Eχουν περασει αρκετα επιτραπεζια απο τα χερια μου, σαν παιδι στην εποχη μου δεν ειχαμε πισακια κονσολιτσες και τετοια. Δεν θα πω ψεματα ταζα καταευχαριστηθει ολα. Αργοτερα και τα παιδια και η γυναικα μου ειμασταν του επιτραπεζιου, οποτε συνεχιστυηκε η προμηθεια τους. Επιτραπεζιο σαν το HQ δεν ειχα ξαναματαδει και ευχαριστηθει τοσο πολυ. Απο κουτι κι εξαρτηματα μεχρι τροπο παιχνιδιου και quest. A που εφτιαχνες και δικες σου περιπετειες. Γυρω στις 12000 δρχ αν θυμαμαι καλα. Το αξιζε νομιζω γιατι θα σε απασχολουσε χρονια αν σου αρεσε το ειδος. Εμενα μου θυμιζε κατι απο Ντιαμπλο και κατιμαπο Κοναν. Χρωματισα ολες τις φυγουρες και επιπλα με υπομονη και πολυ χρονο. Το αποτελεσμα φανταστικο. Ειδικα ο Diablo (ετσι βαφτισαμε τον Βoss). Χειμωνιατικο παιχνιδι για μενα. Μαζευομαστε 3 οικογενειες, Παρασκευοσαββατοκυριακα, μεζεδακια κρασακια βεβαια και πατσα απαραιτητα, γιατι το διαλουσαμε στις 5 το πρωι. Η ομαδα, εγω, οι δυο γιοι μου, ο ενας φιλος και η κορη του αλλου φιλου. Οι υπολοιποι παιζαν μονοπολη η αλλα παιχνιδια. Τα παιδια τοτε 8-10 χρονων. Ο best Dundeon master ο 8χρονος τοτε γιος μου. Μπορει οι αλλοι καποια στιγμη να πηγαιναν για υπνο, αλλα εμεις εκει αν δεν ξημερωνε δεν το διαλουσαμε. Και γιατι αλλωστε? το τζακι διπλα εκαιγε, ο πατσας περιμενε καυτος κι εμεις χαιρομαστε το παιχνιδακι. Βεβαια δεν ειχαμε τελειωσει ποτε ενα κουστ σε μια βραδια, οποτε αναγκαστηκα να κατασκευασω ρουστικ τραπεζι, απο ταβλες οικοδομης, οποτε εμεναν ολα στην θεση τους για την επομενη φορα. Τι να μου πουν οι καμενοι των βιντεοπαιχνιδιων? Εγω ειμουν καμενος πριν εφευρεθουν τα κομπιουτερς. Το παιχνιδι λειτουργει ακομα, απο τον μικρο γιο μου και φιλους του, σε αλλο σπιτι που υπαρχει χωρος και μαζευονται οποτε μπορουν και του δινουν και μκαταλαβαινει.
Ευχαριτω τον φιλο για την παρουσιαση και της παλαιας και της νεας εκδοσης του παιχνιδιου. Μαρεσει η νεα περισσοτερο γιατι εχει αντικαταστησει χαρτινα εξαρτηματα με πλαστικα. Κριμα να μην υπαρχουν Ελληνικα εντυπα στο κουτι. Θα το ξαναγοραζα και θα ξαναεβαφα τις φυγουρες. Για μενα κορυφαιο. Εχει 2 μειονεκτηματα. Απαιτει καλη παρεα και Dungeon master με αχαλινοτη φαντασια. Νομιζω HQ και BG τα 2 κορυφαια RPG που εβγαλε ποτε ο κοσμος.