NikiforosST
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 2
Ξέρει κανείς που βρίσκεται το παιχνίδι R-Type? το ψάχνω και δεν το βρίσκω! και επίσης μήπως, λέω μήπως και υπάρχει το metal slug για atari st?
Metal slug tsou... Για το άλλο, επιεικώς απαράδεκτος.NikiforosST είπε:Ξέρει κανείς που βρίσκεται το παιχνίδι R-Type? το ψάχνω και δεν το βρίσκω! και επίσης μήπως, λέω μήπως και υπάρχει το metal slug για atari st?
Ελα ρε Mike! Μιλαμε για απιστευτη απατη ε? Και να επαιζαν πες παει και ερχεται, αλλα να εχεις καινουριο μηχανημα, να εχεις την τρελα να παιξεις και να ψαχνεσαι πιτσιρικας γιατι στα κομματια δεν τρεχει.. Φανταζομαι οι μαγκες "εσπαζαν" το πακετο και το πουλουσαν ξεχωριστα ετσι?mike είπε:Ακομα χειροτερα εμενα με εξαπατησαν απιστευτα, οταν αγορασα την πρωτη μου Α500 (μικρο παιδι και ασχετο) με το πακετο που εδινε με 10 αυθεντικα παιχνιδια, και αυτοι μου εδωσαν 10 αντεγραμενες δισκετες που οι περισσοτερες ειχαν errors και δεν επαιζαν. Αντε μην αναφερω το μαγαζι, τωρα που τα πηρα...
Σε καταλαβαινω Mike. Μου θυμιζει την εποχη που ειχα πρωτοπαρει τον STFM και σαν να μην μου εφταναν τα παιχνιδια που ειχε, ειχα παρει τον πρωτο μηνα καμια 25αρια ακομα. Για την κακη μου την τυχη ενα απο αυτα περιειχε και ενα προγραμμα antivirus. Λεω και εγω, νεο μηχανημα, ας το προστατεψω. Και καθομαι ενα απογευμα και περναω ολες τις δισκεττες απο το μαραφετι αυτο και μαλιστα μου εβγαζε οτι εβρισκε virus ακομα και στις δισκεττες του Power Pack. Χαρα εγω, οτι καθαρισα τα παντα και το χαμογελο της ευτυχιας. Που να ηξερα ο κακομοιρης οτι το ρημαδι το προγραμμα ρημαζε οτι bootloader ευρισκε και διεγραφε τα παντα!!!mike είπε:Ειχα δει την διαφημιση του μαγαζιου στα περιοδικα της εποχης και ειχε τις καλυτερες δοσεις. Ελεγε μεσα στο πακετο και 10 αυθεντικα παιχνιδια. Πηγα με τον πατερα στην Στουρναρη και το πηραμε. Απιστευτο γελιο μεσα στο λεωφοριο της επιστροφης οπου κραταγα την τεραστια κουτα της Α500, με χαμογελο ως τα αυτια. Μας ειπαν οτι τα παιχνιδια τα εβαλαν μεσα, μαζι με το λειτουργικο. Οταν την ανοιξα ειχε ενα κανονικο χαρτινο κουτακι με δεκα αντεγραμενα!! παιχνιδια. Ευτυχως το λειτουργικο ηταν αυθεντικες δισκετες (WB 1,3 + extras). Κανω καμια ωρα να την στησω, και βαζω πρωτο παιχνιδι το golden axe και επαιζα κανα τριωρο! Απο τα δεκα δουλευαν 3 ή 4, τα αλλα δεν ξεκιναγαν. Ενας φιλος ειπε "δεν στα γραψανε", και καθως ουτε το extras δεν ειναι bootable (ανοιγει απο την WB 1,3) σκεφτηκαμε το εξής: ουτε αυτη την γραψανε, και την φορμαραμε για να γραψουμε κατι αλλο!!!!!!! Απιστευτες βλακειες, αλλα δεν ειχαμε ιδεα.
Πράγματι...ggn είπε:Και τώρα ένα κουίζ: Πώς χώρεσαν τόσα παιχνίδια μέσα σε τόσο λίγες δισκέτες;
ΑΧΧΧΧ ακόμα πονάω!DINO είπε:Γλουπ!!!!! Πετούσες τα κουτιά;;;;;Μόλις έπεσα από την καρέκλα...
M' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, και μπράβο σου !!Georgor είπε:το ειχα κατευχαριστηθει αφου δεν ειχα καποιον να μου κανει πλυση εγκεφαλου για το ποσο ασχημη εκδοση ηταν. Εμενα μου αρεσε και εχω θετικα βιωματα.
Και εγώ που νόμιζα ότι θα έπεφτες από την καρέκλα με αυτό εδώ:DINO είπε:Γλουπ!!!!! Πετούσες τα κουτιά;;;;;Μόλις έπεσα από την καρέκλα...
Georgor είπε:Το αταράκι μου χάρισε απειρες ώρες εμπειριών! Το αποχωρίστηκα το 1994 (αν θυμάμαι καλά) και πήρα A1200 με σκληρό. Την Amiga την έχω ακόμα