Εδω να πω ενα ευχαριστω στον φιλο imgema για τα 200 γιγα που κερδισα στον δισκο μετατρεποντας τα παιχνιδια του wii k gamecube σε rsv.Το σπουδαιο ειναι οτι ειχε σχεδον εξαντληθει ενας 6τερα σκληρος και ετοιμαζομουν για αναβαθμισηΝα κάνεις και τα Gamecube isos σε RVZ. Γίνονται κατευθείαν από το ίδιο το Dolphin (αρκεί να έχεις μια σχετικά πρόσφατη έκδοση).
Οτι μπορείς να μετατρέψεις καλό είναι. Και αν έχεις πολλά PS2 ή Dreamcast ISOS κάντα όλα CHD. Οπως και το RVZ είναι lossless οπότε συμπιέζονται χωρίς να χάνουν καμία πληροφορία, δλδ μπορείς να τα ξανακάνεις iso.Εδω να πω ενα ευχαριστω στον φιλο imgema για τα 200 γιγα που κερδισα στον δισκο μετατρεποντας τα παιχνιδια του wii k gamecube σε rsv.Το σπουδαιο ειναι οτι ειχε σχεδον εξαντληθει ενας 6τερα σκληρος και ετοιμαζομουν για αναβαθμιση
Δεν το γνώριζα αυτό... Εχεις κανα link από κανένα forum να διαβάσω?Με εχει ξενισει με ποση εχθρικοτητα βλεπουν αυτο το format οι devs του Mednafen...
Σας ευχαριστω παιδια ,τα αρχεια του dreamcast ειναι σε μορφη cdi .Γινεται τιποτα?
Ειναι lossless αυτό? Προσωπικά δεν αγγίζω καποιο format αν δεν είναι lossless.
Από ότι ξέρω όχι, πέφτει η ποιότητα του ήχου κλπ. Με το ίδιο φορμάτ παιζει παιχνίδια PS1 το PSP. Από την άλλη αν παίζει κάποιος σε PSP δε νομίζω να καταλάβει την διαφορά με τα ηχειακια.Ειναι lossless αυτό? Προσωπικά δεν αγγίζω καποιο format αν δεν είναι lossless.
Σε ευχαριστώ ,αυριο θα το προχωρήσω και θα ενημερωσω .Το dreamcast το δουλευω με τον redream emulator θα εχω προβλημα?Πρόσθεσε το στην λίστα έτσι:
for /r %%i in (*.cue, *.gdi, *.cdi, *.iso) do chdman createcd -i "%%i" -o "%%~ni.chd"