειρα (Power Men η τουλαχιστον ετσι νομιζω οτι λεγοταν γιατι δεν νομιζω οτι η αληθινη του ονομασια ηταν παλιομεν οπως το ελεγα μικρος
)Μα την πιστη μου αυτη ειναι η πιο ισνη μου αναμνηση οσον αφορα παλιες σειρες γιατι το ειχα δει σε βιντεοκασετα πολυ λιγο οταν ημουν 5!!!.
Παρολαυτα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ηταν σκαλες ανωτερο απο τον αμερικανικο απογονο του Power Rangers.
Θελω στα Ελληνικα τα παρακατω:
Ναγιουτα
Η δυναμη του φακου(πολυ καλο)
Τζουμαρου
Βολτρον
Βολτους 5
Black star(δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν μεταγλωτισμενο)
Silver Hawk
Brave Star
Jura triper(To τρομερο ανιμε με τους δεινοσαυρους που εδειχνε καποτε το new)
Εδω κανω μια παυση γιατι γραφοντας ολες αυτες τις κορυφαιες σειρες του παρελθοντος μου ερχεται να κλαψω με τη .... που βαραει τα ελληνικα καναλια που δεν εσπευσαν να σωσουν ολους αυτους τους θησαυρους με τις τοσο ωραιες μεταγλωτισεις και να τους βαζουν καθε τοσο σε επαναληψη.
Ειδε κανεις προσφατα τους Ghost busters στο Μακεδονια ποσο αισχρη ειναι η καινουρια μετα.
ΤΗΝ Ιαπωνικη σειρα την ανακαλυψα προσφατα και λεγεται BIOMAN(Εξου το παλιομαν που ελεγα μικρος).