konkar είπε:
Αν υποψιαστώ ότι το MEGA θα δείχνει μόνο σκόρπια επεισόδια, θα πεθάνω!!!!!!
Όχι συμπέθερε, μην πεθάνεις, θα έρθουν και καλύτερες μέρες! Εμπιστεύσου τον Άγιο Πέτρο (Μπούτο).
tonytony είπε:
Κι όμως πολύ φοβάμαι πως έτσι θα είναι δυστυχώς...Τόσο μυαλό έχουν...
tsalk είπε:
Δεν υπάρχει λογική σ αυτό καμία (απλά κάνουν ότι θέλουν)
Εδώ ταιριάζει η παροιμία το μυαλό τους και μια λίρα............
(το υπόλοιπο δεν το λέω)
Απλά βάζουν σκέτα επεισόδια (ναι μεγάλη βλακεία) επιλεγμένα που θα αντιστοιχούν στο θέμα της βραδιάς! Πχ. η Αναστασία που θα προβληθεί για την ενότητα σεξ το επιλεγμένο επεισόδιο, αν δεν κάνω λάθος, θα είναι εκείνο που τους πιάνει ο Κούρκουλος στο γκαράζ.
Για το Δράμα Cult δε θα μπορούσε να παίζει ο Μποσαλέντης, καθώς δεν συγκαταλέγεται ακριβώς στα καλτ και ήταν πολύ καλογυρισμένο για την εποχή του. Αντίθετα, η Δίψα, είναι "Καρακαλτ(ακα)". Τους Φρουρούς, που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να τους δείξουν ολόκληρους και όχι μόνο ένα επεισόδιο, τους τοποθέτησαν σ αυτή την κατηγορία καθαρα για τους πρωταγωνιστές της (Ντενίση - Τζώρτζογλου). Τέλος Πάντων... Ευελπιστούμε σε κάτι καλό μέχρι το Δεκέμβρη.
Για Comedy Cult υποψιάζομαι ότι θα παίξουν (και μακάρι να βγω σωστή): Ρίχτερ Μιούζικ, Casa di Macaroni (το βλεπα τότε και μου χει μείνει αξέχαστο το καφέ καστόρινο παλτό της Παναγοπούλου, που φορούσε σχεδόν σε κάθε επεισόδιο), Έρχονται οι Αμερικανοί, Κατάσταση Φραπέ και κάποιο άλλο τέτοιου τύπου σήριαλ. Για να είμαι ειλικρινής από αυτά, καλή είναι η γεύση ενός και μόνο επεισοδίου, εκτός από τη "Μαργαρίτα" (Casa Di Macaroni) που θα ήθελα να την δω να τσιρίζει σε όλα τα επεισόδια.
Και μην ξεχνάτε! Αύριο από στις 11 η πρώτη ταινία για το σεξ! Η πρώτη τηλεταινία έχει την εξής περιγραφή:
Μέσα από την ιστορία της Ζουλιέν και της Αμαντίν ξαναζούμε τις πιο καυτές ερωτικές σκηνές από τις σειρές του Mega. Η Ζουλιέν ξύπνησε ιδρωμένη από ένα ακόμη έντονο ύπνο. Τον τελευταίο καιρό χρειαζόταν χρόνο για να ξεχωρίσει το όνειρο από την πραγματικότητα. 'Ισως για όλα αυτά να έφταιγε η απουσία του. Κι ίσως η απάντηση να βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού, στην κούνια, εκεί που την περιμένει η Αμαντίν.
Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Αγγέλη, Μυριέλλα Κουρεντή
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ζαρμπής
Σενάριο: Ζαχαρίας Μαυροειδής
Σχόλιο: Μάλλον θα είναι κάπως επιμελημένο, γιατί θα σκηνοθετήσουν ταινία για να παίξουν ενδιάμεσα τις ερωτικές σκηνές από τα σήριαλ. Δε θα ναι "χύμα στο κύμα" όπως το είχανε θυμάμαι το '99 για τα 10 χρόνια Mega(που έχω εκείνη την κασσέτα να ανεβάσω απόσπασμα άραγε;;
.