Τώρα που το ξαναδιάβασα αυτό, θυμήθηκα ότι ως GreekRoms έχουμε μεταφράσει και ένα πρόγραμμα-συλλογή game & watch simulators. Πρόκειται για το Handheld Quake, το οποίο έχει φτιαχτεί από ρώσους και έχει εξομοιώσει αρκετά ρώσικα τέτοια παιχνίδια. Την ελληνική έκδοση θα τη βρείτε στη σελίδα της GreekRoms.AEON είπε:Ποιός θα το περιμένε!
Ορισμένοι παλαβιάρηδες (σαν κι εμάς ένα πράγμα) έπιασαν και έφτιαξαν emulators / replicas για εκατοντάδες από τα LCD handheld games που παίζαμε μανιωδώς στην δεκαετία του '80 (θυμάστε στο σχολικό διάλειμμα που έπεφταν 10 άτομα πάνω σε 1 για να χαζέψουν πως κάνει high score ο τυχερός συμμαθητής τους; ).
δεν ξερω τιτλους...πανω τωρα 15 και βαλε χρονιαtelamonas.stokos είπε:Α κατι θυμασαι - οκ - αμα βρεις και φωτο απο τα αλλα που λες - ποσταρε τες εδω.
telamonas.stokos είπε:το circus circus πχ ε ?
Παιδιά, υπάρχει και "Circus circus", υπάρχει και "Circus", αλλά είναι διαφορετικά.giorgos_1 είπε:circus?κατι θυμαμαι απο αυτο
εχεις καμοια photo?
ok μονο να μου το θυμησεις οταν κανονιστει το meetingakmakas είπε:kambia σε κανένα ρετρο meeting φέρε μου και το Miky maous να παίξω...το έχω απωθημένο!!!
Ουπς..Έχω δυο από την Q&Q!!!!Vagelis είπε:Εγώ εννοούσα αυτό:
Είναι το Circus circus της Q&Q.