Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Eγώ φίλε μου θεωρώ πως το καλύτερο μέχρι στιγμής είναι αυτό του NDS.Linkmastersword είπε:To καλύτερο της σειράς.
Το Mario KART 64 ήταν πολύ arcade!Δεν χρειαζόταν καθόλου ικανότητα!Στο Wii πρέπει να εξασκηθείς πολύ για να μπορείς να κερδίσεις.Επίσης το θέμα<<ποιοτικός τίτλος>>είναι πολύ υποκειμενικό καθώς εγώ έχω 1600+ ώρες στο Mario Kart Wii και μόλις 200-300στο Mario Kart 64!Αυτό τι σημαίνει?Ότι το Mario Kart 64 δεν είναι ποιοτικός τίτλος?Για την εποχή του ήταν πολύ καλό αλλά πλέον θεωρείται ξεπερασμένο καθώς έχει ελάχιστες επιλογές!Γενικά η σειρά Mario Kart θεωρείται μια από τις καλύτερες όλων των εποχώνgeo2004z είπε:Πολλές ώρες καψίματος με άλλα τρία άτομα. Τι να πω?? Το απόλυτο παιχνίδι για multiplayer.... όταν ασχολείσαι με έναν τίτλο άπειρες ώρες τότε αυτό κάτι σημαίνει, το παιχνίδι έχει ποιότητα. Η ποιότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που λείπει από τη μεγάλη πλειοψηφία των σημερινών παιχνιδιών για να μην πω όλων. Ασχολήθηκα λίγο με το Mario Kart Wii αλλά έπειτα από 30 λεπτά βαρεμάρας το αποσύνδεσα για να συνδέσω το Nintendo 64 στην τηλεόραση να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη. Ακόμη και ο εξάδελφός μου, 8 ετών, προτιμά να παίζει Nintendo 64 ή ακόμη και παιχνίδια στο Snes από το "άχρωμο" Wii.
θανοε είπε:παιδια θυμαμαι μια φορα ειχα βγει τεταρτος οταν λοιπον γινοταν η απονομη οι αλλοι επαιρναν τα κυπελλα και εμενα με πηγε απο αλλο δρομο οπου πηρα μια βομβα ηταν πολυα στειο μια φορα το χα κανει και επιτιδες για να το ξαναδω
Θυμάμαι όταν είχα τερματίσει το παιχνίδι σε όλα τα κυβικά και ξεκλειδώθηκαν τα κύπελα με τις αντεστραμμένες πίστες ήμουν σίγουρος ότι για να κόψεις δρόμο θα έπρεπε να μπείς από τον καταρράκτη και να βγεις από τη ράμπα. Είχαν όμως αλλάξει ελαφρώς την πίστα για να μην μπορείς να κόψεις τόσο εύκολα δρόμο.dominator1985 είπε:Σωστός! Για να περάσεις την ράμπα στην koopa troopa beach έπρεπε οπωσδήποτε να είχες μανιτάρι επιτάχυνσης... Κέρδισες χρόνο και δρόμο... Ειδικά στο time trial ήταν ό,τι έπρεπε!