Mαγκάιβερ: ένας πολυμήχανος τυχοδιώκτης (MacGyver)

αριαδνη είπε:
μερντοκ, Μακ, Πενυ Πάρκερ και ξερό ψωμί . Ο μερντοκ υπήρξε ερωτευμένος με την Πένυ ως σκηνοθέτης Ζακ Λιρόυ που αναγνωρίζει το ανυπαρκτο ταλέντο της( πανέμορφη η Τερι Χατσερ εκείνη την εποχή και απορώ με τον Μακ που την έβλεπε μόνο φιλικά). Απορω φυσικά γιατι εμφανίζονται αυτοί οι δυο χαρακτήρες μόνο σε μερικά επεισόδια, ενω κακό-creepy- σαν τον Μερντοκ θα κάνουμε καιρό να δούμε ακόμα και στα σημερινά σήριαλ, ουτε Πενυ με την τοσο αυθορμητη ταση να ελκει μπελάδες, πραγματικά αυτοί οι δυο ήταν μεγάλο χαρτι και δεν το χρησιμοποιησαν αρκετα.
Πραγματικα την Πενυ επρεπε να την χρησιμοποιησουν περισσοτερο,πολυ καλο παιξιμο που εβγαζε αυτην την αυθορμητη ταση....
 
angel_grig είπε:
Πραγματικα την Πενυ επρεπε να την χρησιμοποιησουν περισσοτερο,πολυ καλο παιξιμο που εβγαζε αυτην την αυθορμητη ταση....
και εδω η πρώτη τους συνάντηση πάντα στα πλαίσια του αυθομητισμού και της πολυλογίας:phttp://www.youtube.com/watch?v=RaBn_u5F3zU τα είδε όλα ο Μακ.
 
Αλλος ένας ανυπέρβλητος χαρακτήρας που είναι όλα τα λεφτά-βρε, βρε φίλους που είχε ο Μαγκαιβερ, δεν συνιθιζονται, όπως και να το δεις:phttp://www.youtube.com/watch?v=EG10FpBGAmc
 
Οπως εχω γραψει και παραπανω αλλα και σε καποια αλλα θεματα για μενα ο MacGyver ειναι απο της σειρες που δεν της βαριεμαι και δεν θα της βαρεθω ποτε ωσες φορες και να την δω και την βαζω πολυ πιο πανω απο τον υπερεκτημημενο Knight Rider.Ωσο για τον μερντοκ ο τυπος απλα ειναι ολα τα λεφτα και θα επρεπε να τον αντιμετωπιζε ο Mac σε πιο πολλα επεισοδια.Ηταν ενας χαρακτηρας που δεν ηταν τρομακτικος αλλα ειχε αυτη την παρανια αυτη την λασκαρισμενη βιδα και την αρπαγμενη φλαντζα που σε συνδιασμο με την μουρη του εφτιαχναν το τελειο συνολο και αν προσθεσουμε σε ολα αυτο και το οτι δεν πεθενε ποτε τοτε μιλαμε για εναν απο τους κορυφαιους κακους στης ξενες σειρες γενικοτερα.
 
Ο Μερντοκ ξέφευγε από τα όρια του ήρωα όπως ήταν ο Πιτ ή ο Χαρι, ήταν περσόνα, όπως και η Πένυ και ο Τζακ και έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γραφεις metalcandyman, έπρεπε να ειχε χρησιμοποιηθεί σε πολλά περισσότερα επεισοδια, ήταν γερό χαρτί- Ο δε ηθοποιος ηταν ροκ τραγουδιστής στα νιατα του.
 
metalcandyman είπε:
.Ωσο για τον μερντοκ ο τυπος απλα ειναι ολα τα λεφτα και θα επρεπε να τον αντιμετωπιζε ο Mac σε πιο πολλα επεισοδια.Ηταν ενας χαρακτηρας που δεν ηταν τρομακτικος αλλα ειχε αυτη την παρανια αυτη την λασκαρισμενη βιδα και την αρπαγμενη φλαντζα που σε συνδιασμο με την μουρη του εφτιαχναν το τελειο συνολο και αν προσθεσουμε σε ολα αυτο και το οτι δεν πεθενε ποτε τοτε μιλαμε για εναν απο τους κορυφαιους κακους στης ξενες σειρες γενικοτερα.
Καλα εχω σκασει στα γελια!!!Γεια σου ρε Μπιλυ!!! :bow:
 
Metalcandyman, υπάρχει πολύ καλό, δυνατό επεισόδιο όπου Μέρντοκ και Μακ συνεργάζονται για να σώσουν την αδελφή του Μέρντοκ, ειναι της 5 σεζόν το halloween Knights που αποκαλύπτεται και η αχίλλειος φτερνα του Μέρντοκ τα φίδια!
 
Το ξερω αριαδνη ειναι απο τα αγαπημενα μου επεισοδια.Πριν λιγο καιρο ξαναειδα για πολοστη φορα ολα τα επεισοδια και αν κατσουμε να τα συζητησουμε θα μιλαμε κανα χρονο :D
 
metalcandyman είπε:
Το ξερω αριαδνη ειναι απο τα αγαπημενα μου επεισοδια.Πριν λιγο καιρο ξαναειδα για πολοστη φορα ολα τα επεισοδια και αν κατσουμε να τα συζητησουμε θα μιλαμε κανα χρονο :D
όντως από τα πολύ δυνατά επεισόδια( με το αυτοσχέδιο κατα περίσταση χιούμορ του Μέρντοκ που πάλι για πολλοστή φορά δεν πεθαίνει) !
 
Πολύ καλή σειρά που θυμάμαι στηνόμασταν στη τηλεόραση για να τη δούμε και να θαυμάζουμε την οξυδέρκεια του χαρακτήρα στο να βρίσκει λύσεις άμεσα. Στο γυμνάσιο είχαμε κι ένα επιστάτη ο οποίος ήταν κι αυτός έτσι πολυμήχανος και τον λέγαμε Μακγκάιβερ.
 
Ε οχι ρε φιλε δεν γινονται αυτα εχουν ξεφτιλισει τα παντα :rant:
 
Μιλάμε καράφλιασα τώρα!
 
Διαφωνώ. Έχουμε 2 γυναίκες administrator εδώ μέσα που φτιάχνουν οι ίδιες τις arcade καμπίνες τους. Για ρωτήστε τον Wally πόσες φορές έριξε την ασφάλεια σπίτι του προσπαθώντας να φτιάξει ένα τοστ!

Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες :)
 
Τοστακι κανεις?

Piece-of-burnt-toast-011.jpg

:)
 
Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες αλλά θα προτιμούσα να άλλαζαν τουλάχιστον όνομα στη σειρά . Απλά μου "καταστρέφει" την εικόνα του Μαγκάιβερ που είχα μικρή.

Υγ. Να θυμηθώ να μη φάω τοστ από τα χεράκια του Wally :D :p
 
Μορφή ο Μαγκάιβερ, προβαλόταν η σειρά στον ΑΝΤΕΝΝΑ αν θυμάμαι καλά, τη δεκαετία του 90...
 
Πίσω
Μπλουζα