Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.467
Εχω κουτι usb ναι. Θα το ηθελα αν μπορεσεις
Θα δω το προγραμμα μου σημερα και αν μπορεις βρισκομαστε το βραδυ να στον δωσω ωστε να κανεις τις μεταφορες σου το ΣουΚου
Εχω κουτι usb ναι. Θα το ηθελα αν μπορεσεις
Εν τω μεταξυ δεν υπαρχουν 2ΤΒ HDD 7200 πλην Toshiba που να μην κοστιζουν νεφρο????
[/URL]
2 € μόνο παραπάνω από τον Toshiba.....
2 € μόνο παραπάνω από τον Toshiba.....HDD WESTERN DIGITAL WD20EZRZ 2TB BLUE SATA3
Αθόρυβος και γρήγορος ανήκει στην σειρά WD Blue, είναι εξοπλισμένος με 64MB μνήμης cache SKU:PER.303161www.e-shop.gr
Αγκρρρ δεν τον εχει το Eshop (απο το οποιο θα παιτησω πιστωτικο)Συμφωνα με το skroutz αυτος εχει περιπου 50€ και ενας seagate baracuda εχει 52€.
Μην δίνεις πολύ σημασία στις στροφές. Κι εγώ έχω έναν 4ΤΒ WD blue στις 5200 στροφές και είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορος με έναν παλιότερο WD 1TB blue στις 7200, στο ίδιο PC, σύμφωνα με το Disk Mark. Ο 4ΤΒ βγάζει 106ΜΒ read/write speed και ο 1ΤΒ βγάζει 108ΜΒ, σιγά την διαφορά. Ισα ίσα που καλύτερα να είναι με λιγότερες στροφές, κάνει πιο λίγο θόρυβο και ζεσταίνεται λιγότερο επίσης. Οτι έχω από emulation τα έχω στον 4ΤΒ και είναι μια χαρά. Εγώ θα σου πρότεινα WD Blue για αυτήν την δουλεια.Θανξ αλλα ειναι RPM: 5400
@ECHO OFF
FOR /R %%I IN (*.cue) DO (
echo file: %%I
chdman createcd --input "%%I" --output "%%~dpI%%~nI.chd"
)
Ναι, ετσι κι αλλιώς και το core είναι αρκετά πρόσφατη έκδοση πλέον.Τα τρεχει και το Dolphin core?