Stanfromgreece
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
+1 μια απο τα ίδια..Ωραιο παιχνιδακι,το ειχε λιωσει ο αδερφος μου στο CPC αλλα δυστυχος δεν μπορεσε να το τελειωσει γιατι κολλαγε μετα απο ενα σημειο στην δευτερη πλευρα της δισκετας.
Ναι ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος που το προσπάθησα τόσο πολύ και εγώ στον Speccy. Δεν ήταν αργό εκεί αλλά δεν ήταν και SIDEWIZE. Anyway, πολύ καλή μεταφορά ακόμα και στο animated ending scene όπως είχα αναφέρει και πριν. Μεγάλο παιχνίδι με ποικιλία σε θέματα sprites και backgrounds. Η έξυπνη χρήση μασκών κατάφερε να μας απαλάξει από το μέγιστο δυνατό το colour clashing.Karnov είπε:Και μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι είχε μεταφερθεί ολόκληρο , με όλα τα όπλα και όλα τα power-ups του arcade ...
Το Ghosts 'n' Goblins , το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών ίσως, στον Amstrad ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ SPECTRUM, αλλά ήταν πολύ χειρότερο από την έκδοση του Spectrum.Stanfromgreece είπε:Λυπάμαι που το λέω γιατί τον Amstrad τον αγάπησα όσο κανένα άλλο Home Micro(ήταν το πρώτο μου βλέπετε) ,αλλά ότι μεταφορά είχε γίνει από Spectrum... ήταν χάλια.Θα μπορούσε σίγουρα να είναι πολύ καλύτερο!
Gryzor είπε:Απ'έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα. Κρίμα, ήθελα πολύ να ήταν καλή η μεταφορά του...