Mega-Review: ATARI STFM Power Pack

DINO είπε:
Μπα... Λογικό να τον αποχωριστεί...Τότε ερχόταν η λαίλαπα των PCs, οπότε και η Amiga δεν πρέπει να του κράτησε και πολύ.

Έτσι δεν είναι αγαπητέ Georgor;

Αχ μη μου το κάνετε αυτό!! Θα πώ όλη την αλήθεια:

όταν πήρα τον STE ήμουν από τους ελάχιστους με υπολογιστή στο σπίτι, πέρασα ατελείωτες ώρες και πραγματικά αν όχι οι περισσότερες, σίγουρα οι πιο "σημαδεμένες" ήταν με τον ATARI. Π.χ. νιανιαρο ακόμα κατάφερα και μαζεψα 30.000 για να μου βάλουν 512 επιπλέον. Μάλιστα είχα φαει α σίδερα γιατι η αντιπροσωπεία έκανε 1 μήνα να μου βάλει τη μνήμη και μου είχαν κρατήσει τον STE!!!! Θυμάμαι ότι μόλις τον πήρα πίσω και εβαλα το LOOM δάκρυσα, γιατι με την επέκταση έπαιζε ΤΣΑΙΚΟΦΣΚΙ. Αν και ήταν άσχημος ήχος, εμένα μου άρεσε. Τον ατάρι τον πούλησα για να πάρω την αμιγκα επειδή ή συγκεκριμένη (Α1200) ήταν μπροστά, κακά τα ψέμματα. 1200άρα με σκληρό, AGA κλπ. Το πιο σημαντικό, είχαν πολλοί κολλητοί (οι οποίοι απέκτησαν μετά από μενα και τον STe μου, 500άρες και γινόταν το ελα να δεις). Την Amiga την λάτρεψα, έκανα οικονομίες για να πάρω τον Blizzard, για να της βάλω 2x ΑΤΑPI CD-ROM, κλπ. Μόλις έγινα φοιτητής, την έβαλα στην άκρη και πήρα ένα pentium 1 (1999) και έκτοτε ουδεμία επαφή είχα με ST-Amiga. Μέχρι που βγηκαν οι emulators και τους επιασα το 2009... ώσπου πρόσφατα αποφάσισα να επανακτήσω έναν STE και να αναστήσω την Amiga μου (έχω κάνει ανάλογα threads εδώ μεσα)

Πάντως, για την ιστορία: αγάπησα πραγματικά και τον ST και την Amiga (γενικά, και όχι μόνο τα συγκεκριμένα μοντέλα), πιστεύω ότι είμαι αντικειμενικός.

Υ.Γ.: Λίγοι θα με καταλάβουν (θα το πώ και ας είναι ήδη θέμα αλλού εδώ μεσα) το BLOOD MONEY έχει καλύτερη μουσική στον ST!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Georgor είπε:
Υ.Γ.: Λίγοι θα με καταλάβουν (θα το πώ και ας είναι ήδη θέμα αλλού εδώ μεσα) το BLOOD MONEY έχει καλύτερη μουσική στον ST!
Λίγοι θα το παραδεχτούν... Το γνωρίζω από πρώτο χέρι... :D

BTW, μου αρέσει η υπογραφή σου!

"Πάμε για Falcon δηλαδή;" :thumbup: (καταραμένη κρίση)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO είπε:
Λίγοι θα το παραδεχτούν... Το γνωρίζω από πρώτο χέρι... :D BTW, μου αρέσει η υπογραφή σου!

"Πάμε για Falcon δηλαδή;" :thumbup: (καταραμένη κρίση)
Καταραμενη δε λες τιποτα... εχω δει και κατι καλές ευκαιρίες που πήγαν χαμένες...

Νάτο Νάτο... το δικό μου ήταν σε λευκές δισκέτες όμως!

http://www.atarimania.com/game-atari-st-powerpack_21792.html
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πράγματι. Και εμένα ήταν σε γκρι δισκέτες και όχι σε μπλε.
 
επίσης... μία λεπτομέρεια: το STARRAY στην "κανονική - εκτός PP" έκδοσή του είχε διαφορετική μουσική. Άποψή μου η έκδοση του POWER PACK τό έκανε μικρότερο, άρα να ένα τρικάκι προκειμένου να χωρέσουν 2-2 και 3-3 μαζί ;)
 
Dino η δική μου υπογραφή δεν σου αρέσει δηλαδή;;; Για να μην μπεις στα...έξοδα; :p
 
Ωρέ ας όψεται η κρίση και θα σε είχα κάνει μάγκα, προ πολλού! :D
 
...και εγώ θα σου έκανα ένα review του πατάρι που θα έκλαιγε όλο το φόρουμ από τα γέλια
 
Μπορώ να σου πω οτι μου δίνεις κίνητρο...
 
Πίσω
Μπλουζα