Oύτε λόγος. Το καλύτερο και με διαφοράXristosMS είπε:Το Πατήρ υιός και πνεύμα ήταν το καλύτερο από τα χθεσινά.
Αν καταφέρουν και βάλουν έστω μισό λεπτό από ΑΜΑΝ, θα γίνει θαύμα!DianaTheSuperstar91 είπε:Μόνο το ΑΜΑΝ (ένα από τα πρώτα επεισόδια δεν θα βάλουν , ήθελα να τα ανεβάσω στο youtube που έχω βάλει κι άλλα video), μη πω τίποτα για τον Σιανίδη τους χαχα. 2 εκπομπές του Ζούγκα, την αείμνηστη Μαλβίνα και τον Λάκη θα δούμε.
Βασικά ο Κανάκης (ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο Πρόεδρος όπως τον φωνάζουν στον Imagine 89,7) δεν την δίνει την άδεια να προβληθούν επαναλήψεις ούτε από το Mega αλλά ούτε από τον ΑΝΤ1 (έχει γίνει δικαστήριο για τα δικαιώματα από τότε που χώρισε με τον Καλυβάτση) , θα τον ρωτήσω τον ίδιο κάποια στιγμή στην ραδιοφωνική εκπομπή του στον Imagine 89,7 , επειδή και τα παιδιά τα ξέρω θα ρωτήσω την Παρασκευή. Θα μου πεις όταν έπαιζαν στον ΑΝΤ1 με επιτυχία να κάθε Σάββατο και Κυριακή έπαιζαν επαναλήψεις , να και στις καλοκαιρινές επαναλήψεις και παντούυυυυ.theoritikos είπε:Αν καταφέρουν και βάλουν έστω μισό λεπτό από ΑΜΑΝ, θα γίνει θαύμα!Οι Κανάκης-Καλιβάτσης, τα είχαν τσουγκρίσει με το mega τότε, και (αν θυμάμαι σωστά), τους είχαν απαγορεύσει (?) να επαναλάβουν τα επεισόδια.
sunset89 είπε:Την Παρασκεύη στο Αφιέρωμα για τη Σάτιρα θα προβληθούν:MEGA ΣΑΤΙΡΑ - ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ
MEGA ΣΑΤΙΡΑ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ & ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
MEGA ΣΑΤΙΡΑ - Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (3 επ.)
MEGA ΣΑΤΙΡΑ - ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
MEGA ΣΑΤΙΡΑ - ΜΑΛΒΙΝΑ HOSTESS
MEGA ΣΑΤΙΡΑ - ΠΙΤΣΙ ΠΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ (2 επ.)
Τώρα φτιάχνουν το πρόγραμμα. Ένα ένα τα βάζουν. Θα τη δεις και τη Ρούλα σου. Υπομονή.Jason είπε:Μόλις είδα ότι την επόμενη παρασκευή που είναι βραδιά show έχουν μόνο το show "Άλλα κόλπα" από της 1:00-5:30 ελπίζω να είναι λάθος και να δω και Κορομηλά αλλιώς…..
sunset89 είπε:Τώρα φτιάχνουν το πρόγραμμα. Ένα ένα τα βάζουν. Θα τη δεις και τη Ρούλα σου. Υπομονή.
Jason είπε:Μόλις είδα ότι την επόμενη παρασκευή που είναι βραδιά show έχουν μόνο το show "Άλλα κόλπα" από της 1:00-5:30 ελπίζω να είναι λάθος και να δω και Κορομηλά αλλιώς…..