@Imgema Στις νεες εκδοσεις εγιναν αλλαγες στο skin και εγινε και πιο παραμετρικο (shadows, blurred backgrouns, dynamic sizing)
Και υπαρχει και αυτο το
παναλαφρο
Τσεκαρε μηπως γινει οσο snappy θελεις
Εφτιαξα μια εξτρα Platform ως Amia WHDload με τον PUAE χρησιμοιποιωντας το WHDload set του RetroPlay.
Δυστυχως το parsing απο LaunchboxDB και Emumovies βρισκει μεδια μονο για τα μισα διοτι μασαει με την ονοματοδοσια των αρχειω.
Πως το χειριστηκες εσυ?
To link σου μου βγάζει error.
Κι εγώ του RetroPlay τα WHDload χρησιμοποιώ. Το xml του Hyperspin αυτά τα περίεργα ονόματα χρησιμοποιεί και τα ψιλοδιορθωσα με το HyperSpin Rom Manager ώστε να έρθουν όλα τα ονόματα ίδια στο 100% γιατί το xml είναι λίγο outdated. Συν το ότι έχω και όλα τα media files με αυτές τις ονομασίες που βρήκα μέσα στο 8TB setup!
Αυτά για το Hyperspin.
Το Launcbox όμως δεν ακούει αυτά τα filenames. Οπότε έπρεπε να τα απλοποιήσω. Χρησιμοποίησα το antrenamer. Ας πάρουμε για παράδειγμα το "TintinOnTheMoon_v1.2_1778" (όμως ότι κάνεις επηρρεάζει όλα τα roms στον φάκελο). Eπέλεξα πρώτα να σβήσω ότι υπάρχει μετά το "_" από το τέλος. Οπότε έγινε "TintinOnTheMoon_v1.2_" Το έκανα άλλη μία φορά για να γίνει "TintinOnTheMoon_" (δεν επηρεάζει άλλα roms που μπορεί να μην το θέλουν δύο φορές οπότε είναι safe). Μετά του είπα να σβήσει όλα τα "_" και έγινε "TintinOnTheMoon".
Δυστυχώς το Antrenamer δεν έχει επιλογή να προσθέσεις κενά μέσα στο filename και χρησιμοποίησα ένα άλλο, δεν θυμάμαι πως λέγεται. Και έψαξα στο google πως να το κάνω γιατί θέλει κώδικα. Ουσιαστικά βάζεις ένα κενό πριν από κάθε κεφαλαίο γράμμα και αριθμό (για τα sequels), οπότε καταλήγουμε με το "Tintin On The Moon" filename. Αυτά τα κάνεις ένα batch όλα μαζί τα αρχεία και στο τέλος το 99% των παιχνιδιών θα πρέπει να έχουν μία κοινή ονομασία χωρίς κώδικες και με σωστά κενά, που θα μπορεί να τα διαβάσει και το Launchbox και να βρει media πιο εύκολα. Εγώ έβαλα καμιά 500αριά παιχνίδια στο LB και βρήκα εικόνες για όλα.
Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά αν έχεις τα προγραμματάκια και ξέρεις τι να κάνεις, μπορείς να φτιάξεις τις ονομασίες σε 3000+ αρχεία μέσα σε λίγα λεπτά.
Αρα όπως κατάλαβες, έχω έναν φάκελο των Roms για το Hyperspin και μία κόπια ακόμα σε άλλο φάκελο, με αλλαγμένα filenames για το χαζό Launchbox (που αν θυμάσαι θέλει να έχει και δικά του exclusive media files γιατί τους αλλάζει τα ονόματα και μετά τα καταλαβαίνει μόνο αυτό). Πως δεν το έχω κανει delete ακόμα δεν ξέρω