Launchers (Hyperspin, LaunchBox κτλ)

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Εχω κουτι usb ναι. Θα το ηθελα αν μπορεσεις

Θα δω το προγραμμα μου σημερα και αν μπορεις βρισκομαστε το βραδυ να στον δωσω ωστε να κανεις τις μεταφορες σου το ΣουΚου ;)
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.916
Αντιδράσεις
401
Περισσότερα θέματα για το DIG (Android) εδώ για όποιον ενδιαφέρεται

89OKO2GWGA81.png
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
@Imgema Προλαβες να βολταρεις καθολου?

Εν τω μεταξυ δεν υπαρχουν 2ΤΒ HDD 7200 πλην Toshiba που να μην κοστιζουν νεφρο????
 

Uskoke

RetroAdept
Joined
9 Φεβ 2011
Μηνύματα
2.001
Αντιδράσεις
2.358
2 € μόνο παραπάνω από τον Toshiba.....
 

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
7.830
Αντιδράσεις
5.158
Εν τω μεταξυ δεν υπαρχουν 2ΤΒ HDD 7200 πλην Toshiba που να μην κοστιζουν νεφρο????

Συμφωνα με το skroutz αυτος εχει περιπου 50€ και ενας seagate baracuda εχει 52€. Βασικα δεν θα αγοραζα, αλλα λεμε.


Δεν ειναι 7200rpm που ζητησε ο wally. Συν οτι το e-shop ειναι γενικα πολυ ακριβο.
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Συμφωνα με το skroutz αυτος εχει περιπου 50€ και ενας seagate baracuda εχει 52€.
Αγκρρρ δεν τον εχει το Eshop (απο το οποιο θα παιτησω πιστωτικο)

EDIT:Μαλλον γερασα. Φαινεται να εχει Baracuda
 

Uskoke

RetroAdept
Joined
9 Φεβ 2011
Μηνύματα
2.001
Αντιδράσεις
2.358
τότε αυτός;μόνο 1 € παραπάνω από τον WD και είναι 7200 στροφές.
 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.965
Αντιδράσεις
923
Θανξ αλλα ειναι RPM: 5400 :(
Μην δίνεις πολύ σημασία στις στροφές. Κι εγώ έχω έναν 4ΤΒ WD blue στις 5200 στροφές και είναι σχεδόν το ίδιο γρήγορος με έναν παλιότερο WD 1TB blue στις 7200, στο ίδιο PC, σύμφωνα με το Disk Mark. Ο 4ΤΒ βγάζει 106ΜΒ read/write speed και ο 1ΤΒ βγάζει 108ΜΒ, σιγά την διαφορά. Ισα ίσα που καλύτερα να είναι με λιγότερες στροφές, κάνει πιο λίγο θόρυβο και ζεσταίνεται λιγότερο επίσης. Οτι έχω από emulation τα έχω στον 4ΤΒ και είναι μια χαρά. Εγώ θα σου πρότεινα WD Blue για αυτήν την δουλεια.

Ακόμα δεν τέσταρα το Big Box, θα το κάνω το βράδυ και θα σου πω εντυπώσεις εδώ.

@Wally

Λοιπόν, δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με το Big Box αλλά ούτε με χάλασε κάτι. Βεβαια δοκίμασα μόνο το theme που του έβαλες και το default. Aλλά έχω κολλήσει τώρα με το EmulationStation που οπτικά μου αρέσει πιο πολύ. Το μεγάλο ατού του Big Box είναι το "open with" menu. Αυτό και μόνο είναι φοβερό εργαλείο και κανένα αλλο frontend δεν το έχει. Oh well, θα δω μηπως βρω κανένα καλό theme και θα ξαναδοκιμάσω άλλη φορά.

Από τον δίσκο κράτησα μερικά Teknoparrot που δεν είχα και μου άνοιξες την όρεξη να ασχοληθώ με XBOX emulation καθώς και να στήσω ένα Neo-Geo CD μιας και είδα ότι τα παιχνίδια έχουν κάποιες διαφορές και αξίζει μαλλον να τα έχεις.

Παρατήρησα ότι ο φάκελος του XBOX emulator είναι 700+ΜΒ. Από ότι κατάλαβα έχει καποια HDD αρχεία. Αυτά χρειάζονται? Θέλει καποιο περίεργο setup? Εκανα copy paste τον φάκελο όπως ήταν, είναι θέμα να το φτιάξω από την αρχή?

Θα ήθελα να στήσω και ένα DosBox αλλά δεν μου αρέσει που τα αρχεία πρέπει να είναι χύμα και όχι μέσα σε zip όπως τα roms.
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Σαμπως θυμαμαι?
Τσεκαρε και PinballY αλλα θα χρειαστει να στησεις τα κουμπια στο δικο σου χειρηστηριο
Τα video στα Pinball ειναι δικα μου
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Αυτα δεν γινονται!! Εκανα format τον δισκο ωστε να παω να παρω Πιστωτικο και να παραω κατι αλλο εκτος απο βρωμο Toshiba και τρεχω για πλακα ξανα το CrystalDisk...
 

Συνημμένα

  • Clipboard00.jpg
    Clipboard00.jpg
    443,5 KB · Προβολές: 10

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.965
Αντιδράσεις
923
Για τρεξε hd sentinel. Κατεβασε portable εκδοση να τρεχεις το trial για παντα (σβηνεις το user folder και κανει reset)
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Δηλαδη με ενα Quick Format αρχικοποιειται το SMART??
Δειτε
 

Συνημμένα

  • Clipboard013333333.jpg
    Clipboard013333333.jpg
    289,7 KB · Προβολές: 9

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.916
Αντιδράσεις
401
Έβαλα και launchbox για δοκιμή. Μου άρεσε που βλέπεις όλη την βιβλιοθήκη screenshots μαζεμένα όχι όπως στο retroarch ενα-ενα. Στα home computer η αλήθεια είναι ότι βρίσκει screenshot στα 60-70% ενώ σε κονσόλες τα βρίσκει σχεδόν όλα. Πολύ καλό για να τσεκαρεις την βιβλιοθήκη πχ έχω 400 roms c64 και βρήκα και πόσα έχω διπλά με άλλο όνομα και γενικά κάνεις καλό ξεσκαρταρισμα, έσβησα και αρκετές μουφες. Γενικά πολύ καλό, μάλλον το κορυφαίο για mouse driven front end.
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Προσφατα, μην εχοντας τι αλλο να προσθεσω, ειδα οτι το Launchbox ειναι ιδιαιτερα βολικο για περιοδικα.

Pixel με περιγραφη @billy, ολα τα λεφτα

Ασχετο:Κερδισα αδιανοητα πολυ χωρο μετατρεπoντας τα bin/cue πολλων εκ των συστηματων, σε chd.

Για οποιον θελει μαζικη μετατροπη με recursion, βαζει αυτο το bat μαζι με το chdman.exe

@ECHO OFF

FOR /R %%I IN (*.cue) DO (

echo file: %%I

chdman createcd --input "%%I" --output "%%~dpI%%~nI.chd"

)
 

Συνημμένα

  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    1,1 MB · Προβολές: 4

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
4.965
Αντιδράσεις
923
Να κάνεις και τα Gamecube isos σε RVZ. Γίνονται κατευθείαν από το ίδιο το Dolphin (αρκεί να έχεις μια σχετικά πρόσφατη έκδοση).
 
  • Like
Reactions: Ace

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.456
Αντιδράσεις
2.888
Τα τρεχει και το Dolphin core?
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.916
Αντιδράσεις
401
Έκανα δοκιμή και το Pegasus.


Για να σεταρω μπήκα σε ένα λαβύρινθο με έξτρα πρόγραμμα για scraper, χειροκίνητα σε text αρχείο που είναι οι roms, ποιο σύστημα είναι, ποιο πρόγραμμα θα τρέξει την rom, μετατροπές xml σε αρχείο που καταλαβαίνει το πρόγραμμα για να δείχνει πληροφορίες κλπ αλλά είναι όλα τα λεφτά. Λειτουργεί με χειριστήριο και mouse/πληκτρολόγιο αν θέλει κάποιος.

s0.jpg
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.916
Αντιδράσεις
401
Προσπαθούσα να παίξω Boulder Dash σε atari 800 core, το εξωτερικο scraper κατεβαζει και manual, λεω ας ριξω μια ματια να βγαλω μια ακρη πως ξεκιναει. Διαβαζω και εχει οδηγιες και για C64, λεει βαλε την κασετα πατα play και γραψε load. Σε 20 λεπτα λεει θα εχει φορτωσει :fafoutis: και λεω τυχερος ημουν που ειχα 6128 με δισκετες lol. Ειχαμε ποοολυ χρονο για καψιμο τοτε.
 
Μπλουζα