Εδώ μάλιστα, ψήφισα τρεις: Φωκά, Βερλέκη, και τελευταία στιγμή είπα να ρίξω μια ψήφο κ στο Δαδινοπουλο! Να επισημάνω πάντως πως ειδικα οι Φωκάς κ Βογλης ήταν περισσοτερο male icons κατά τη δεκαετία του 60!Νομίζω το Poll πρέπει να ικανοποιεί όλα τα γούστα.
Αν ξέχασα κάποιο δυνατό όνομα να το πείτε.
Όχι ότι μου άρεσαν και ποτέ αλλά ξέχασες τον Νίκο Ζιάγκο και τον Στράτο ΤζώρτζογλουΝομίζω το Poll πρέπει να ικανοποιεί όλα τα γούστα.
Αν ξέχασα κάποιο δυνατό όνομα να το πείτε.
Είχα πάει στην «Ποντικοπαγίδα». Πάρα πολλές νεαρές γυναίκες. Πώς κι είχε αποκτήσει ξαφνικά η Άγκαθα Κρίστι τόσες νεαρές θαυμάστριες; Το θυελλώδες χειροκρότημα μόλις βγήκε ο Τζώρτζογλου στη σκηνή μού έλυσε την απορία.Όχι ότι μου άρεσαν και ποτέ αλλά ξέχασες τον Νίκο Ζιάγκο και τον Στράτο Τζώρτζογλου
Συμφωνώ απόλυτα! Με την ίδια λογική και ο Κομνηνός, ως πρωταγωνιστής, είχε πιο έντονη παρουσία στις ταινίες του '70 παρά νωρίτερα.Να επισημάνω πάντως πως ειδικα οι Φωκάς κ Βογλης ήταν περισσοτερο male icons κατά τη δεκαετία του 60!
@Bambinella Έχουμε σχεδόν τα ίδια γούσταEδω υπαρχουν καποια ονοματα που ταιριαζουν περισσοτερο στην δεκαετια του '60. Τελος παντων...
Εχουμε δικαιωμα μεχρι πεντε, αλλα ψηφισα τρεις και με αυτη την σειρα προτιμησεως:
Σπυρος Φωκας. Eνας, μοναδικος και ανεπαναληπτος. Ο,τι ωραιοτερο περασε ποτε απο την ελληνικη μεγαλη οθονη. Ο πρωτος των πρωτων. Χρειαζεται να πω τιποτε αλλο;
Πανος Μιχαλοπουλος. Το υπερ-αγορι του '80. Ερωτισμος εις το επακρον και 10αρι με τονο.
Νικος Βερλεκης. Πανεμορφος, θεωρητικος, αρρενωποτατος, με ωραια βαρια φωνη και υπεροχο χαμογελο. Απο τους μετρημενους στα δαχτυλα μαζι με Λακη Κομνηνο και Νικο Γαλανο που τους πηγαινουν μουσια ή/και μουστακια.
Είχα πάει στην «Ποντικοπαγίδα». Πάρα πολλές νεαρές γυναίκες. Πώς κι είχε αποκτήσει ξαφνικά η Άγκαθα Κρίστι τόσες νεαρές θαυμάστριες; Το θυελλώδες χειροκρότημα μόλις βγήκε ο Τζώρτζογλου στη σκηνή μού έλυσε την απορία.
@Bambinella Ποτέ δεν μου άρεσε ο συγκεκριμένος , ούτε σαν ηθοποιός , ούτε σαν άνδραςEγω ευχαριστιέμαι το μηδέν του Γκλέτσου.