manitari666
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 3
μολις σημερα προστεθηκαν στη συλλογη μου τα:
arkanoid
kirby's fun pak
tetris attack
arkanoid
kirby's fun pak
tetris attack
Το δικό μου το Nintendo 64 είναι αγορασμένο κάπου το Μάιο του 1997, ίσως και λίγο αργότερα, ενώ έχει σίγουρα το αυτοκόλλητο της Itochu. Όμως δε μπορώ να ξέρω με σιγουριά πότε άλλαξε η αντιπορσωπεία και έγινε Nortec, διότι έχω δει αρκετά παιχνίδια του Snes με την ταινία της nortec, καθώς και αρκετές Snes Κονσόλες....manitari666 είπε:το τι τηλέφωνο ειχα ριξει στην itochu πιτσιρικας!ασ τα να πανε.αν δε με απατα η μνημη μου και η κουτα του N64 με αυτοκολλητο itochu ειναι(αγορασμενο φεβρουαριο του 97)
μου επιτρεπειςgeo2004z είπε:Το δικό μου το Nintendo 64 είναι αγορασμένο κάπου το Μάιο του 1997, ίσως και λίγο αργότερα, ενώ έχει σίγουρα το αυτοκόλλητο της Itochu. Όμως δε μπορώ να ξέρω με σιγουριά πότε άλλαξε η αντιπορσωπεία και έγινε Nortec, διότι έχω δει αρκετά παιχνίδια του Snes με την ταινία της nortec, καθώς και αρκετές Snes Κονσόλες....
Πλάκα κάνεις...Mojo είπε:*Σημερα εχω στην κατοχη μου μονο τα δυο τελευταια games (αυτα με το bold ) εξ αιτιας μιας ατυχεστατης παρεξηγησης , η οποια ειχε ως συνεπεια να πεταχθουν στα σκουπιδια ολα τα υπολοιπα παιχνιδια μου... loool ... - τα δανεισα σε ενα φιλο μου , και τα πεταξε η μητερα του.....-
Saulot είπε:Πλάκα κάνεις...
Καλό αυτο, πρέπει να το χρησιμοποιήσεις στο δικαστήριο.Mojo είπε:τι να κανουμε συμβαινουν αυτα
geo2004z είπε:Εγώ, προσωπικά, έχω να δανείσω παιχνίδι πάνω από 10 χρόνια. Κανείς δεν προσέχει τα παιχνίδια μας όπως εμείς οι ίδιοι και πάντα τα λάμβανα πίσω σε κακή κατάσταση και όχι όπως τα είχα στην αρχή. Όταν ορισμένοι δε σέβονται και δεν εκτιμούν τα ξένα αντικείμενα , δεν αξίζει να ξανά δανείσεις στα ίδια άτομα.
Πλέον δε δανείζω σε κανέναν και ειδικά τα παιχνίδια του Snes που φοβάμει και εγώ ο ίδιος ορισμένες φορές να τα βγάλω από το κουτάκι τους μη φθαρούν. Μάλιστα, αν θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι της συλλογής μου, θα προτιμήσω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο κασετάκι παρά να χρησιμοποιήσω το δικό μου. Φίλε, το Snes είναι "θρησκεία"!!!!