Kung Fury και λοιπα 80s revival movies

...και για όσους ενδιαφέρονται να "χακέψουν" το χρόνο, ορίστε ένα tutorial απο τον ίδιο τον Χάκερμαν !!

Neato !! :thumbup:

Προσοχή μόνο, διότι (όπως είναι αναμενόμενο) για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο χρειάζεται να διαθέτετε μηχάνημα κορυφαίας τεχνολογίας, με τουλάχιστον 256Κ μνήμη και επεξεργαστή στα 7 MHz και άνω. :D (οπότε να έχετε κατά νου μία μελλοντική αναβάθμιση για το οκτάμπιτο μηχανάκι σας...)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
80ιλα στο full!!!! :headbangdude:

Predator, Commando, Platoon, Rambo, American Ninja....ολα σε ενα νοικοκυρεμενα! :D
 
Χαχα τι να πρωτοπεις γι' αυτο το θεικο αχταρμα :) αυτο που με αφησε σεκο ειναι το ζουμ στα μεμε της κυριας που αφηνει την πετσετα. Φορος τιμης στη συνηθεια των τανιων του 80 να εχουν απο λιγο ανευ λογου φτηνο και  επιτηδευμενο γυμνο
 
Απλά αχαρακτήριστο!!!!!!!!  :p      :bow:
 
Oντως, πρόκειται για καρα-epic παραγωγή !!  :armed:   Ενα "εκρηκτικό" μίγμα που δανείζεται στοιχεία απο αγαπημένες ταινίες των '80s που ήδη αναφέρθηκαν παραπάνω. (...και επιπλέον μαζί με ολίγη απο Χαϊλάντερ, Μαντ Μαξ, ....χαμός !!)  

Μία μικρή λεπτομέρεια:  Το πιτσιρίκι που παίζει Operation Wolf, αν και δείχνει ότι παίζει σε ΝΕS , στην πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε στην οθόνη της tv είναι η arcade έκδοση. :D

To kickstarter θέλει δύο εβδομάδες για να κλείσει αλλά το βασικό ποσόν έχει ήδη καλυφθεί, οπότε πλεόν αναμένουμε... :ph34r:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
O τυπος που παει την πιτσα και καθαριζει το ''μωρο'' ειναι ολοιδιος με τον τιτανομεγιστο Ron Jeremy χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl:

Μετα και απο αυτο σε συνδιασμο και με ολα τα αλλα δε χανεται για μενα αυτη η ταινιαρα :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
 
Τα λογια ειναι περιττα για το kung fury πέτυχαν στο 100% περιβαλλον και ατμοσφαιρα VHS 

soundtrack ακομα και video game με ονομασια Kung Fury - Street Rage για το  PS Vita & PlayStation 4

 φυσικα μπηκε στην συλλογη μου.



kung-fury-street-rage-screenshot-07-ps4-11aug15.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα