johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.167
Σήμερα ήρθε και το τελευταίο κομμάτι με το οποίο κλείνει η συλλογή μου από τα δισδιάστατα Mortal Kombat για τις κονσόλες μου. Ας περάσουμε όμως στο φωτογραφικό υλικό.
Η συλλογή
Αναλυτικά
Game Boy, Game Gear
Mega Drive
Saturn
N64,Mega CD
Ανά παιχνίδι.
Mortal Kombat
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Ultimate Mortal Kombat 3
Mortal Kombat Trilogy
Μερικές παρατηρήσεις
Στις εκδόσεις των Game Boy, Game Gear στην περιγραφή στο πίσω μέρος λέει ότι υπάρχουν friendships και babalities. Στο GB υπάρχουν babalities ενώ σε καμία έκδοση, όσο και να κτυπιέστε friendship δε θα δείτε. Προφανώς έχουν αντιγράψει επακριβώς το κείμενο από τις μεγάλες εκδόσεις.
Στη έκδοση του Saturn στο πίσω μέρος γράφει για 26 παίκτες ενώ είναι 32. Τουλάχιστον στην έκδοση του Ν64 είναι 26.
Η μεγάλη απάτη όμως βρίσκεται στο ΜΚ3 για το Game Gear. Ενώ το παιχνίδι γράφει σε πολλά σημεία ότι είναι για 2 παίκτες, στο εγχειρίδιο χρήσης γράφει ότι είναι για ένα μόνο παίκτη και επειδή έτυχε να έχω 2 από αυτά τα παιχνίδια τα δοκίμασα και όντως είναι μόνο για ένα παίκτη.
Η συλλογή
Αναλυτικά
Game Boy, Game Gear
Mega Drive
Saturn
N64,Mega CD
Ανά παιχνίδι.
Mortal Kombat
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Ultimate Mortal Kombat 3
Mortal Kombat Trilogy
Μερικές παρατηρήσεις
Στις εκδόσεις των Game Boy, Game Gear στην περιγραφή στο πίσω μέρος λέει ότι υπάρχουν friendships και babalities. Στο GB υπάρχουν babalities ενώ σε καμία έκδοση, όσο και να κτυπιέστε friendship δε θα δείτε. Προφανώς έχουν αντιγράψει επακριβώς το κείμενο από τις μεγάλες εκδόσεις.
Στη έκδοση του Saturn στο πίσω μέρος γράφει για 26 παίκτες ενώ είναι 32. Τουλάχιστον στην έκδοση του Ν64 είναι 26.
Η μεγάλη απάτη όμως βρίσκεται στο ΜΚ3 για το Game Gear. Ενώ το παιχνίδι γράφει σε πολλά σημεία ότι είναι για 2 παίκτες, στο εγχειρίδιο χρήσης γράφει ότι είναι για ένα μόνο παίκτη και επειδή έτυχε να έχω 2 από αυτά τα παιχνίδια τα δοκίμασα και όντως είναι μόνο για ένα παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: