My name is Alan Wake. I'm a writer

Εγώ πάντως το τέσταρα. Είναι πολυ καλό (όπως φαίνεται στο πρώτο μισάωρο τουλάχιστον) αλλά προσωπικά οι διάλογοι/φάτσες δεν μου άρεσαν. Είναι για παιχνίδι πενταετίας, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, φαίνονται εντελώς ψεύτικα...
 
Keropi θα ασχοληθω αυριο μαζι του.

Παρολα αυτα να γραψεις 3600 φορες τη φραση

"Δεν θα ξανα-αρθρωσω δημοσιες αρνητικες κριτικες για πιθανα Games of the Year που τυγχανουν να ειναι και 360 exclusives"

Να μου σταλει σε φαξ και θα κανονισω με τον Μπιλ να συγχωρεθει το αδικημα σου στη Hardcore Gaming valhalla.

:p
 
ΛΟΛ

μόλις το τσεκάρεις θα δεις τί εννοώ... :p

(και για να είμαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, μάλλον μετά το Uncharted2 όλα τα "cinematics" με διαλόγους θα μου φαίνονται μάπα προς το παρόν)
 
Προσωπικά μου έκαναν εντύπωση τα γραφικά.. Το περιβάλλον γενικά είναι πολύ προσεγμένο, με λεπτομερή textures, ωραίο το εφέ του νερού (κάτι μη αναμενόμενο για xbox με βάση αυτά που έχω δει έως τώρα), μόνο στα πρόσωπα και τις εκφράσεις μας τα χαλάει λίγο όντως αν και δεν νομίζω ότι θα σταθεί κάποιος ιδιαίτερα εκεί.. Το παιχνίδι είναι ατμοσφαιρικό και σε κερδίζει εύκολα.. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! :)

Μιχάλης
 
To παιχνίδι απλά τα σπάει. Βέβαια ο Keropi έχει απόλυτο δίκιο. Κι εμένα οι διάλογοι μου έδιναν την εντύπωση ατάλαντων ηθοποιών αλλά αυτό είναι κάτι που συγχωρείται.

Δεν έλιωσα όσο ήθελα γιατί έχουν μαζευτεί ένα σωρό παιχνίδια που έχουν προτεραιότητα να παιχτούν, αλλά....................... βιάζεται κανείς; :D :D
 
Με λιγσ λογια οι πρωτες σκεψεις μου παιζοντας το παιχνιδι

Wally είπε:
....

Alan Wake

Το περιμενα χρονια. Περιμενα περισσοτερα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλο.

Στα αρνητικα βαζω το πολυ scripted gameplay που δεν αφηνει πολλα περιθωρια για πρωτοβουλιες και πειραματισμους, το animation των ηρωων και τους πολυ ξυλινους και κλισε διαλογους (Max Payne anyone?), τη διαφορα στη ποιοτητα απεικονισης μεταξυ ημερας και νυχτας (η μηχανη του παιχνιδιου ειναι υπεροχη στα νυχτερινα levels και απλα καλουτσικη στα (λιγα ευτυχως) πρωινα).

Θα μπορουσαν να τα κανουν ολα βραδυ να εκτιλυσονται τη νυχτα αλλα τοτε θα εχαναν μια (ισως την βασικοτερη?) συνιστωσα της εμπειριας...πραγματα που συναντας αθωα και ομορφα την ημερα, το βραδυ σου προκυπτουν και τα αντιμετωπιζεις αλλιως.

Επισης στα θετικα βαζω τα υπεροχα γραφικα/φωτισμο, την εκπληκτικη ατμοσφαιρα, το γνησιο αισθημα τρομου που μας μεταφερει, την επιτυχημενη αποπειρα να ειδωθει ως ενα Twin Peaks με τα επεισοδια και τις περιληψεις, την μουσικη. Μια εξαιρετικη επιλογη.
 
Μετα απο ενα 5ωρο παιχνιδιου μπορω να πω οτι κολλησα με το παιχνιδι :D ειναι αρκετα ατμοσφαιρικο παιχνιδι σε τραβαει με τα σκηνικα που παιζονται,λιγο με χαλασε στα γραφικα των προσωπων ,αλλα κατα τα αλλα ειναι υπεροχο.
 
7/10 by EDGE

Παρακαλείται ο φίλτατος Wally, να μη ξαναχρησιμοποιήσει τη βαθμολογία του EDGE, για μελλοντικά παιχνίδια του PS3, που θα γίνουν review στο συγκεκριμένο περιοδικό... :p :D
 
αν του κόψανε λόγω διαλόγων και γραφικών αυτών, καλά του κάνανε! είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ για τέτοια παραγωγή.
 
Alan Wake's American Nightmare

 
το περιμένω πως κ πώς και αυτό το dlc..
 
δεν ξερω αν αναφερθηκε καπου αλλου

αλλα το φεβρουαριο κυκλοφορει και για PC
 
Τζαμπε αυτη τη στιγμη στο EpicStore (για PC βεβαιως βεβαιως)
 
Και οι πραγματικες περιοχες που αποδοθηκαν πολυ καλα με πολυ μεγαλη αληθοφανεια στο alan wake το 2010 για xbox 360. Με hardware του 2005.


 
Πίσω
Μπλουζα