Mεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου 1970-2000

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Άρης12
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος γόης του ελληνικού κινηματογράφου το 1970-2000

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    21
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .

Άρης12

Retro Member
Αντιδράσεις
142
Στο προηγούμενο Poll είδαμε γόηδες της δεκαετίας του 60.

Εδώ ξανοιγόμαστε σε νεότερες δεκαετίες: 1970-2000.

Δικαίωμα για 5 ψήφους.

Νομίζω το Poll πρέπει να ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Αν ξέχασα κάποιο δυνατό όνομα να το πείτε.

Εδώ μάλιστα, ψήφισα τρεις: Φωκά, Βερλέκη, και τελευταία στιγμή είπα να ρίξω μια ψήφο κ στο Δαδινοπουλο! Να επισημάνω πάντως πως ειδικα οι Φωκάς κ Βογλης ήταν περισσοτερο male icons κατά τη δεκαετία του 60!

Τελευταία επεξεργασία:

Όχι ότι μου άρεσαν και ποτέ αλλά ξέχασες τον Νίκο Ζιάγκο και τον Στράτο Τζώρτζογλου

Όχι ότι μου άρεσαν και ποτέ αλλά ξέχασες τον Νίκο Ζιάγκο και τον Στράτο Τζώρτζογλου
Είχα πάει στην «Ποντικοπαγίδα». Πάρα πολλές νεαρές γυναίκες. Πώς κι είχε αποκτήσει ξαφνικά η Άγκαθα Κρίστι τόσες νεαρές θαυμάστριες; Το θυελλώδες χειροκρότημα μόλις βγήκε ο Τζώρτζογλου στη σκηνή μού έλυσε την απορία.

... δεν είμαι πολύ σίγουρος.... Στο προηγούμενο ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Έβαλα Βόγλη - Μιχαλόπουλο - Γαλανό.
Και ο 1ος μου κάνει περίσσότερο για macho... ίσως οι άλλοι δύο...
Αλλά και πάλι, δεν "φτάνουν" τους υποψήφιους της προηγούμενης περιόδου.... γνώμη μου...:rolleyes:

.... τελικά τον έβγαλα τον Βόγλη. Οι άλλοι δύο, έχουν παίξει ρόλους, έχουν διάρκεια, ... πχ θυμάμαι τον Γαλανό σε μια τηλεοπτική σειρά με τον Φιλιππίδη, "το κλειδί". Ακόμα είχε αέρα, είχε γοητεία.
Ο Μιχαλόπουλος, μετά τις βιντεοταινίες των 80ς, πέρασε σε ρόλους που έβγαζαν μπόλικη γοητεία.

Eδω υπαρχουν καποια ονοματα που ταιριαζουν περισσοτερο στην δεκαετια του '60. Τελος παντων...
Εχουμε δικαιωμα μεχρι πεντε, αλλα ψηφισα τρεις και με αυτη την σειρα προτιμησεως:

Σπυρος Φωκας. Eνας, μοναδικος και ανεπαναληπτος. Ο,τι ωραιοτερο περασε ποτε απο την ελληνικη μεγαλη οθονη. Ο πρωτος των πρωτων. Χρειαζεται να πω τιποτε αλλο;
Πανος Μιχαλοπουλος. Το υπερ-αγορι του '80. Ερωτισμος εις το επακρον και 10αρι με τονο.
Νικος Βερλεκης. Πανεμορφος, θεωρητικος, αρρενωποτατος, με ωραια βαρια φωνη και υπεροχο χαμογελο. Απο τους μετρημενους στα δαχτυλα μαζι με Λακη Κομνηνο και Νικο Γαλανο που τους πηγαινουν μουσια ή/και μουστακια.

Να επισημάνω πάντως πως ειδικα οι Φωκάς κ Βογλης ήταν περισσοτερο male icons κατά τη δεκαετία του 60!
Συμφωνώ απόλυτα! Με την ίδια λογική και ο Κομνηνός, ως πρωταγωνιστής, είχε πιο έντονη παρουσία στις ταινίες του '70 παρά νωρίτερα.

Έδωσα ψήφο στον Αντωνόπουλο πρωτίστως γιατί έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου κι ας μην είναι κανένας υπερκούκλος, στον Βερλέκη γιατί πώς να αντισταθώ η γυναίκα σε τούτο το 'σερνικό και βέβαια και στον Μιχαλόπουλο γιατί τον θεωρούσα ανέκαθεν πολύ γοητευτικό (χώρια που η εικόνα του με στέλνει πάντα πίσω στα μαθητικά μου χρόνια και την εποχή της βιντεοκασέτας και με πιάνει μια νοσταλγία).

Eδω υπαρχουν καποια ονοματα που ταιριαζουν περισσοτερο στην δεκαετια του '60. Τελος παντων...
Εχουμε δικαιωμα μεχρι πεντε, αλλα ψηφισα τρεις και με αυτη την σειρα προτιμησεως:

Σπυρος Φωκας. Eνας, μοναδικος και ανεπαναληπτος. Ο,τι ωραιοτερο περασε ποτε απο την ελληνικη μεγαλη οθονη. Ο πρωτος των πρωτων. Χρειαζεται να πω τιποτε αλλο;
Πανος Μιχαλοπουλος. Το υπερ-αγορι του '80. Ερωτισμος εις το επακρον και 10αρι με τονο.
Νικος Βερλεκης. Πανεμορφος, θεωρητικος, αρρενωποτατος, με ωραια βαρια φωνη και υπεροχο χαμογελο. Απο τους μετρημενους στα δαχτυλα μαζι με Λακη Κομνηνο και Νικο Γαλανο που τους πηγαινουν μουσια ή/και μουστακια.
@Bambinella Έχουμε σχεδόν τα ίδια γούστα

O Μιχαλόπουλος είναι μεγάλη συμπάθεια μου ως κωμικός, ποιος το περίμενε ότι ο γόης της βιντεοκασέτας που απλά πετούσε κάποιες ατάκες τότε θα γινόταν αργότερα πρώτη φίρμα κωμικός σε αρκετά σίριαλ.

Τελευταία επεξεργασία:
Σφαγή μεταξύ Φωκά και Μιχαλόπουλου για την πρώτη θέση και μεταξύ Πρέκα, Γαλανού και Βόγλη για τη δεύτερη.

Εγώ ψήφισα Μιχαλόπουλο, Βόγλη, Πρέκα και Αντωνόπουλο.

Ολους τους πάω ιδιαίτερα σαν ηθοποιούς και σχεδόν όλους σαν τύπους.

Εχω ενσταση και διαμαρτυρομαι εντονως κυριες και κυριοι. Δεν μπηκε στην λιστα ο "Στελλα φυγε, κραταω μαχαιρι" Γ. Φουντας, ο οποιος ηταν υποψηφιος για τον ρολο του 007. Του τον εφαγε ο Σων, γιατι τα αγγλικα του Φουντα ηταν σαν τα Γαλλικα του γερο Καραμανλη. (τον ειχε ακουσει,λεει ενας Κινεζος διπλωματης, να μιλα Γαλλικα και ειπε, "επι τελους, ρε παιδι μου, να κι ενας Ευρωπαιος πολιτικος που μιλα Κινεζικα") Ο Σων παλι ΟΚ ωραιος ηταν, αλλα πολοι οι ωραιοι της κλασης του. Σαν γερος ομως απαικτος, ο πιο ωραιος και στυλατος παπους εβερ. Μακαρι να του μοιασω, οταν περασω κι εγω τα τριτα ηντα μου.

μου κανει εντυπωση για τον κυριο βερλεκη,μου ειναι πολυ συμπαθης ως συναδερφος,κτλ
αλλα δεν ξερω ως αντρας; ειναι τοσο καλος;
εχω την εντυπωση οτι εχει αντιερωτικη φωνη
δεν ξερω γιατι
οι γυναικες ξερετε καλυτερα.....ελπιζω τουλαχιστον

0 ακόμα ο Γκλετσος? Μου φαίνεται ολίγον αδικία. Αντικειμενικά ήταν ωραίος άνδρας.

Είχα πάει στην «Ποντικοπαγίδα». Πάρα πολλές νεαρές γυναίκες. Πώς κι είχε αποκτήσει ξαφνικά η Άγκαθα Κρίστι τόσες νεαρές θαυμάστριες; Το θυελλώδες χειροκρότημα μόλις βγήκε ο Τζώρτζογλου στη σκηνή μού έλυσε την απορία.

Ο Τζώρτζογλου είναι όντως η μεγάλη παράλειψη αυτού του Poll.

Πίσω
Μπλουζα